Araştırdım canım weewellden memnun olanlar çok birde arzumun hem steril hemde buhar pişiricili bir makinesi var onada bakıp karar vericem
Çok güzel yazmışsın arkadaşım bende kızımda almadım binpişman oldum emziği kaynattığımda içi su doluyordu biberon tam temizlenmiyordu bu sefer alıcam inşallah sen hangi marka tavsiye edersin?
Canım bendede var o ağrılar kalsiyum ve magnezyum eksikliği dedi dr magnorm verdi gerekince iç dedi sende druna danış istersen?
Ben Arzum'un buharlı pişiricili olanını almıştım. Sarı beyaz olan. Hala sağlam duruyor,kızıma da kullanıcam inşallah. Tavsiye ederim bu markayı, bazı markalar var çokpahalı. Sadece kendi marka biberonlarını alacak şekilde dizayn edilmişlerdi. Aslında ben de o marka biberon kullanmama rağmen ters gelmişti bana sinir olup almamıştım:))
Bir de İstanbuldaysan ebebek çamlıca'dan alırsan genel merkez oldugu için bozulma durumunda ilgileniyorlar, yerine yedek alet veriyorlar vs daha hızlı işliyor süreç. Ben sağma makinasında yaşamıştım, tamir olana dek yedeğini vermişlerdi.