İnci ve Kaseker ikinize de paylaşımlarında dolayı öncelikle içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Özellikle bebeğimizi korkularla beklemememiz gerektiği konusunda gerçekten motive edici yazılar yazmışsınız.
Zaten bu endişeler o kadar etkiledi ki beni bugün aracımla kaza yaptım. Hem kendimi hem bebeği en büyük riske, dikkatimi bir türlü toparlayamadan araç kullanarak, kendim atmış oldum. Acile gittik bebek iyi ama ultrason cihazı biraz eski olduğu için sadece kalbi atıyor mu diye bakabildiler, çok şükür hayatta. Bu korkuların beni ve bebeğimi nereye sürükleyebileceğini birebir yaşamış oldum ve artık daha cesur olmak için elimden geleni yapacağım. Allah'a ve meleklerine emanetiz.
Not: Kaseker sana özellikle dua edeceğim bu akşam, nasıl zorluklarla mücadele ediyorsun, umarım aydınlık günler yakındır.
Canım dikkat et kendine. Rabbim korumuş senide bebeğinide. Allah razı olsun. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Kaseker; dualarım seninle,ben hepimiz için dua ediyorum hep zaten..Zor sıkıntılı günler geçirmişsin ,Allah sabır versin arkadaşım..
Çok teşekkür ederim prenscim. Allah razı olsun. Bende ilk başlarda dua ederken aklıma sıkıntıları olan arkadaşlar geldiğinde onlar içinde dua etmeye başlamıştım. Ondan sonra hepimiz için etmeye başladım:) Kimse kimseyi tanımıyor burda yazdıklarımızı biliyorlar sadece ama senin için dua edicem diyorlar ya Allah bin kere razı olsun bu arkadaşlardan.