• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
psikolog becunis diyince biraz telaşlandım içtinmi onu?Ne olur içmedim de hamilelikte etkisi nedir bimiyorum ama inanılmaz karın ağrısı yapar.Ben bir ameliyattan sonra kullanmıştım o ilacı akşam 12 de içiyorsam gece 3 4 gibi feci karın ağrısıyla uyanıyodum rahatlatıyodu ama ishal öğlene kadar sürüyodu .Yani ishal su kaybı demek sen yinede dikkatli ol derim ...

yarına randevum var cok heycanlıyım ense kalınıklarına bakılacak ve özledim onları :)

canım bekunis hamilelikten önce kabızlık için kullandığım bir ilaçtı. Genel olarak baya memnundum. Şimdi hamilelikteki kabızlığım için ise, önce dışkı sulandırıcı kullanmak gerekiyormus,ki o da duphalac. Çünkü bırak ishali, lavmanlık bir durumdayım :(

Yeterli çalışma bulunmadığı için Bekunis Draje’nin hamilelerde kullanımı önerilmemektedir. Kabızlık önemli bir sağlık sorunudur ve mutlaka nedenleriyle birlikte tedavi edilmesi gerekir. Bekunis ve benzeri müshil ilaçları size sadece geçici çözümler sunar ve sadece şikayetlerinizi ortadan kaldırırlar. Önemli olan hastalığın nedenlerinin incelenip buna göre tedavi yapılmasıdır. Ayrıca devamlı olarak müshil ilacı kullanmanız bağırsaklarınızın tembelleşmesine yol açar ki bu da istenmeyen bir durumdur. Lütfen ihmal etmeyiniz ve en kısa sürede bir gastroenteroloji uzmanına (sindirim sistemi hastalıkları ile ilgili uzman hekime) muayene olunuz.

Sagol canım araştırdığın için...Dediğim gibi henüz kullanmadım. Zaten hiç bir müshil ilacı için düzenli kullanım önerilmez. Duphalac ile (ki zeytin yağı gibi birşey :) devam edeceğim, ki onu da düzenli al demedi. Böyle 2 hafta tuvalete hiç çıkmadığım zamanlar için önerdi...Evet en son 2 hafta olmuştu :(

psikolog becunis diyince biraz telaşlandım içtinmi onu?Ne olur içmedim de hamilelikte etkisi nedir bimiyorum ama inanılmaz karın ağrısı yapar.Ben bir ameliyattan sonra kullanmıştım o ilacı akşam 12 de içiyorsam gece 3 4 gibi feci karın ağrısıyla uyanıyodum rahatlatıyodu ama ishal öğlene kadar sürüyodu .Yani ishal su kaybı demek sen yinede dikkatli ol derim ...

yarına randevum var cok heycanlıyım ense kalınıklarına bakılacak ve özledim onları :)

benimde yarın ense kalınlıklarına bakılacak aynıda günümüz:) inşallah herşey çok güzel çıkar:)

Kızlar bayadır yazmıyorum bebişlerden güzel haberler alınmış cinsiyeti belli olmuş erkek ağırlıklı sanırım :)) hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın

Sagol canım araştırdığın için...Dediğim gibi henüz kullanmadım. Zaten hiç bir müshil ilacı için düzenli kullanım önerilmez. Duphalac ile (ki zeytin yağı gibi birşey :) devam edeceğim, ki onu da düzenli al demedi. Böyle 2 hafta tuvalete hiç çıkmadığım zamanlar için önerdi...Evet en son 2 hafta olmuştu :(

oo senin durum vahimmiş inşallah düzelir canım

benimde yarın ense kalınlıklarına bakılacak aynıda günümüz:) inşallah herşey çok güzel çıkar:)

aminnn inşallah benim tek düşüncem balık yiyememem çok üzülüyorum ama ben kendimi bildim bileli yemem balık sebzeyi çok yerim cevize bademe dikkat ediyorum ama tabi balığın yerini tutmaz balık hapı konusunda da endişelerim var hayırlısı olsun artık

selam kızlar Nurgül ben. aranıza yeni katıldım acaba ilk sayfadaki listeye eklenmem için ne yapmam gerekiyor.:44: birde hamile çizelgesini nasıl yapıcam profilime tahmini doum tarihini yazdım ama hala çıkmadı

canım hg aramıza saglıkla bebegını kucagına alman dılegıyle:46:

aminnn inşallah benim tek düşüncem balık yiyememem çok üzülüyorum ama ben kendimi bildim bileli yemem balık sebzeyi çok yerim cevize bademe dikkat ediyorum ama tabi balığın yerini tutmaz balık hapı konusunda da endişelerim var hayırlısı olsun artık

bende hiç balık yemiyorum balık yağı içebilirmiyiz doktoruma yarın soracağım

balık bende yemiyorum canım ayda 1 maximum. umarım okadarcıkta olsa bi faydası oluyodur.

Kızlar bel agrısı çok yaşıyorum doktorum bir önceki dogumumu epitural yaptığım için böyle ağrılar olabileceğini söyledi :( bu bel ağrıları yuzunden çok mutsuzum bi cok insan erkek bebek bel ağrısı yapar diyolar ama o dogum sırasında gecerli diye biliyorum şuan 9 haftalık yaklaşık 1 aydir bu bel ağrısını çekiyorum sizdede varmi böyle hamileliginin ilk aylarında daha önceki gebeliginde yada şuan bel agrisi yaşayan?

Benim de aynı canım. Geceleri yatarken, gündüz otururken, ayakta sürekli bel kemiğimde bir ağrı hissediyorum. Bazen kalçamda ağrıyor ama bu aralar bel ağrım çok. Epiduralle ne alakası varmış ki. benim ilk bebeğim daha

Merhaba Kızlar :)
Uzun zamandır yazamıyorum arada bir girip son sayfa yazılarını okuyorum çalışmaya başlayınca bi hayli yoruluyorum malesef :/ Hem ev hem iş zor oluyor.. Bu aralarda çok uykulu ve halsizim aynı durumu yaşıyor musunuz siz de?
Kurban bayramından sonraki hafta ikili tarama testine girdik çok şükür bir şey çıkmadı doktorum üçlüye gerek yok dedi siz de de aynı şey söz konusu mu?

Son bir tavsiye yapayım denedim ve olumlu sonuç aldım..
2 hft önce eşim grip oldu bana da bulaştırır gibi oldu benim de grip olacağım zaman diş etlerim sızlamaya ve 20lik dişim ağrımaya başlar.. Diş ağrısına birebir çözüm: 3-4 defa 2-3 adet karanfili ağrıyan dişinizin orada çiğneyin ve tutun evet biraz acı tadı olabilir ama geçiriyor..
Bir de grip başlangıcı için de : ballı limonlu sıcak su + evde taze sıkılmış greyfurt portakal mandalina limon havuç elma suyu karışımı ve bol portakal mandalina tükettim ve gribe yakalanmaktan kurtuldum boğazlarım ağrıyordu geçti :)

2 hftya kadar tekrar dr a gidip bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah 2li de dr tahmin ettim ama süpriz olsun henüz söylemiyim dedi.. Hayırlısı :)) Mutlu hamiş günleri :) :49:

Benim de aynı canım. Geceleri yatarken, gündüz otururken, ayakta sürekli bel kemiğimde bir ağrı hissediyorum. Bazen kalçamda ağrıyor ama bu aralar bel ağrım çok. Epiduralle ne alakası varmış ki. benim ilk bebeğim daha

Tatlım aynı problem ben de de var benim de ilk bebeğim ama ben 2011 ağustosta ağır bi bel fıtığı ameliyatı geçirdim pilatin falan yok ben de ona bağlıyordum ama :/ demek ki herkeste oluyor kalçam ve kuyruk sokumumda aşırı bi ağrı oluyor uzandım koltukta kalkarken mesela :/

bende hiç balık yemiyorum balık yağı içebilirmiyiz doktoruma yarın soracağım

balık bende yemiyorum canım ayda 1 maximum. umarım okadarcıkta olsa bi faydası oluyodur.

bana verdi baık hapı ama kilo yapar 3 günde bir al dedi ama nekadar güvenilir tartışılır.O benim kafamı karıştırıyor işte.

kızlar cumartesi 10+6 olacağım ikili test için erken mi
ben tam 12. haftada yaptırdım. Bir arkadaşım 11.haftada gitti ama yaptıramadı. Doktor, bebek çok küçük olduğu için ense kalınlığı ölçülmüyor on gün sonra gel demiş. senin de büyük ihtimal ölçülmez canım bebişin 11 haftalık bile olmuyor henüz.

Back
X