• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım, bende şimdilik risk yok ama ilk bebeğimi düşürdüğüm için bunda biraz pimpirikliyim ve hamileliğimi öğrendiğimden beri bizde de olmuyor. ben zaten istemiyorum eşimde biraz korkuyor bu neden le bizde de tık yok.
Allah bebişlerimize sağlıklı ömürler versin.

bence de en güzeli beklemek canım.. allah korusun sonucunda bişey olsa taşıyamayacağımız bir vicdan azabı binicek omuzlarımıza.. allahım bütün meleklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın:16::nazar:

canım riskin varsa tabi ki düşünmeyin, bebeğin sağlığı her şeyden önemli. doktoruna tekrar sorabilirsin. riskli olmayan gebeliklerde sorun olmuyor diye bildiğim için hiç kısıtlama koymadık biz. 3 ay geçtikten sonra içim rahatladı benim biraz. son aylarda olmaz tabi ki erken doğuma sebep olabiliyormuş.

doktoruma sordum bi sakıncası yok artık dedi cnm ama içimdeki o korkudan dolayı ben sıcak bakamıyorum

Bizde dr ilk 3 ay dikkatli olunmalı demişti ama herhangi bir yasak getirmedi, ben dikkatli olma noktasında biraz fazla hassasiyet gösterdim sanırım, 3 ayı atlattıktan sonrada pek bir münasebetimiz olmadı. Eşimde bebeği rahatsız ederiz gibi bir psikolojide. Şu an aynen senin gibi yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum. Sonuçta ben pek bir eksiklik hissetmiyorum ama onun açısından düşününce kendimi kötü hissediyorum..

kesinlikle bende öyle cnm:1: bnım için hiiç sıkıntı dğl ama onların açısındn birz zor bi durum..

Slm kizlar dr gittik bizde bebisimiz iyi dr umuz bir ay sonraya gelmemizi soyledi hersey yolundaydi minosum pek hareketli degildi ve dinlenme pozisyonunda yatiyordu....

Cinsiyetide belli oldu :55: bir oglumuz olucak rabbim kucagimiza almayi nasip etsin..

benimde oğlum olcak inşallah hayırlısıyla çoook mutluyuz dünyanın en güzel hediyesi oğlumuz bize bütün ümitlerim bittiğinde geldi o bana şükürler olsun :emir_bebek:

Slmlar...

İsim konusunu çoğu kişi netleştirdi sanırım,Oğlum kardeşine bir isim buldu,ısrarla onu koyalım diyor sanırım oğlumu kıramıcam,Kıvanç olucak galiba :))) Belli de olmaz..Kıvanç diyor başka bişey demiyor..

Yarın kontrolümüz var,18+2 oluyoruz 2 gün önden gidiyordu bakalım değişiklik varmı ..
Kızlar ben 4-5 kilo aldım,zayıflar daha mı çok alıyor ne..bebekleride iri doğuyor sanırım..,diğerinde de böyleydim..Gözle görülür bir tek karnım var..Diğer kilom neremde anlamadım,halen hamile pantalonu v.s. olmuyor bana..Oğlum iri doğmuştu sanırım buda öyle olucak..Sağlıklı olsunlarda..

Hareketlerini dün akşam yavaş yavaş hissetmeye başladım,çok gergindim oğlum biraz canımı sıkmıştı..o sırada uzandım bu pıt pıt bir hareketler yaptı ,bana kızdı galiba :))

Herkes iyidir inşallah..

Mine8585 atanmışsın çok sevindim hayırlısı,
Oferta sana yazmıştım ama görmedin sanırım hakkında hayırlısı olsun,yeni iş durumları nasıl oldu..

Görüşürüz yine..

canım atlamışım o zaman yazdığını iş konusunda henüz bir gelişme yok aslında evde olmak çok iyi geldi üç gündür oğlumu kreşede yollamıyorum çok eğleniyoruz evde karda oynadık iki gündür çılgınlar gibi.tabi bu arada kendimi çok yordum karnımdaki minikte yoruldu sanırım kasık ağrısından ölüyorum bide bebek aşağıya baskı yapıyor sanki.

benim bebeğiöin kalbinde ekojen odak çıktı:50:

geçmiş olsun inşallah önemli değildir.

kızlar :17:utanarak soruyorum ama benim hamilelğimde düşük riski oluşmya başlamştı doktrm ilişkiye girmemizi ilk 3 ay yasakldı ve ben hala korkuyorum eşimle yakınlaşmıyorum.. bebeğimi riske atmak istemiyorum hiç bi şeklde.. yanlşmı yapıyorum acaba

kızlar hep yorum yapmış zaten.benimki tüp bebek zaten ilk üç ay ilişki yasağımız var.şimdi ise benim canım hiçç istemiyor.erkekler açısından zor belki ama onlarda biraz sabretsin ne yapalım.bebeğim herşeyden önemli benim için.ilk çocuğumda daha tedirgindim oda tüp bebek ti.9 ay hiç yanıma yanaştırmamıştım.sanırım yine öyle olacak .

Selam canım geçmiş olsun ben hamile kaldığım günden beri kasık ağrısı çekiyorum.Sanki biraz ayakta durunca ve yürüyünce rahmim dışarı çıkacak ,alttan öyle bir basınç ve ağrı hissediyorum progestan kullanıyorum moralim çok bozuk sanki heran bişey olacak Rabbim yardımcımız olsun
amin canım ben hep normal olduğunu düşünürdüm kasık ağrısının dikkatli olmak gerekyormuş
Çok teşekkür ederim. Yuvaya gidiyor yarım gün sanırım oradan alıyor virüsleri. Ateşi filan olmuyor çok şükür. Yorgunluktan uyuyup kaldı kuzucuğum benim gözümün nuru:)))

Eki Görüntüle 893583

oyyy kıyamam kuzuya yaa geçmiş olsun

yaa kızlar bir ben mi farklıydım forumda valla bizim cinsel hayat eskisinden farksızdı biraz daha dikkat ediyorduk...hatta son ana kadar öneriliyor diye biliyordum ben doğumu kolaylaştırıyormuş falan çevremdeki arkadaşlarım da aktif olduklarını söyleyince dr da problem yok deyince biz de kısıtlama getirmemiştik:44:

inşikak ve meryem surelerinin faziletlerine bi göz gezdirmenizi tavsiye edrim.bunları hatırlatalım biribirimize lutfen...:nazar::6:

Kızlar herkese merhaba :43: 3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi :43: Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar :43:

Kızlar herkese merhaba :43: 3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi :43: Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar :43:

canım üzülme Allahtan gelen kabulümüz sonuçta değiştirebileceğimiz birşey yok ve unutma testler kesin sonuç değil,bebeğin sağlıklıdır kötü düşünceleri uzaklaştır aklından ağlayıp üzülerek bebeğine zarar verirsin pozitif olmaya çalış...

cutecim ben göremedim süsünü link açılmıyor yaa:50:

canım üzülme Allahtan gelen kabulümüz sonuçta değiştirebileceğimiz birşey yok ve unutma testler kesin sonuç değil,bebeğin sağlıklıdır kötü düşünceleri uzaklaştır aklından ağlayıp üzülerek bebeğine zarar verirsin pozitif olmaya çalış...

cutecim ben göremedim süsünü link açılmıyor yaa:50:
Teşekkür ederim canım inş bir sorun yoktur :5: 2 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim orda belli olur mu acaba az da olsa :/

Öyle yapıyorum canım bazende 186 kişiden 1 i ben mi olacağım diyorum ihtimal düşük geliyor. Ama bu sefer saçmalama diyorum sonuçta birilerinin başına geliyor :43: Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın .

Öyle yapıyorum canım bazende 186 kişiden 1 i ben mi olacağım diyorum ihtimal düşük geliyor. Ama bu sefer saçmalama diyorum sonuçta birilerinin başına geliyor :43: Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın .

Amin canım Allah kimseyi evlatları ile sınamasın. Arkadaşımın testleri kötü çıkmıştı ama çocuk sağlıklı doğdu çok şükür.

Bgn dr a gittim 17 haftalık hamileyim , 13 haftalıkken kesin olmamakla beraber kız denmişti , bgn erkek olcağını öğrendim şok oldum
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin niş. Vitamin ve demir hapı kullanıodum bgn demir ilacına da başladık , bebeişimin boyu 16 cm olmuş , merakla bekliyoruz artık zmn çabucak geçsin :)

İyi akşamlar kızlar bugün doktordaydım ve yukarıdaki anketi erkek olarak onayladım :) kiloma falan iyi dedi 2 hafta sonra ayrıntılıya randevu al dedi herşey yolunda çok şükür

Bugün hep erkek haberleri gelmişş:52: İnşallah bende yarın öğreneceğim,9 buçukta randevum ayrıntılı ultrason var :52: İnşallah sağlıklı,hayırlı haberler alırım :34::52: Ohh be çok özledim miniğimii:87:

Back
X