• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kesinlikle aynı fikirdeyim, alan kişilerde imreniyorum nasıl cesaret diye, bende dokunmadığım bişeyde emin olamam.

Ben alıyorum :) daha yeni geldi 14 parça giysi. Bebiş için. Tabiki güvendiğim sitelerden. Annemde dedi malları da çok iyimiş kaliteliymiş. Iyiki almışın diye :) napalım kötü çıksaydı geri gönderirsin.:1:

seni görünce şaşırdım ve gülümsedim belki hatırlamazsın ama yakın tarihlerde evlenmiştik ozamanda çeyiz topiğinde ve eylül gelinlerinde konusuyorduk :)

ben küçüklüğümden beri balık yemem yiyemiyorum cocuklarım için yemek istedim ama olmuyor malesef dayanamıyorum kokusuna

ama doktorum kanıtlanmış bir yararı yok dedi balık hapının

2011 Eylül topiğimiydi canım sizin yoksa

günaydın annişler :21: bişey soracağım dr değiştirmek istiyorum memnun değilim başka dr gittiğinizde ne diyorsunuz sonuç felan herşey şimdiye kadar diğer dr takip etti sorun olmaz sanırım

günaydın annişler :21: bişey soracağım dr değiştirmek istiyorum memnun değilim başka dr gittiğinizde ne diyorsunuz sonuç felan herşey şimdiye kadar diğer dr takip etti sorun olmaz sanırım

Canım sorun olmaz aynı hastaneyse bilgilere bilgisayardan ulaşır ama farklı hastaneyse tahlillerini testlerini alır gidersin zaten dr sana gerekli bilgileri sorar

Merhaba hanımlar oğlum pcyi düşürüp hard diski kırdığı için giremedim kaç gündür biz iyiyiz çok şükür geçen pazartesi başka bi dra gitmiştim %90 kız dedi haftaya pazarteside kendi druma gideceğim inş cinsiyet değişmez

Ya bu doktor işi bu seferki hamileliğimde canımı sıktı benden kaynaklanıyo ama napim koca ankara dedim bulurum elbet rahat edeceğim bi yeri dedim olmuyo ya ilkinde hiç uğraşmadım bi yere gittim doğurana kadar devam ettim şimdi aynı yere gitmek istemedim doktorla çok rahat konuşamıyodum hastanenin kıymetini bikaç yeregidince anladım temiz nezih sakinmiş meğer. Şimdiki hastanemi beğenmiyom ama doktoru sevdim hayırlısı bakalım

Ben en son kontrole 15+6 da gittim. Fakat bebek 17+2 gorunumdeydi...
196 gr civarindaydi.
Benim doktorum normal dedi bu gidisata, cunku esim 5 kilo dogmus.
Babasina cekecek olabilir...

Fakat buna aldanmamak gerekiyormus, cunku bazen bebekler 2 hafta onden, 1 hafta geriden gidebilirmis.
O yuzden cok ben kafama takmiyorum bu durumu, onemli olan bebegin saglikli sihhatli olmasi.
Ayni zamanda doktorun dedikleri cok onemli...

Senin doktorun ne dedi bu duruma? Herhangi olumsuz birsey soylemediyse cok canini SIKMA.
Daha doguma kadar cok farklilik gosterecek kilosuda, boyu da.
Donemsel olarak duraklama yasayip tekrar kilo alacak...

canm doktoruma ben sordum kilosu nasıl cok iyi normal dedi ama int bakıyorum benmle aynı haftada olan arkadasların 140-160 gr civarında bana o yüzden fazla geldi bide istahı acıkta degilim ekmek hamileligmden beri yiyemiyorum midemi bulaandırıyo ama meyve cok yiyorum acaba ondan mı diye düsündüm. kendimde kilolu degilim henüz 1 kg almısım. benm bebiste önden gidiyo normalnde 16+2 olcaktık bugün 16+6 olduk:)

amin canım işte ben şimdi diyorum ki hiçbirşeyi dert etmeye değmiyor zaman cok hızlı akıp geçiyor ben nasıl ederim naparım istanbulda evliliğim nasıl olur eşyalar şöylemi böylemi diye düşünürken bi baktım evlenmişim çok şükür eşim herşeyim birde baktım ki iki çocuğum oluyor herşeyin hayırlısı :)

:)) Rabbim mahrum etmesin hiç birbirinizden..Hayatın tadı huzur ve sağlık,hiç eksik etmesin Rabbim..

Selam güzel hamişler :)) nasılsınız bakalım ...

Çok şükür keyifler yerinde,teşekkürler :) Sizi sormalı?

Canım ben basta unıbaby kullanıyordum. Icınden jılet parcasına benzer paslı bır demır parcası cıkmıstı. Bebegım cok kucuktu fırmaya gondermekle, yazı yazmakla ugrasamamıstım...Bunca zaman sonra unutmusum sımdı hatırladım neden kullanmadıgımı. Icerıgı konusunda haklısın, benım yasadıgım munferıt bır olaydı bılemıyorum.

ayhhhhhhhhhhh o ne yaaaa
aman ben de olsam kullanmazdım..demır parcası mı :53:

ya kızlar cok yazmayın..nasıl okuyacagım tum bunları.
Hastayız yaaaaa:(..
"hamıleyız hasta degılız" denıyor ya.. ıste o benım ıcın degıl:(((
ya ben her hamılelıgımde boyle mı olacagım ya :43:
Artık kendımı kandıramayacagım...bunaldım offfff

herkese slm
ben aralık annesi olucam allah izin verirse rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah yavrularımızı sağlıcakla hayırla alalım kucağımıza inşallah
sizden ricam hamile kalamayan bir arkadaşım için 41 ayetel kürsi topluyorum malum biz aralık anneleri azaldık artık
diğer ayların annelerinden de destek alabilirsem tamamlıcam inşallah
okuyanlar mesajı beğenirlerse saymam kolay olacak
şimdiden okuyan okumayan bütün arkadaşlardan allah razı olsun...

Back
X