• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Port bebesi ek değil yani 3 parça değil,bazı bebek arabalarındaki gb alt kayışlarla kolayca aldığı bir şekil,düşünenler için avantaj tabii,ayrı olmamasıda ayrı bir avantaj:34:

:46:Maşallah miniğee:nazar: O çıkıntı kızda da erkekte de en başta var yandan net görüntü olunca kızda paralel olarak erkekte dik olarak ilerliyor.Nub teorisi diye görmüşsünüzdür.Çok bakmıştım ama minik sağolsun süpriz sever çıktı :)) Yalnız değilsin son gittiğimde 16+3'tü,bu 2. doktordu o da ilki gb kıza benziyor ama olmayadabilir dedi.%90 deseydi ona bile razıydım:1: Şimdi benimde hayaller fluuu :1:

Bende baktim canim nub teorisine gore bisey anladim hic. birinde kiz birinde erkek gibi. Gercektende cinsiyeti fark etmez ama artik ogreneyim.cocugumla resmi takiliyorum "gunaydin iyi geceler" diyorum mesela.prensesim yada oglusum diyim istiyorum.annem nasil sabretmis ya dogunca ogrenmis.

merhaba arkadaşlar...
bugün rutin kan,idrar tahlili yaptırdım ve şeker yüklemesi yapıldı.açlık-tokluk şekeri bakılacak
ve bu testlere 240 tl. verdim.özele gidiyorum ve sigortalıyım.... merak ettiğim siz ne kadar ödediniz...
cinsiyetimizi de göremedi.doktorum"cennet pozisyonunda" dedi.kaburgalarını bile gördük ama cinsiyeini göremedik... :))
hafta olarak da baştan beri bir hafta geriden geliyoruz...doktorum,gelişme geriliği değil,bir hafta geç döllenme olmuş,dedi
yani doğum tarihim de bir hafta ileri attı.... :)

canım, ben rutin kan tahlilini ilk 8 haftada yaptırmıştım ama senin bahsettiğin farklı bişey galiba. onun dışında 2 li test yaptırdım 48 Tl ödedim.
Şeker yüklemesi için 20. haftalarda yappılmıyor mu? neden erken yaptı ki?
inşallah sonuçlar gzl çıkar. sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz:)

Kizlar dun balik yagi aldim.doktor demedi ama kendim aldim.vitamin neticede kullanayim dedim ama simdide tereddutte kaldim.ustunde 3 tane alailirsiniz diyo gunde ama daha az aliyorsunuz diye hatirliyorum.tavsiyesi olan varsa cok sevinirim.

Selam kızlar :)
Tuzla'dan iki arkadaş bana emsey hastanesindeki Dr sormuşlardı adı ŞENAY AKALIN. Bİde kızlar kaçıncı haftada detaylı ultrasona giriceksiniz ?

Canım ben kurtkoyde emsey hastanesıne cok yakında oturuyorum . Basımdan berıdır de emsey hastanesıne gıdıyorum . Tatlım sen ismi karıştırdın galıba Şükran AKALIN var emseyde , benim doktorum da o, memnunum aslında ama alternatif bir doktorda olsa fena olmaz dıye dusunmeye basladım, sende sükran hanıma mı muayene oluyorsun ? 20 ıle 21. hafta arasında gırmemiz gerektiğini soyledi doktorum . perınatalog olarak bırını arastırmadım henuz ben daha 16. haftamdayım . Bıraz vakıt var :)

Kizlar dun balik yagi aldim.doktor demedi ama kendim aldim.vitamin neticede kullanayim dedim ama simdide tereddutte kaldim.ustunde 3 tane alailirsiniz diyo gunde ama daha az aliyorsunuz diye hatirliyorum.tavsiyesi olan varsa cok sevinirim.

bugün kontrolüm var bende soracağım bu balık yağını öğrenince haber veririm.

bazı balık yağları balığın karaciğerinden elde ediliyormuş ve bunlarda yüksek a vitamini olduğu için hamileler için kesinlikle uygun değilmiş. o yüzden kullanacak olduğunuz balık yağının güvenilir bir markadan ve karaciğerden elde edilmemiş olduğundan emin olun diye yazıyordu biyerlerde ama hatırlamıyorum . onun dışında her gün değil de haftada 2-3 tane alınması öneriliyor bildiğim kadarı ile, balık yiyemeyen veya balık yağı kullanmaya çekinenler için günde bir kaç tane ceviz omega 3 için yeterliymiş.

merhaba arkadaşlar...
bugün rutin kan,idrar tahlili yaptırdım ve şeker yüklemesi yapıldı.açlık-tokluk şekeri bakılacak
ve bu testlere 240 tl. verdim.özele gidiyorum ve sigortalıyım.... merak ettiğim siz ne kadar ödediniz...
cinsiyetimizi de göremedi.doktorum"cennet pozisyonunda" dedi.kaburgalarını bile gördük ama cinsiyeini göremedik... :))
hafta olarak da baştan beri bir hafta geriden geliyoruz...doktorum,gelişme geriliği değil,bir hafta geç döllenme olmuş,dedi
yani doğum tarihim de bir hafta ileri attı.... :)

Maşallah miniğe:nazar:
Bende rutin tahlilleri yaptırdım ama Aralık 6 tetanoz aşım var,Aralık 13 te detaylı ultrason için gün verdi sadece doktor.Şeker yüklemesi için erken değil mi ki? Ya da geç mi kalıyoruz ki?Bilemedim:23:

Deneyimli anneler yardım bekliyorum,fikirleriniz önemli :)

eşime video yu gösterdim aynen şöyle söyledi bizim arabayı bebeğimize verelim bunu biz alalım :D bizim arabadan daha konforlu bu dedi :D

:))) Eşimde olur desem onu da tartıyor mu diye deneyecekti :) Bazen büyük bir oğlum var gb hissediyorum :1::16:

Kızlar ; sat :05.08.2013 Dogum :12.05.2014 İsim :sibela85 Yas : 28 Cinsiyet : erkek cınsıyetımız bellı oldu benıde lısteye eklermısınız ?

Ben ara ara takıp edebılıyorum kım konu ıle ılgılenıyor pek bılmıyorum Yardımlarınızı rıca ederım .

Alışveriş konusuna gelınce herkesın ısmını bıldıgı mot.... markasının urunlerınde ındırımlı zamanları takıp edıp ara ara almak ıstıyorum . onun dısındakı buyuk araba , park yatak , vb. urunlerı ıcın ıse emınonune gıtmeyı planlıyorum ancak fiyatlarına bakacagım bence bu tarz urunler bılınen ıternet sıtelerınde cok daha ucuza satılabılıyor.

Sevgıler hoşçakalın ....

Bende baktim canim nub teorisine gore bisey anladim hic. birinde kiz birinde erkek gibi. Gercektende cinsiyeti fark etmez ama artik ogreneyim.cocugumla resmi takiliyorum "gunaydin iyi geceler" diyorum mesela.prensesim yada oglusum diyim istiyorum.annem nasil sabretmis ya dogunca ogrenmis.

Gerçekten büyük süprizdir doğumda öğrenmek :) Bende öğreneyim istiyorum artık,beklediğimiz bir haber yok kız ya da erkek olsun diye bizimde Rabbim nasıl layık görüyorsa başımızın üstüne :16: Tek umudum Aralık 13 :) Detaylı ultrasonda belli olur artık.İnşallah öğrenirsiniz kısa zamanda,Rabbim hep iyi haberlerini duyursun inşallah.

bazı balık yağları balığın karaciğerinden elde ediliyormuş ve bunlarda yüksek a vitamini olduğu için hamileler için kesinlikle uygun değilmiş. o yüzden kullanacak olduğunuz balık yağının güvenilir bir markadan ve karaciğerden elde edilmemiş olduğundan emin olun diye yazıyordu biyerlerde ama hatırlamıyorum . onun dışında her gün değil de haftada 2-3 tane alınması öneriliyor bildiğim kadarı ile, balık yiyemeyen veya balık yağı kullanmaya çekinenler için günde bir kaç tane ceviz omega 3 için yeterliymiş.

Eczaciya ozellikle soyledim hamileyim diye ama simdi icerigini arastiririm internetten.tesekkur ederim

Günaydın kızlar Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelikleriniz ? :) Kızlar bir kaç günden beri benim kasıklarımda ve karın bölgemde ağrı ve arada batar gibi de oluyor sizde de oluyor mu böyle şeyler ?

Benim de bir haftadır vardı bugün dayanamayıp doktora gittim böbreklerimde taş olduğu için idrar yolu enfeksiyonuna bağladı, tahlil yaptırdım sonucunu bekliyorum ama ben bacağıma basamıyorum o kadar şiddetli bir ağrı...

bence çatlak için herşeyi bir arada kullanmayın zaten cilt cok hassas oluyor ben sadece nıvea bebe yağı kullanıyordum alerji oldum hemde 15 gün çektm kıpkırmızı oldu karnım :) kaşıntıda cabası

artık yüzüstü ve sırt üstü yatmak yok yüzüstü yatarken bebeğe zarar verebilirsin.sırt üstüde kan akışında sorun yaratıyor sol tarafa yatmaya alıştırmalısın kendini

selam arkadaşlar ben normalde cok üşüyen biriydim hamilelikten beri bir kere olsun üşümüyorum ya:)evde düşük derecede çalışıyor kombi bana cok sıcak geliyor sizdede öylmi acaba?

Ben 365 gün üşüyebilirim yaz kış fark etmez ama bugünlerde avuç içlerim fena yanıyor :D

merhaba kızlar 3 gündür annemdeydim dün geldim sizde coşmuşsunuz o arada cinsiyetler belli olmuş ne güzel, annemdeyken ben de annemin dr una gittim belki cinsiyet söyler diye devlet dr u o kadar tatlıydı ki küçük yerlerde devlet iyi oluyor gerçekten bu zamana kadar özele gidiyorum daha renkli ultrason görmemiştim kalp atışı duymamıştım anneöin dr unda duydum ilk, her şeye rağmen bacak arasında kordon olduğu için söylemedi dr yine

bu arada geçen hafta idrarımda iltihap çıkmıştı dr kültür testi istemişti 2. test temiz çıktı ama kasık ağrılarım devam ediyor hem de zaman zaman şiddetleniyor doktorumu aradım tekrar progestana başlamamı söyledi annemin dr u da bebek aşağıda dikkat et demişti bu ağrıların sebebi bebek aşağıda olduğu için mi acaba? dr 3 hafta sonra gel dedi zaten 2 hafta önce gitmiştim kendisine poffff ben kesin görünürüm bir başkasına arada...

Bebeğin aşağıda olması ağrı yapıyormuş canım, benim doktor da bugün bana aynı şeyi söyledi...

Kimse bana tek kelime bişey yazmıyor nedense sanırım bende yazmamaya devam etmeliyim yine...hoşçakalın

Gitme hemen yahu, daha 6 ay hatta daha sonrasında da buradayız. Hepimiz birbirimize destek için buradayız bildiklerini paylaşırsan bizlere de faydalı olursun :)

ya kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalıymış öyle:53: tabi ucuz olanları da var ama doğum mayısa denk geliyor malum yazın evde oturacak değiliz minicik bebeği her arabaya koyamayız heralde de yine de gözüm korktu...bu saatten onra sadece bebeğe çalışsam eksiklerini ancak alırım...ilk bebeğe iyi almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz hangi fiyatlar arası normal oluyor...off çok cahilim daha bebek odası var :50:

Ben cehalet ötesi bir durum yaşıyorum, abimler port bebe ve puset almış ben onlara diyorum ki bunlar üst üstemi konuyor ki. Herkes benimle dalga geçmeyi ihmal etmedi tabi ki :)

bugün kontrolüm var bende soracağım bu balık yağını öğrenince haber veririm.

Hey hey kontrol günlerine bayılırım vallahi, bizleri gelişmelerden haberdar et lütfen :)

Ben hem balık hem ceviz yiyorum bizimki omega3 manyağı olmasın :27::27:

Kızlar bugün amniyosentez yaptırdım sonuçlar üç hafta sonra çıkacak nasıl dayanacağım bilmiyorum ayrıca bugün bebeğime detaylı ultrason dada bakıldı herşey gayet normal çıktı ama 50/1 oran beni çok korkutuyor

Canım gönlün ferah olsun lütfen, herşey yolunda çıkacak Allah'ın izniyle..

çalışmasam gelirim tabi çokta sevinirim.doğum iznine çıkınca evde olacağım nasılsa en kötüsü o zaman gelirim.

Herzaman beklerim canım..

Sabah 5 te boğazım tıkanarak feci bir öksürükle uyandım nefes alamıyacağımı zannettim çok korktum eşim su fela getirdi.Boğazım acıyor hemen bir limonun içine pekmez ve sıcak su katarak içtim az önce kendimede bir çorba yaptım ama boğazım fena :) negüzel hasta olmadım diye seviniyordum

Balik yagi kullanan var mi
Canım doktorum verdi GNC marka
ben doktor konusunda nekadar bahtsız biri oldum böyle :( doktorum ayrılmış hastaneden okadarda memnundum aradım telefonla acıbademe geçmiş offf off şimdi işim gücüm yoksa doktor araştırıcam medipole gidipte memnun olduğunuz biri varmı?:43:

Benim kuzenim medipole gidiyor Elif hanım varmış çok memnunum dedi
Ben kullanıyorum gün aşırı canım drum verdi bana kullanmamın yararı olucağını söyledi balık yesende aynı omegayı alamazsın hemde erken doğum riskini azaltıyormuş

Kızlar medicalparkta ayrıntılı ultrason ssklı 212 lira dedi ben daha fazla bekliyordum şaşırdım bilginiz olsun

Back
X