• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kizlar nasilsiniz bakalim benim bulantilarim tam gecmedi henuz yinede eskiye oranla daha iyi bugun hava cok guzel esim arkadaslariyla disari cikti birazdan gelir bizde beraber biyerlere gideriz bu güzel gunu degerlendirmek lazim:)
Yarin dr gitmeyi dusunuyorum henuz hangi dr gitcegime karar vermedim istanbul umraniye taraflarinda iyi bir dr ve hastane onerisi olan var mi ona gore orayida dusunebilirim.

benimkide uzandığım anda bulanmaya başlıyo özelikle geceleri bulantıdan uyuyamıyorum aranızda böyle olan varmı

benim de aksam saat 6-7 gibi bulani basliyor. uzansam da gecmiyor. mutlaka uyumam gerekiyor. yoksa hem gucsuz dusuyorum hem de basim donuyor.

Merhaba kızlar, geçen hafta ikili testimizi yaptırdık. ense kalımlığı 1mm idi. Kan verdin sonucunu dün aldım. Riskli grupta değilmişim.
doktorumdan memnun değildim. Dün tavsiye üzerine yeni doktoruma gittim. Minişimi o kadar ayrıntılı gösterdi ki beyin loplarından midesine, parmaklarından leğen kemiğini kaval kemiğini herşeyini gördük. Saatlerce bakabilirdim ya Allahım. Önce yüzüstü yatıyodu (annesine çekmiş :1: ) Sonra doktor oynatınca döndü sırt üstü yattı arada kollarını bacaklarını oynatıyor sıpa. Vee doktor ben kız bekliyorum dediiii. 24 kasıma randevumuz var tekrar o zaman kesin söyleyecek. Erkek ismi hazırdıda şimdi kara kara kız ismi arıyorum :1: Durup durup ult.resmine bakıyorum ya doğunca napcaz uyurkende izlerim artık :9: doktorundan memnun olmayan varsa tavsiye edebilirm. Batı bahatta Gürkan Ağralı.

Bu da bebişim

$1391655_10152062243297318_1445912899_n.webp

Merhaba kızlar, geçen hafta ikili testimizi yaptırdık. ense kalımlığı 1mm idi. Kan verdin sonucunu dün aldım. Riskli grupta değilmişim.
doktorumdan memnun değildim. Dün tavsiye üzerine yeni doktoruma gittim. Minişimi o kadar ayrıntılı gösterdi ki beyin loplarından midesine, parmaklarından leğen kemiğini kaval kemiğini herşeyini gördük. Saatlerce bakabilirdim ya Allahım. Önce yüzüstü yatıyodu (annesine çekmiş :1: ) Sonra doktor oynatınca döndü sırt üstü yattı arada kollarını bacaklarını oynatıyor sıpa. Vee doktor ben kız bekliyorum dediiii. 24 kasıma randevumuz var tekrar o zaman kesin söyleyecek. Erkek ismi hazırdıda şimdi kara kara kız ismi arıyorum :1: Durup durup ult.resmine bakıyorum ya doğunca napcaz uyurkende izlerim artık :9: doktorundan memnun olmayan varsa tavsiye edebilirm. Batı bahatta Gürkan Ağralı.

Bu da bebişim

Eki Görüntüle 856271

masallah
allah sagsalım bebeklerımızı saglıkla bıze versin. benim de kızım olcak tabi cinsiyeti degişmezse.. kız adı hakıkaten zor.. ben eski isimleri sevdiğim için bir de anlamlı olduğu için zeynep koyacağım

kızlar bugün banyodan sonra farkettim göbeğimden aşağı doğru bir çizgi var :52: sanırım benden başka bunu gören var mı çok şaşırdım sevindim de. :3: :nazar:

Bu da bebişim

Eki Görüntüle 856271

Masallah bebisine.bende ikiliye yarin gidecektim ama esim sehir disina cikinca carsambaya kaldi.benimkide boyle buyumustur umarim

slm anneler

ben isilik olmuşum daha önce size bahsetmiştim alerjiye benzer bişeyler var die geçmedi birazda yayıldı doktora gittim krem verdi halen geçmedi bakalım ne olacak geceleri kaşınıyorum :(

slm kızlar ben de pazartesi dr ye gittim.12+0 iken hiç beklemezken dr bana bir kızımız olacak dedi. ben de erken olduğunu düşündüğüm için emin misiniz dedim. evet gayet belli dedi :) o güne kadar içimden sağlıklı olması dışında bir şey geçmemişti ama kız dediğinde çok çok sevindim :)dilerim herkesin gönlündeki en hayırlı şekliyle olur....

Merhaba kızlar bizimde cuma günü kontrol vardı ensemiz maşallah. İkili test için kan verdik cuma çıkacak çok şükür herşey yolunda. Kıpır kıpır oynuyor :) dr. Biz sormadan erkek dedi :) 4 hafta sonra daha kesin derim dedi sağlıklu olsunda cinsiyet önemli değil bizim için

KIZLAR size grip olduğumu söylemiştim ya. Burnum çok tıkanık. Nefes almakta zorluk çekiyorum. Geceleri hiç uyuyamıyorum bana öneriniz varmı? Okyanus suyu açmıyor. Buhar denedim olmuyor. Burun bandının çok az faydası oluyor viks zararlı diyorlar. Denemediğim sadece viks kaldı. Zor durumdayım:43::50:
geçmiş olsun ben de hastayım 3 gündür geniz akıntısı var burnum tıkalı ve durmadan öksürüyorum haftas onu çalışıyordum ve dr a gidemedim yarın gideceğim inşallah öksürükten uyuyamaz oldum
Tabii hepsi doktor reçetesiyle aldığım ilaç. İkili teste girdim hiçbir sorun çıkmadı ama tabii neyi ne kadar görüyorlar bilemiyorum bu aşamada. Hastanede yatarken utana sıkıla bebeğe zarar gelmiş midir diye sorduğum doktor, "o kadar endişe ediyorsan doğurmayacaksın o zaman!!!" demez mi?!??? İnşallah senin dediğin gibi olur, Allah'a emanet minik meleklerimiz...
ne biçim dr muş o yaa
kızlar aranızda çalışan hanımlar var mı. bende çalışıyorum ama eve ölü gibi geliyorum hiçbir iş yapmıyorum sadece yemek ye banyo yap onlar bile zorla. sürekli uyku hali bir kaç gündür de mide bulantısı ve mide ekşimesi başladı tüm vücudum dökülüyor üstüne de bir baş ağrısı ekleniyor komada gibiyim. su an tek yaşıyorum her yer her yerde. ya eşimle yanyana olsaydık nasıl yemek yapar ev işi yapardım üstüne misafir geldiğini de düşünemiyorum bile ben mi tembel oldum yoksa bu geçiçi bir durum mu ?

canım buradaki birçok anne gibi ben de çalışıyorum üstelik hafta sonu yoğun oluyorum 7.30 da evdeydim gelir gelmez nevresim değiştir ev süpür toparla 2 tane banyo var ikisini de temizledim 2 makine çamaır vardı onu katladım balkonu yıkadım çöp akmıştı ve bittim çöktüm olduğum yere üstelik hastayım da valla bir cesaret geldi yaptım...yoksa hamilelikten beri çok pasaklı dağınık ve gamsız bir insan oldum bu arada hala yemek yemedim canım birşey istemiyor evde yemek yemek bana kabus gibi geliyor:14:rahat rahat yiyebildiğim tek şey meyve ama o da midemi kazındırıyor daha sonra:50:

kızlar bu arada 3 gündür kasık ağrım var neden böle acaba üşüttüm mü diye düşünürken bir arkadaş adet dönemin mi dedi ve aklıma geldi hamile olmasam 7kasımda adet olmalıydım...ekimde de yaşadım aynı olayı acaba 9 ay boyunca yaşayacak mıyım????

Son düzenleyen: Moderatör:
canım buradaki birçok anne gibi ben de çalışıyorum üstelik hafta sonu yoğun oluyorum 7.30 da evdeydim gelir gelmez nevresim değiştir ev süpür toparla 2 tane banyo var ikisini de temizledim 2 makine çamaır vardı onu katladım balkonu yıkadım çöp akmıştı ve bittim çöktüm olduğum yere üstelik hastayım da valla bir cesaret geldi yaptım...yoksa hamilelikten beri çok pasaklı dağınık ve gamsız bir insan oldum bu arada hala yemek yemedim canım birşey istemiyor evde yemek yemek bana kabus gibi geliyor:14:rahat rahat yiyebildiğim tek şey meyve ama o da midemi kazındırıyor daha sonra:50:

kızlar bu arada 3 gündür kasık ağrım var neden böle acaba üşüttüm mü diye düşünürken bir arkadaş adet dönemin mi dedi ve aklıma geldi hamile olmasam 7kasımda adet olmalıydım...ekimde de yaşadım aynı olayı acaba 9 ay boyunca yaşayacak mıyım????[/QUOTE]

ben yalnız yaşadığım için şimdilik acil işlerimi yapıyorum. benim de adetten önce rahim sızlanmam olurdu 3 aydır her adet döneminde bunu yaşıyorum kasık ağrısı bende de var ama normalmiş. bebişimi görmeyeli 5 hafta oldu cumartesi dr gideceğim çok sabırsızlanıyorum birde tedirginim inşş sağlıklıdr. en son gördüğümde nokta halinde idi

sağlıklıdır canım merak etme ben de çok özledim fıstığımı en son 9+3te gördüm yarın 2li test randevum vardı ama cumaya aldırdım randevuyu cinsiyet görme ihtimalimiz de artar hem 13+0 olacak gittiğimde en son ufak ufak kıpırdanıyordu çok heyecanlıyım çook:52::16::16::16:

Sonradan coşanlar biz. Bende kötüyüm bide gripim ondan mı :44: arttı bilmem hiç koku yokkende bulanıyor. Allah yardım etsin
sorma cnm ya 11. haftadan sonra başladı ben de bulantılar, olunca çok kötü ya gözlerim yaşarıo , ağlayacak gibi oluyorum :)
Evet canım çok kötü ben de daha iyileşemedim. Biz aynıyız heralde ben de 13.haftaya girdim. İlk hamileliğin mi? Benim ikinci bebeğim olacak inşallah.
senin alltta bilgi yazmıo cnm benm sat 15 ağustos aynıyızdır belkide, ilk hamileliğim evet... allah bağışşlasın diğer yavrunu , bunu da iinş. sağ salim alırız kucağımıza...

ayy kızlarr yaa bulantılaım hafifledi dedim şimdide ağlamalarım başladı çok duygusallaştım herşeye ağlar oldum yaa dogum fotolarına bakıyom netten ağlıyorum :43: :43: ben doğum yapınca sanırım bebişimi kucağıma alınca bide eşim beni susturmakla ugrasacak cok fenayım yaa :43: :43: tek ben mi böyleyim acaba:26:

Back
X