kızlar akam akşam acayip canım sıkıldı bugün iş çıkışı dr a gittim kasık ağrım oldu yine zaten gidecektim o da bahanesi oldu, kendi drum değil işe yakın bir hastaneye gittim ödümü kopardı dr...ağrıyı tarif etmemi istedi aşağıdan bebek çıkacakmış gibi bir his oluyor mu dedi ben de ilişkiden sonra oluyor bazen dedim.idrar yollarında bir problem olmadan ağrın oluyorsa ilişki kesinlikle yasak dedi bel ağrısı kasık ağrısı bunlar 9. aya kadar normal değil rahim ağzına açıklığa bakmamız lazım ağrı düşük tehdididir yatış bile gerekebilir dedi emin olamadım alttan muayene için birey olur diye korktum o zaman yarın muhakkak kendi druna gidiyorsun dedi öyle olunca panikledim izin verdim vajinal muayeneye şükür ki açıklık falan yokmuş şuan için progestana devam etmekten başka bir şey yok dedi ,ki bir süredir kullanıyorum zaten,ama diğer dediklerime dikkat et dinlen yat ilişki yasak falan...ben dershane öğretmenim oturmaya çalışıyorum ama genelde ayaktayım cinsel hayatımız da hamilelikten önceki seyrinde aktif yani

...off kızlar çok korktum ya dr muayene ettği için birşey olursa vajinal muayene iyi değil diyorlar...ama o zaman panik olmuştum, zaten kızıma da erkeğe benziyor dedi keşke gitmeseydim hiç offff offf.....