Gunaydinlar herkese...
Benim de mide yanmam var, napicami sasirdim ya....
![]()
Soğuk süt iç canım bu hafta saçlar cıkıyor mide yanması doğal asitli ve yağlı yiyeceklerden de uzak dur.
Ay ne tatlı parmak emmesi, minicikler ama bebişler işte:))
Çok güzel bir fikir dualı şeker....Ben oğlumda yalnız basıma kaldıgımdan kimseyi çağıramamıştım ama yine de duasını okutmuştum, kısmetse kızımda daha tecrübeli oldugumdan fırsat bulup, mevlüdünü yapmak isterim. İnsanın üzerinden resmen bir yük kalkıyor, hafifliyor.
Hayır olsun ama bana çok çok güzel bir rüya gibi geldi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi de bakalım kız mı yani rüyan çıkacak mı? Ben iki bebeğimin cinsiyetini de henüz gebe oldugumu öğrenmeden rüyamda gördüm, hiç ama hiç tereddüdüm yoktu hem hamile oldugumdan hem de cinsiyetlerinden, o kadar emin oldum rüyalarımdan:))
Günaydınnnn, konular ilerliyor. Cinsiyetler belli oluyor. Alışverişler heyecanlar başladı, daha çok bekleriz aramıza:)
Canım ben çook heves edip kendi şekerimi kendim yapmıştım. Malzemeleri internetten almıştım. Silikon tabancası ve silikon alıp yapmıstım cok zevkliydi. Kapı süsünü de kendim yapmıstım, bu sefer keçe ile yapılan şeylere bayılıyorum bir topik açacağım keçe kullanan var mı diye zaten? Müthiş sevimli şeyler çıkıyor.
Bende kendm yapıcam bebek şekerlerimi uzun süredir keçeyle uğrasıyorum zaten cokta basit yapımları kapı süsü felan yaptım arkadaşlarıma hediye ettim cinsiyetlerini bi öğrenebilsem :)
Selam anneler,
cumartesi günü kuru fasulye yemiştim gaz yapmasın diye kimyonda kattım ama oda ne ölüyorum zannettim cok feci karnım ağrıdı pazar öğlene doğru anca kendime gelebildim hafta sonuda çok yoruldum zaten mutfağımın giderinden su geldi evi su bastı felan filan :Szor geçti.
cinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim .Hasta olanlara acil şifalar inşallah...
aramızda gıda teknikeri yada mühendisi olan varmı ben tanınan bi markanın peynirini almıştım.Peynirin kabında bir sürü sonra üstü kırmızı kırmızı olmaya başladı ben dedim avaba bişeymi döktü eşim felan sonra bugün kahvaltı tepsisindeki peynirdede aynı seyler gördüm neden olabilir acaba yada nereye şikayet edebilirim fikri olan varmı ? gıda hattınımı arasam