• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Şekerli hiç mi bişey yemiyorsun hamilelik şekeri mi var yoksa doktorun mu böyle istedi ben normal hayatımda ne kadar tatlı yiyorsam yine aynı yiyorum öle abartı bi tatlı yemem yok açıkcası Zaten 55 kilo ile hamile kaldım hep nı kilolardayım ama sen böyle Diyince acaba tamamen mi kesmek gerekio diye düşündüm

Kızlar bende mayıs annesiyim.Bebeğin doğacağı takvimi nasıl yaptınız?bana da yardımcı olabilirmisiniz?

bende poğaça filan değilde kebab,balık,turşu yediğimi görüyom.her gece aksamadan yiyecek görürrüm.acıktığımda bütün yemekler gözlerimin önünden geçiyor,bi bakıyom sanki kokuları geliyor gerçekten.:17::17:

ayy süpermiş seninde hakkat ama canın bişeyi isteyince resmen kokusu geliyor burnuna :D

Kilo almaya çok yatkınım bi de ben biraz dikkat etmesem koşa koşa gelir kilocuklarr :18:

off sorma ilkinde 18 kilo aldım allahtan 50 le hamile kalmıştım bunda 60 la kaldım çok dikkat etmem lazım aslında :(

Bende Mayıs annesiyim uzun zamandır dışardan takip ediyordum.Üye olup sizlerle bilgi alışverişinde bulunmaya karar verdim.3 gündür kasık ağrısı çekiyordum doktorumu aradım idra tahlili vermemi istedi sağlık ocağına ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Aile hekimimle kendi doktorum görüştüler zinnat diye antibiyotiğe başladılar.2 günde istirahat ve bol su içmem gerektiği söylendi.Ama ben zaten çok su içiyordum idrar yolunda nasıl iltihap çıkar anlamış değilim.Doktorum Ankara'da ben Ankara'ya 2 saat uzaklıkta ilçedeyim o yüzden doktorum sağlık ocağına yönlendirdi.

Kızlar bugün doktora gittim bebeğim 13 haftalık olmuş cinsiyeti bellimi diye sordum doktor şuan belli değil ortada birşey görünüyor o kordon diye söyledi şuan bir çıkıntı yok düz görünüyor dedi 3 boyutlu ultrasonda baktı birşey göremiyorum dedi şuan erken bu haftalarda yanılma çok olduğu için birşey demiyecem şimdi birşey desem iki hafta sonra başka birşey dersem hayel kırıklığına uğramanı istemm dedi iki hafta sonra kesin söylerim dedi bana kızmış gibi geldi

aynı ben :) bizimde bugündü kontrolümz 12+5 haftalığız cinsiyetini sorduk aynen senn doktorun gibi söyledi ve bende aynı senn gibi kız olduğunu düşünüorum hayırlısı bakalm :)

Alaaahımmmmmmmmm hiç sorma arkadaşım şöyle bir teyze gününe falan gitsem diyorum bazen eşim gülüyor o böreklere keklere poğaçalara nasıl saldırırım var yaaaaaaaa ama canımın çektikleri bundan ibaret yani hayırlı birşey istemiyorum varsa yoksa karbonhidrat allahım çılgınca yemek istiyorum çatlayana kadarrrrrrr :)

Bendensin canım bende aynı. Ama ben 4 ayda 5 kilo aldım karbonhidrat canavarı yüzünden. Asla canım fasulye, pırasa, ıspanak et yemekleri istemiyor. Hiç yemesemde olur bu tarz yemekleri ama mecbur yiyorum. Canım börekler, pizzalar, hamburgerler, mantılar istiyor ee bende yiyincede bu hale geldik :)

ben kocaman bir tadelle yedim şimdi çok pişmanım. ama dayanamadım ne yapayım.zaten besten sonra bulantı başlıyor ama şekerli şeyler yasak ama ben bugun kendıme engel olamadım önce bir ısırık aldım. sonra devamı geldı bır baktım bitmiş hem mutluyum hem pişmanım bebegıme sağlıklı şey yollamadım ama tatlı krizlerım geçmiyor

Ya benim doktorum bana tatlıyı falabçn yasaklamadı neden acaba? Sende peygamber sabrı var arkadaşım ben rüyamda tatlı görsem canım istese ertesi gün sokaklara çıkarım aramak için :) bravo valla

Şekerli hiç mi bişey yemiyorsun hamilelik şekeri mi var yoksa doktorun mu böyle istedi ben normal hayatımda ne kadar tatlı yiyorsam yine aynı yiyorum öle abartı bi tatlı yemem yok açıkcası Zaten 55 kilo ile hamile kaldım hep nı kilolardayım ama sen böyle Diyince acaba tamamen mi kesmek gerekio diye düşündüm
ben normal hayatta hep acı ekşı yerdım ...drum sekerın bebege hıcbır faydası yok dıyor sadece meyve yıceksın dedı.14 haftada kıloda almadım hatta uc kılo verdım:) yatmama ragmen....şekerım hersey normal bu cumartesı konrol var soracagım...yanı öyle böyle degıl resmen agzımın ıcınde tadlar dolaşıyor. benım hamılelıkte bır garıp. herkesın 3 aydan sonra bulantı aserme gecer ben de yenı basladı:))))))

Kızlar merhaba;
Zaten minnoş olmayan top burnum hızla büyüyor :) Sebebini anlayamıyorum,aynı sorunu çeken var mı? Allahım son aylarda tahmin bile edemiyorum.Sanırım burnumdan doğurucam :))))))

10 gündür kardeşimi görmüyordum bugün gördüm gözlerime inanamadım çok şaşrdım acaip fark etmiş :49: en kısa zamanda hamilelik bakıcaz ...hayırlısı bakalım Amman :nazar: değmesin :emir_bebek:

Ben hiç kilo almadım hatta veriyorum ama şu 3-4 gündür karnım büyüdü,giysimin altına bişey saklamış gb tam önümde sivri bi şekilde :1:

arkadaşlar ben sürekli acıkıyorum hemde geceleri aklıma kızartmalar,börekler geliyor dayanamıyorum hiç kendime hakim olamıyorum....:26::26::26:aslında dikkat etmem gerekiyor...ilk bebeğimde çok ödem olmuştu bende:14::14::14:

Benimde yataktan kalkıp yediğim oluyor 1-2 gecedir,ama gerçekten bir dilim ekmek bile börek gb geliyor :1: Dikkate alacağım ödem konusunu,çok az yiyecem kalkarsamda zaten 7 buçukta eşimle kahvaltı yapıyoruz,kahvaltıya kadar hayal kurarım artık:1:

Ya benim doktorum bana tatlıyı falabçn yasaklamadı neden acaba? Sende peygamber sabrı var arkadaşım ben rüyamda tatlı görsem canım istese ertesi gün sokaklara çıkarım aramak için :) bravo valla

ahh arkadasım gel bana sorrr bebege faydası yok dıye dr yeme dedı... benımkı tup bebek dr ne derse yapıyom.. ruyada goruyorum nasıl susamısım su ıcıyorum kalkınca... esımle annem çok uzuluyor ye dıyorlar ama bebegım ıcın yemıcem .. bır dahada kacamak cıkılota yemıcem cunku cok pşmanım bebegıme faydalı sey yıcem

Kızlar merhaba;
Zaten minnoş olmayan top burnum hızla büyüyor :) Sebebini anlayamıyorum,aynı sorunu çeken var mı? Allahım son aylarda tahmin bile edemiyorum.Sanırım burnumdan doğurucam :))))))

Benimde burnum ve yüzüm şişti biraz komşumuz ilk demişti ki aa senin burnun tokmak gibi olmuş erkek bebeğin olacak senin demişti taa 7-8 haftalıkken :))

ahh arkadasım gel bana sorrr bebege faydası yok dıye dr yeme dedı... benımkı tup bebek dr ne derse yapıyom.. ruyada goruyorum nasıl susamısım su ıcıyorum kalkınca... esımle annem çok uzuluyor ye dıyorlar ama bebegım ıcın yemıcem .. bır dahada kacamak cıkılota yemıcem cunku cok pşmanım bebegıme faydalı sey yıcem

Üzüldüm gerçekten ama bence nefsini köreltecek kadar yemelisin. Ya ben meyve çok yiyorum ama onun dışında tatlıyla çok aram yok açıkçası öyle devamlı canım istemiyor.yani önüme bi tepsi tatlı koysalar en fazla iki tane yerim. Ama canım isteseydi yerdim herhalde çünkü içimde bu konuda çatışma yaşanıyor Yenecek yenecek diye. :) neyse kilo almıyorsun ne güzel ben şimdiden çok kilo aldım. Dur diyemediğim için

Üzüldüm gerçekten ama bence nefsini köreltecek kadar yemelisin. Ya ben meyve çok yiyorum ama onun dışında tatlıyla çok aram yok açıkçası öyle devamlı canım istemiyor.yani önüme bi tepsi tatlı koysalar en fazla iki tane yerim. Ama canım isteseydi yerdim herhalde çünkü içimde bu konuda çatışma yaşanıyor Yenecek yenecek diye. :) neyse kilo almıyorsun ne güzel ben şimdiden çok kilo aldım. Dur diyemediğim için

Arkadaşım sorma o çatışmayı içimde ben de yaşıyorum ayy deliricem yemezsem kendimi frenlemeye çalışıyorum ama frenledikçe daha çok yiyesim geliyor bir yandan da üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum çok şişmanmışım çirkinmişim gibi geliyor aman ne bileyim işte artık hem yiyip hem de allahım bana değil bebeğime yarasın diye dua ediyorum inşallah duam kabul olur :)

bence biraz abartıyorsun benimkide tüp bebek hemde bu ikinci bebeğim .inanki normal bir hamileden hiç bir farkın yok tüp bebek diye.asıl canının istediğini yemiyerek bebeğini üzüyorsun abartmadan herşeyin tadına bakabilirsin.doktorunda abartmış durumu sanırım

Ayyy allahım biraz önce facete gezinirken bir bebek fotoğrafçısı sayfasına rastladım öyle duygulandım ki ağla ağla içim çıktı sanırım ben gerçekten hamileyim yaaa :)

bence biraz abartıyorsun benimkide tüp bebek hemde bu ikinci bebeğim .inanki normal bir hamileden hiç bir farkın yok tüp bebek diye.asıl canının istediğini yemiyerek bebeğini üzüyorsun abartmadan herşeyin tadına bakabilirsin.doktorunda abartmış durumu sanırım
ben hep sıkıntılı hamılelık gecırdıgım ıcın daha normal hamıleye dönemedım hala ara ara lekeler oluyor herkesınkı rahat olmuyor..zaten abartmamayı basarabılsem sorun olmayacak .. en ıyısı hıc yememek..sekerın hamurısının bebege hıc faydası yok ..zaten bu durum ıkı hftaya bıter

Kızlar Merhaba
Ben 11 haftalık oldum bugün ama karnım acayip şişkin birde işyerinde otrduğum için ağrıyor ya ne yapacam ben neden bu kadar şişkinlik oluyor anlamıyorum :(
birde karnımın sağ tarafı sanki bebek değiyormuş gibi acıyor ara ara

merhaba arkadaşlar nasılsınız ??? bayadır yazamıyorum .. 3 gündür kahverengi lekelenmelerim başladı dr düşük tehliken var dedi dinlenmeye çalısıyorum ama çoook korkuyorum ne zman bitecek bu korkular :(:(:(

Back
X