- 25 Temmuz 2011
- 49
- 7
- 48
Tabiki de önce sağlıklı olmalı son ana gelip ne denk gelirse almak istemiyorum alacağım şeyler kullanışlı şeyler olsun istiyorum o yüzden fikir alışverişi yapalım istedim :) senin yazdığını okudum fuarı ama malesef bana çok uzak Manisadayım izmir bize yirmi dakika genelde oraya gidiyoruz... Bebek şenlikleri tüm büyük bbek mağazalarında oluyormuş hep Nisan ayında büyük indirim yapıyorlarmış .. Joker ebebek Hellobaby gibi mağazalar ...
kızlar merhaba,
fuarlar konusunda benim çok ümidim yok açıkcası. düğün hazırlıklarında da koştur koştur gitmiştim, hiç de makul fiyatlı bişey yoktu ortada. şimdi hem istda alışveriş yapacagim yerleri tespit etmeye çalışıyorum hem de internetten araştırmalara başladım. concord neo güzel bir alternatif hakkaten. 1600 tl civarı fiyatları ama bana da biraz pahallı geldi. birde Graco Symbio travel sistem bebek arabaları varmış, hafif ve 1100 tl civarı.. sanırım o ikisinden birini alacagim. etrafımda yakın zamanda dogum yapmış ya da benim yerime bu alışverişlerle uğraşacak kimse yok, o yüzden bu tarz tavsiyeler benim için çok önemli. 6 ayı geçince tak tak belirlediğim marka ve mekanlardan alışverişi çok yorulmadan tamamlamak istiyorum. benim araştırmalarımdan şu ana kadar çıkan sonuçlar şöyle:
ateşölçer( kulaktan olanları iyi-weewell diye bir marka varmış)
gögüs pompası elektrikli avent diyorlar
ayaklı ana kucağı (fisher price 150-200 gibi)
oyun halısı(100 gibi)
park yatak (250-300)
bebek odası takımını da büyük ihtimalle ikeadan falan alırım. diğer baktıklarım 1500-2000 arası bir rakama çıkıyor.