Arkadaşlar iyi akşamlar kızımda kullanıp memnun kaldığım ürünleri yazmak istedim fikir olması için;
*Emzik ve biberon awent kesinlikle tek geçerim
*Prima pampers bez bizde pişik yada herhangi bir sorun yapmadı hala kullanıyorum
*Uni baby saf su pamuk ıslak mendil gerçekten saf su
*Mama (sütüm kesildiği için 4.aydan sonra kullandım) hipp organik ama sonra içmemeye başladı aptamile geçtim
*Bebek bakım ürünleri olarak Mustela kullandım kokusu çok hoş hiç bir zararını görmedim bir ara yazlıkta bitince sebamed şampuan almıştım oda alerji yapmadı onunda kokusu harika
*Ateş ölçer Arzumun almıştım alından ve kulaktan ateş ölçerini herzaman doğru ölçüm yaptı
*Alt açma olarak e bebekte dalin tek kullanımlık var dışarı çıkarken rahat oluyor
*Hastane çıkışlarını bir aziz bebeden birde idil bebeden aldım kesinlikle ikiside çok kaliteli yine tercihim o olur
*İç bady ve günlük tulumları mothercare renk solması ve çekme olmadı kaliteliler
*Günlük giyim olarak b&g store ve zara baby tek geçerim hiç bir sorun yaşamdım
*Bebek arabası olarak kraft travel sistem almıştım bence travel sistemlerin hepsi çok hantal ama gayet dayanıklılar memnunum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar aklıma geldikçe yazarım umarım faydası olur ilk kez anne olanlara

Bu sefer süt sağma makinesi,buhar makinesi ve sterilizatör almak istiyorum önerisi olan varmı kullanıp memnun olan???