Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim canim esentepe hastanesi Demet hanima gidiyorum simdilik nemnunum.
kesinlikle aynı fikirdeyim, alan kişilerde imreniyorum nasıl cesaret diye, bende dokunmadığım bişeyde emin olamam.
seni görünce şaşırdım ve gülümsedim belki hatırlamazsın ama yakın tarihlerde evlenmiştik ozamanda çeyiz topiğinde ve eylül gelinlerinde konusuyorduk :)
ben küçüklüğümden beri balık yemem yiyemiyorum cocuklarım için yemek istedim ama olmuyor malesef dayanamıyorum kokusuna
ama doktorum kanıtlanmış bir yararı yok dedi balık hapının
nilam bana da gonderirmisin rica etsem.Bana da özelden gonderır mısın, ıncelemek ısterım
nilam bana da gonderirmisin rica etsem.
günaydın annişlerbişey soracağım dr değiştirmek istiyorum memnun değilim başka dr gittiğinizde ne diyorsunuz sonuç felan herşey şimdiye kadar diğer dr takip etti sorun olmaz sanırım
kızlar aranızda 16 ve 17 haftalık olan bebişlerinizn kilosu kaç biz 217gr 16+5 deyiz ve 217 gr cıktık herkes fazla diyor sizin nasıldı?
Ben en son kontrole 15+6 da gittim. Fakat bebek 17+2 gorunumdeydi...
196 gr civarindaydi.
Benim doktorum normal dedi bu gidisata, cunku esim 5 kilo dogmus.
Babasina cekecek olabilir...
Fakat buna aldanmamak gerekiyormus, cunku bazen bebekler 2 hafta onden, 1 hafta geriden gidebilirmis.
O yuzden cok ben kafama takmiyorum bu durumu, onemli olan bebegin saglikli sihhatli olmasi.
Ayni zamanda doktorun dedikleri cok onemli...
Senin doktorun ne dedi bu duruma? Herhangi olumsuz birsey soylemediyse cok canini SIKMA.
Daha doguma kadar cok farklilik gosterecek kilosuda, boyu da.
Donemsel olarak duraklama yasayip tekrar kilo alacak...
amin canım işte ben şimdi diyorum ki hiçbirşeyi dert etmeye değmiyor zaman cok hızlı akıp geçiyor ben nasıl ederim naparım istanbulda evliliğim nasıl olur eşyalar şöylemi böylemi diye düşünürken bi baktım evlenmişim çok şükür eşim herşeyim birde baktım ki iki çocuğum oluyor herşeyin hayırlısı :)
Selam güzel hamişler :)) nasılsınız bakalım ...
bende demet hanıma gidiyorum evet bursadayım..
Canım ben basta unıbaby kullanıyordum. Icınden jılet parcasına benzer paslı bır demır parcası cıkmıstı. Bebegım cok kucuktu fırmaya gondermekle, yazı yazmakla ugrasamamıstım...Bunca zaman sonra unutmusum sımdı hatırladım neden kullanmadıgımı. Icerıgı konusunda haklısın, benım yasadıgım munferıt bır olaydı bılemıyorum.
Cok güzel memnunmusun peki ordami dogum yapicaksin canim?