• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayy kızlarr yaa bulantılaım hafifledi dedim şimdide ağlamalarım başladı çok duygusallaştım herşeye ağlar oldum yaa dogum fotolarına bakıyom netten ağlıyorum :43: :43: ben doğum yapınca sanırım bebişimi kucağıma alınca bide eşim beni susturmakla ugrasacak cok fenayım yaa :43: :43: tek ben mi böyleyim acaba:26:

o duygusallık bende de var herşeye gözlerim doluyor.oğlumu seviyorum öpüyorum gözlerimden yaş süzülüyor boğazım düğünleniyor anne niye üzgünsün diyor.şimdi hamileyim ondan duygusalım desem küçücük çocuk nasıl anlasın seni öpünce duygulanıyorum diyorum tamam diyor oda.

slm anneler

ben isilik olmuşum daha önce size bahsetmiştim alerjiye benzer bişeyler var die geçmedi birazda yayıldı doktora gittim krem verdi halen geçmedi bakalım ne olacak geceleri kaşınıyorum :(

Geçmiş olsun.Brnim ki sanırım başka birşey,çok kaşıntım yok.Daha da meraklandım şimdi:44:

kızlar bu arada 3 gündür kasık ağrım var neden böle acaba üşüttüm mü diye düşünürken bir arkadaş adet dönemin mi dedi ve aklıma geldi hamile olmasam 7kasımda adet olmalıydım...ekimde de yaşadım aynı olayı acaba 9 ay boyunca yaşayacak mıyım????

Bende aynı şekildeyim.8'di benimde,regl dönemindeki gb 1-2 gün önceden çok üşümeye sancı hissetmeye başladım,yavaş yavaş kasığıma ağrı ve kramp olarak indi.İnşallah hep olmaz.:26:

ben yalnız yaşadığım için şimdilik acil işlerimi yapıyorum. benim de adetten önce rahim sızlanmam olurdu 3 aydır her adet döneminde bunu yaşıyorum kasık ağrısı bende de var ama normalmiş. bebişimi görmeyeli 5 hafta oldu cumartesi dr gideceğim çok sabırsızlanıyorum birde tedirginim inşş sağlıklıdr. en son gördüğümde nokta halinde idi

Sanırım en güzel kontrollerden biri :) Kıpır kıpır olacağını bilsen bile orda öyle görünce inanılmaz bir duygu yaşıyor insan:52: Videoya çekmeyi unutmayın:34: Çok iyi oluyor.28 Ekim'de gitmiştim en son ve şimdi 21 Kasım'ı bekliyorum,bol bol videoyu izliyorum :109:
İnşallah sevinçten ağlatır sizi minik :) Rabbim iyi haberler duymayı nasip etsin inşallah.:nazar:

Günaydın anneler, bugün çok bunalımdayım işe gelmemek için kendi kendime bir sürü bahaneler uydurmaya çalıştım yok karnım ağrıyor gitmeyeyim, yok cırcır olmuş olabilirim, ahanda hapşurdum kesin hastayım triplerine girdim. Hiç uyuyamadım, canım çok sıkılıyor sürekli bir gözyaşı. Kocam bile dün akşam "Çocuklaşma artık lütfen" dedi. Havalardan mı nedir, bir kasvet var üstümde...

Günaydın anneler, bugün çok bunalımdayım işe gelmemek için kendi kendime bir sürü bahaneler uydurmaya çalıştım yok karnım ağrıyor gitmeyeyim, yok cırcır olmuş olabilirim, ahanda hapşurdum kesin hastayım triplerine girdim. Hiç uyuyamadım, canım çok sıkılıyor sürekli bir gözyaşı. Kocam bile dün akşam "Çocuklaşma artık lütfen" dedi. Havalardan mı nedir, bir kasvet var üstümde...

günaydın.ayın mutsuzluk bende de var.benimde burnum akıyo başım ağırıyo ilk uyandığımda bulanık görüyordum heryeri.yarım saat sonra geçti.nasıl bişey bu anlayamadım gitti

bittim yorgunluktan:( düğün bitti ama bende bittim burası çok soğuk birazda üşüttüm heralde kasıklarım ağrıyor.
bebişlerin cinsiyetleri hep belli olmuş:) ne güzel:) ben geçen hafta çarşamba ikili test için gitmiştim. ultrasonla ense kalınlığına baktı dr um ama kan vermeden geldim. yarın yada bugun kan versem geçmi olur dr tekrar usg ye alsamıki acaba? heralde aynı gün olması gerekiyormuş?

bugün bizde doktordaydık ikili testimizi yaptırdık sonuçları bir hafta sonra alacağız.ense kalınlığı normalmiş bebeğimiz sağlıklıymış.ve doktorum %100 erkek dedi.bir prensim vardı ikincisi geliyormuş hayırlısıyla.

Canım cinsiyet için çok erken değilmi fazla kıyafet feln alma ortak renk alda sonra değişmez inş bu durum..
Ve Hayırlı uğurlu olsun :3:

bittim yorgunluktan:( düğün bitti ama bende bittim burası çok soğuk birazda üşüttüm heralde kasıklarım ağrıyor.
bebişlerin cinsiyetleri hep belli olmuş:) ne güzel:) ben geçen hafta çarşamba ikili test için gitmiştim. ultrasonla ense kalınlığına baktı dr um ama kan vermeden geldim. yarın yada bugun kan versem geçmi olur dr tekrar usg ye alsamıki acaba? heralde aynı gün olması gerekiyormuş?

Ben 11+4 üm doktorum dediki 1 ay sonra gel dedi 4 aralıkta yani gideceğim ve cinsiyet için çok erken dedi 16. haftadan sonra belli olur dedi

günaydın.ayın mutsuzluk bende de var.benimde burnum akıyo başım ağırıyo ilk uyandığımda bulanık görüyordum heryeri.yarım saat sonra geçti.nasıl bişey bu anlayamadım gitti

Aynen bende ya inan ki saati 10 kere erteledim en sonunda acele giyinip çıktım geç kaldım die :)) üşengeçlik başladı sanırım :1:

Ya sorma, burada hava da çok kötü. Canım evde oturup debelenmek istiyor bütün gün keşke öyle bir imkanım olsa. Sanki herkese eziyet ediyormuşum gibi geliyor :43::43::43::43:

Kızlar günaydın, 13+4 haftalık hamileyim.Bu sabah uyandığımda sola yatıyordum,sırtüstü döndüğümde kasığımın sol tarafında şişlik vardı elimle dokunduğumda farkettim ve çok korktum.Wc için yataktan kalktım,biraz evin içinde dolaştım tekrar sırtüstü uzandığımda o şişlik kaybolmuştu.Sizce bu bebek olabilr mi? Dr u mu arayıp sorsam bilemedim ?

Kızlar bu duygusallık aglamalar sinirlilik agresiflik felan olunca kız bebek olurmuş erkek bebekte ise daha pozitif olurmuş anne adayı benim bel agrilarım devam ediyo hala :( fıtıkmı var die düşünmüyo deilim hafiften nezlede oldum sanırım Bebeğimi özledim hastaneye gidip gormek istiyorum ama fazla ultrasona girmekte sakıncalıymıs bu yuzden gidemiyorum kafama göre :(

Benimde acayip bir güne katılasım var sürekli canım börekler salatalar falan çekiyor :)

Bu arada sedosscum mesaj sayım az olduğu için özel mesaj gönderemiyorum zaten listede varmışsın bilgilerini güncelledim:)

Çok teşekkür ederim canım :)

günaydın güzel mayıs anneleri
oh ne güzel bebişler patır patır cinsiyetlerini gösteriyo maşallah Allah hepimeze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güzel haberlele sağlıkla bir hafta geçirmemizi diliyorum :49::49::49:

Kızlar günaydın, 13+4 haftalık hamileyim.Bu sabah uyandığımda sola yatıyordum,sırtüstü döndüğümde kasığımın sol tarafında şişlik vardı elimle dokunduğumda farkettim ve çok korktum.Wc için yataktan kalktım,biraz evin içinde dolaştım tekrar sırtüstü uzandığımda o şişlik kaybolmuştu.Sizce bu bebek olabilr mi? Dr u mu arayıp sorsam bilemedim ?

Arkadaslar ben 12+2 haftalik hamileyim. Dun bildiginiz adet gorme gibi kanamam oldu. Simdiye kadar bir damla bile olmamisti. Hemen doktora gittim. Serum ve progestan ve tabi istirahat :( ama bebis hala canliydi. Kanama sorunu yasayan oldu mu?

Kızlar sizinle çok komik bir durumu üzülerek paylaşacağım , eskiden bir melek gibi sessiz ve sakin uyuyan ben bu hafta horlayan bir canavara dönüşmüşüm Allahım korkunç ve hiç horladığımın falan bilincinde değilim baya baya nağmeli nağmeli horluyomuşum neden acaba yaaaa artık doğurana kadar hep horluyacak mıyım ?

arkadaşlar benim ikili test randevum 13+1 de acaba geç kalmış olur muyum??:31:
Benim de 13+0 da 14 e kadar yapılabiliyor canım (13+6)
Arkadaslar ben 12+2 haftalik hamileyim. Dun bildiginiz adet gorme gibi kanamam oldu. Simdiye kadar bir damla bile olmamisti. Hemen doktora gittim. Serum ve progestan ve tabi istirahat :( ama bebis hala canliydi. Kanama sorunu yasayan oldu mu?
Geçmiş olsun canım yorma kendini kanaması olan bir çok arkadaş vardı hepsi iyileşti şükür bozma moralini

Benim Arkadaşlm beş aylık onda da öyle bir şişkinlik var ama sürekli öyle doktor iş yapma yorma kendini demiş ... Sen bir sor istersen kafanda kutup üzüleceğine aç sor için rahatlasın

o duygusallık bende de var herşeye gözlerim doluyor.oğlumu seviyorum öpüyorum gözlerimden yaş süzülüyor boğazım düğünleniyor anne niye üzgünsün diyor.şimdi hamileyim ondan duygusalım desem küçücük çocuk nasıl anlasın seni öpünce duygulanıyorum diyorum tamam diyor oda.

sanırım hormonlarmızla alakalı bir durum bakalım bebişlerimizi kucaklarımıza alalımda gözyaşlarımız mutluluktan olsun:16::16:

Back
X