Kızlar erken diyen olabilir ama birbirimizle fikir alışverişinde bulunalım seçmek gerçektenok zor bu arada Nisan ayında bebek şenliği oluyormuş o zaman baya bir indirim oluyormuş bize mağza görevlisi alıcaknolduğynuz büyük şeyleri o zaman alın demişti ... Ve alıcak olduğunuz ürünleri seni zamana kadar iyice araştırın ...
Benim beğendiğim ürünler bebe confort elea , concord neo , nuna nın bebek arabası ... Bunların içinde en pahalısı concord neo onu pek düşünmüyorum sizler bakıyor musunuz
Bence Nisanı beklemeyin derim aman aman bi indirim olacağını sanmıyorum fuarların coğu tanıtım amaçlı herkesde cok yüklendiği için fazla bir indirim olmuyor.çünkü stant kiraları cok pahalı
Ama en iyi indirim internet sitelerinde oluyor cok iyi takip etmek lazım mesela ben geçen gün momperyden ısıcam bebedor biberonların tanesini 7 liraya aldım 250 ml normalde 17 ve 19 arası değişiyor marketlerde mağazalarda felan üstelik kargo bedavaydı daha nevresim takımları uyku setleri çok ucuz oluyor.
İstanbulda olupta alışveriş imkanı olanlar için mahmutpaşa ,eminönü havuzlu han ,kürkçü han civarı cok uygun sosyete pazarlarıda cabası ben geçen hafta bakırköy sosyete pazarından beyaz çıtçıtlı badi tanesi 3 lirada 10 adet aldım çünkü hızlı büyüyorlar en fazla birkaç ay sonra kullanılmayacak annem becerikli olduğu için dikiş konusunda yedek çarşaf takımı metresi 12 liradan kumaşçıdan aldım 1 metreden çarşaf yastık cıkıyormuş zaten...Birer tanede annem alıcak çarşaf ve uyku seti yeter :)
bebek şekeri magnet kapı süsleri uygun almak isterseniz cinsiyetinizde belliyse İstanbuldan ben size gönderebilirim ama 1,5 aya kadar sonrası dışarı cıkamam çünkü bende o dönem alıcam
Geçen gün migrosta dolanırken dalan 'ın 100/100 bitkisel bebek detarjanından stok yaptım 2,5 liraydı netteki araştırmalarımdada herkes cok memnun olduğu için aldım.Sonra gezinirken migrosta yine bebek havlularını gördüm 11 liraydı cokta güzeldi 2 tane alıverdim :)
ben ıslak mendil sadece dışarı cıktığımda kullanıcam daha karar vermedim.6 aya kadar pamuk ve su birde poposunu yıkamak ciltleri cok hassas en iyisini bile kullananları gördüm çevrem için konusuyorum yavruların yazık popoları kıpkırmızı oyüzden pamuk stoğu yapmam lazım:)
bugün eşimle alışveriş merkezine gittim daha önce bilmiyordum C&A mağazalarının bebek ürünleri sattığını ama okadar güzel şeyler varki o battaniyeler çoraplar çıtçıtlı badiler paket yapmışlar 5 adet 24.90 ve her üründe %20 indirim var ama kendimi kaybettim diyebilirim aynı şekilde H&M mağazalarındada cok güzel yenidoğan ürünleri var.
Ben bebek arabasında maclerende karar kıldım zaten 1,5 yaşına kadar normal arabaya biniyor daha sonra herkes baston araba tercih ediyormuş. ikiz olacağı için ağırlık cok önemli macleren 9 kilo civarı ama ayrı ayrımı alsam yoksa yanyanamı hala kararsızım.pusetlerini araba koltuğu olarakta kullanabilenlerden alıcam internetten sürekli araştırıyordum .Ama ablam hediye almak istediğini söyledi :)ondanda yırttık yani :) ama ikiz olduklarını öğrenmeden önce kanzda karar kılmıştım 3 tekerlikli olanlarda :)fiyatları uygun
yatak olarak park yatak alıcam ileride duruma göre hareket etmek istiyorum sonradan pişman olmamak için ablam mobilyadan hiç memnun değildi.Aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım :)