• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım ben kullandıklarımı yazdım herkesin durumu farklı tabiki ama herkez gibi bende fikrimi belirtmek istedim

Ben iki adet aldım canım hastane çıkışını ama idil bebenin 20li seti bence yeter hemen küçülüyorlar zaten onun yerine 0-3 ay tulum bol bol kullanılıyor canım:) travel sistemler çok güzel görünüyor ama biraz ağırlar araba bagajına sığıyor ama:)) Maclaren bastondan çok memnun olan var anakucağınıda ayrı alabilirsin daha kullanışlı olur

haklısın canım...
ana kucağı almamıştım ben oğluma durmaz demişlerdi.
sence kullanışlımı yoksa olsa olur olmasada pek lazım değilmi diyorsun.
çevremdekiler hiç kullanmadık verdik diyorlar. çok kararsızım sonuçta o kadar para vericez.
geçen jokerde gördüm 399 tl. yuh dedim valla. ben o paraya hem anakucağı hemde mama sandalyesi alırım.

genelleme yapıcam ama :) çok şükür maddi olanaklarımız yeterli . hani çok gözümün takıldığı bir şey olursa alabilirim ...
ben çoğunlukla marka olan mağazaların tarzlarını beğenmiyorum (renkleri duruşları vs) ne bileyim mahallemin pazarından da, h
erhangi marka olmayan bir mağazadan da çok rahat alışverişimi yaparım :32:
tabii ne aldığımız önemli bu hususta ( % kaçı nedir % kaçı nedir ) bakarım ama görsellikte çağırmalı :46:
her konuda kemikleşmiş yapıyı sevmem bazıları vardırya kesinlikle şu olmalı, bu olmalı hiçte öyle değilim vallaha çok ta memnunum bu huyumdan:37:

Kizlar ankaray geldim ben. Gelmisken chicconun park yatagini aldim cok guzel gercekten. Tavsiye ederim :) biberon sterilizetoru. Aventin yeni dogan setini emzik biberon vs.. baby &me nin pamuklarini aldim altinin temizligi icin. Sicak suyla temizlemeyi düşünüyorum. Baskaaaa... chicconun sampuanini aldim bide masaj yağı:) bide 5tane zibin:) e bebekten aldim hepsini:)

Bide bebek arabalarina goz gezdirdik. Qinny ve maxicosiyi cok begendim travel sistem cok hafif ve kucucuk kaliyo katlaninca. Muhtemelen ondan alacagiz. 1100 tl.

birde alıcam şey ne olursa olsun dokunmalıyım, hissetmeliyim ... yani internet ortamından alışveriş hiç bana göre değil :34: alan arkadaşlarımada kesinlikle saygı duyuyorum yanlış anlaşılmak istemem :34: tamamen tercih meselesi :52::52::52:

bende 6. ayıma kadar hiç bişey almıcam demiştim ama dayanamadım :16: mini damla diye bir marka var bebe ürünleri çok güzel.. 4 tane çıtçıtlı badi aldım bi tanede 5li hastane çıkışı aldım çok süper bi duyguymuş :16:
birde kraft ın sallanan beşiği var hemde mama sandalyesi olarakta kullanılıyor ona bayıldım onuda almak istiyorum kullananlar çok memnunmuş.. :49: :49:

birde alıcam şey ne olursa olsun dokunmalıyım, hissetmeliyim ... yani internet ortamından alışveriş hiç bana göre değil :34: alan arkadaşlarımada kesinlikle saygı duyuyorum yanlış anlaşılmak istemem :34: tamamen tercih meselesi :52::52::52:

kesinlikle aynı fikirdeyim, alan kişilerde imreniyorum nasıl cesaret diye, bende dokunmadığım bişeyde emin olamam.

aynen bende öyle düşünüyorum ..e bebekten çok güzel şeyler beğendim ama dokunmak hissetmek lazım sanırım..gerçi marka ürün alınca zaten bezleri %100 bebişlere uygun oluyo ama keşke kapıda beğenmesek geri gönderebilsek.. :1: :1:

Son düzenleme:

haklısın canım...
çevremdekiler hiç kullanmadık verdik diyorlar. çok kararsızım sonuçta o kadar para vericez.
geçen jokerde gördüm 399 tl. yuh dedim valla. ben o paraya hem anakucağı hemde mama sandalyesi alırım.

canım ben kızıma almıştım ana kucağı pekte kullandığım söylenemez ...
eltim doğum yaptı ona verdim bende 5 aylkbebek inan doğduğundan beri içinde diyebilirim dişarda bizlere geldiinde hata evde bile hiç ayağmda sallamıyorum diyo
sanırım çocuğun kendisiyle de ilgili bir durum :34:

haklısın canım...

Olmasa olmaz değil bence ama birazda bebekle alakalı kızım misafirliğe gittiğimizde içinde uyurdu 2 yada 3 ay kullanılan bir ürün sonra içinde oek durmuyor arabanız varsa taşımak arabayla rahat oluyor travel sistemlerde anakucağı arabaya monte ediliyor bu sekilde 10 ay kullanılıyor biraz deneme yanılma bir ürün ben çok memnun kalmış olabilirim ama sizin çocugunuz içinde hiç durmaz ve elinde kalabilir 399 lira bence çok fazla bir fiyat

canım ben kızıma almıştım ana kucağı pekte kullandığım söylenemez ...
eltim doğum yaptı ona verdim bende 5 aylkbebek inan doğduğundan beri içinde diyebilirim dişarda bizlere geldiinde hata evde bile hiç ayağmda sallamıyorum diyo
sanırım çocuğun kendisiyle de ilgili bir durum :34:

o zaman içimde kalmasın alayım.
mutfakta falan işm olunca masanın üstüne koyarım.

Olmasa olmaz değil bence ama birazda bebekle alakalı kızım misafirliğe gittiğimizde içinde uyurdu 2 yada 3 ay kullanılan bir ürün sonra içinde oek durmuyor arabanız varsa taşımak arabayla rahat oluyor travel sistemlerde anakucağı arabaya monte ediliyor bu sekilde 10 ay kullanılıyor biraz deneme yanılma bir ürün ben çok memnun kalmış olabilirim ama sizin çocugunuz içinde hiç durmaz ve elinde kalabilir 399 lira bence çok fazla bir fiyat

oto koltuğuda oluyormuş o yüzden pahalıymış ama bende vermem tabi o fiyatı.
sanırım normal bir anakucağı alıcam oto koltuğu olarakda kullanırım.

Kizlar ankaray geldim ben. Gelmisken chicconun park yatagini aldim cok guzel gercekten. Tavsiye ederim :) biberon sterilizetoru. Aventin yeni dogan setini emzik biberon vs.. baby &me nin pamuklarini aldim altinin temizligi icin. Sicak suyla temizlemeyi düşünüyorum. Baskaaaa... chicconun sampuanini aldim bide masaj yağı:) bide 5tane zibin:) e bebekten aldim hepsini:)
Ohhh ne güzel alışveriş benim ikinci kızıM olucak ama alışveriş için kuduruyorum:) ayrıntılı ultrasondan sonra giysi alışverişi yapıcam ama bende sterilezatör alıcam hangi marka aldın canım?
Ben bir kere yaptım hata aldım netten bin pişman oldum yeminliyim görmeden almaaamm :)
bende 6. ayıma kadar hiç bişey almıcam demiştim ama dayanamadım :16: mini damla diye bir marka var bebe ürünleri çok güzel.. 4 tane çıtçıtlı badi aldım bi tanede 5li hastane çıkışı aldım çok süper bi duyguymuş :16:
birde kraft ın sallanan beşiği var hemde mama sandalyesi olarakta kullanılıyor ona bayıldım onuda almak istiyorum kullananlar çok memnunmuş.. :49: :49:

Aaa bende var o beşikten ve harika birşey bance bir taşla iki kuş hem beşik hem mama sandalyesi iyiki almışsıın canım kesinlikle memnun kalıcaksın şimdi yeni modeli çıkmış galiba ama

Bendekide oto koltuğu oluyor daha uygun fiyata hem anakucağı hemde otokoltuğu olarak kullanılanlardan alabilirsin canım pierre cardin in anakucağından memnun olanlar var netten araştır istersen

içerisinde boyar madde olduğundan önermiyorlarmış doktor söylemişti bana. ben haftada 1 yesem yada ayda 2 kez yesem ona bile şükredeceğim :)

Yaaa aynen. 15 haftada 5 kere yemedim :( ama sormayı planlıyorum dr.a.. Karaciğerden yapılma ve balık gövdesinden yapılma olmak üzere 2 tür var sen balık gövdesinden yapılma olanı içeceksin dedi yalnızca..

Herkese merhaba... :3:
Ben de katilabilir miyim araniza... :26:

seni görünce şaşırdım ve gülümsedim belki hatırlamazsın ama yakın tarihlerde evlenmiştik ozamanda çeyiz topiğinde ve eylül gelinlerinde konusuyorduk :)

Yaaa aynen. 15 haftada 5 kere yemedim :( ama sormayı planlıyorum dr.a.. Karaciğerden yapılma ve balık gövdesinden yapılma olmak üzere 2 tür var sen balık gövdesinden yapılma olanı içeceksin dedi yalnızca..

ben küçüklüğümden beri balık yemem yiyemiyorum cocuklarım için yemek istedim ama olmuyor malesef dayanamıyorum kokusuna

ama doktorum kanıtlanmış bir yararı yok dedi balık hapının

Ohhh ne güzel alışveriş benim ikinci kızıM olucak ama alışveriş için kuduruyorum:) ayrıntılı ultrasondan sonra giysi alışverişi yapıcam ama bende sterilezatör alıcam hangi marka aldın canım?

Ben bir kere yaptım hata aldım netten bin pişman oldum yeminliyim görmeden almaaamm :)

Aaa bende var o beşikten ve harika birşey bance bir taşla iki kuş hem beşik hem mama sandalyesi iyiki almışsıın canım kesinlikle memnun kalıcaksın şimdi yeni modeli çıkmış galiba ama

evet canım benimde çok hoşuma gitti uzaktan kumandalı kendi kendine sallanıyo çok pratik bişey şuanki fiyatı mağazalarda 518 tl ama internette kraftın kendi sitesinde 420 tl ..:16: ilk bebiş olunca insan herşeyi almak istiyo :1:

Canim ne güzel darısı basimiza o zaman :) Sen bursafamisin banada demet hanim var esentepede oraya gidiyorum.Ultramedden randevu almami soyledi oraya gidicem ayin 21 inde inşallah bizde senin gibi güzel haberlerle döneriz :) Sen hangi doktora gidiyorsun ?

bende demet hanıma gidiyorum evet bursadayım..

Bendekide oto koltuğu oluyor daha uygun fiyata hem anakucağı hemde otokoltuğu olarak kullanılanlardan alabilirsin canım pierre cardin in anakucağından memnun olanlar var netten araştır istersen

evet canım benimde çok hoşuma gitti uzaktan kumandalı kendi kendine sallanıyo çok pratik bişey şuanki fiyatı mağazalarda 518 tl ama internette kraftın kendi sitesinde 420 tl ..:16: ilk bebiş olunca insan herşeyi almak istiyo :1:
Benimkinde uzaktan kumanda yok ama sallanması kendi kendine çok rahat oluyor zamanıda ayarlanabiliyor. Evet ilk çocukta insan çok heves ediyor ikincide eksik olan varsa alınıyor sadece herşey hazır oluyor:)

Back
X