2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Tatlım yaklasık 15 gundur sabahları aclık sekerım /110/130 / 150 arasında seyredıyor ( bu arada bunu oncesı akşam tokluk 100-110 cıkıyor )
kahvaltıdan 1 saat sonra ( kahvaltım ıkı dılım tam bugday ekmegı beyaz peynır yesıl bıber domates vb sekersız tarcınlı cay ) 190 lara ucuyoruz:)

Benım anlamadıgım aksam tok 100 cıkan deger arada hıc bır sey yenmemıs olmasına ragmen sabah 150 ye fırlıyor hıcbır matemetıksel degerı yada mantıgı yok :(

Sunu ıtıraf edıyom gectıgımız cuma gunu aglayacak kadar kotu ve sınırlı hıssettım ve akşam unlu tatlıcılardan bırınde buldum kendımı 2 dılım dıyabetık baklava yedım yemeden once yedıkten 1 saat ve 2 saat sonra bırde ertesı sabah olacak sekılde merakla da baktım ınan bana 15 gunluk degerlerın en dusuklerı cıktı bılıyormusun .Sunu anladım stres cok onemlı bır faktoır:)

Bırde sen benı o ıkı dılımı yuvarladıktan sonrakı gulumsemeyle ve acık zıhınle bır gorucektın :) Gözümün önü acıldı bılıyormusun nasıl bır mutluluktı :)

O nedenle tatlım cok da kasmamayı dusunuyorum , bırazda mutlu olmaya ıhtıyacımız var ... değilmi ........

canım yazdıkların çok işime yaradı bende de çıktı şeker ama doktor sadece diyet yap ayın 23 de randevum o zaman karar veririz dedi.bende çok rahatsız olmuştum.yazdıkların fikir oldu saol

insanlar durmadan konuşuyor ve susturamıyoruz. ben 14 kilo aldım. 50 ile hamile kaldım şimdi 64 oldum ama kafama takmıyorum. hoşuma bile gidiyor. tombalak oldum. boyum da uzun değil. enim boyum bir olacak yakında. hele son iki aya girdim ki 25 kilo ile bitiririm herhalde. :9:

benim de kızım olacak. herkes beni teselli ediyor. ayıpsız kusursuz olsun da kız olsun ne olacak diyorlar. oysa ben hep kız istiyordum. bu erkek çocuk olayını da hiç anlamış değilim. ayrıca ayıp kusur ne demek? allah korusun özürlü olursa bu ayıp mı oluyor kusur mu oluyor? kayınpederim diğer torunu da kız olduğu için üzülmüş. bu da erkek olaydı demiş. allah lütfetmiş bir torun daha verecek inşallah lafı mı edilir?

neyse doğumla hiçbir şey bitmeyecek. daha zor günler bizi bekliyor kızlar. sütün yetmiyor, aç bu çocuk, onu öyle yapma, öyle emzirme, su verelim, emziğini bala batıralım gibi bir sürü şey duyacağız. inek sütü bile vermeye kalkışan olacak, hıçkırıyor diye bir aylık bebeğe mandilina yedirmeye çalışan da olacak. kendimiz mikrop kapmasın diye öpmeye kıyamazken millet ellerini yıkamadan şapur şupur öpecek. üstüne bir de lohusa psikolojisi eklenecek. ooooo işimiz çok zor. :31:

Bizimkilerde oglan meraklisi kendi annem dahil cinsiyetini annem sor diye tutturdu zaten simdiye kadar 1 kez ultrasyona girdim 17+5 iken ondada buyuk ihtimal kiz dendi ben cok sevindim ama annem hala gecen soruyor kesinmi yanilma olabilirmi belkide yanilmistir Allah ne verirse raziyiz vs dedi zoruma gitti insallah yanilmamistir dedim bende :1: sanki kiz da olsa oglanda olsa kendi bakicakmis gibi konusuyorlar halbuki annem torunu dogucak göremicek bile turkiyede degilim diye neden böyle seyler söyluyorlar ki :19:
annem neysede kaynanam gidip gelip Allah oglan nasip etsin diye dua ediyor oturuyor dua ediyor kalkiyor ediyor hayirlisi olsun bende diyorum esimde dahil hepsinin erkek bebek takintisi var Allah yardimcim olsun ne diyim 3 bucuk sene denemedigim yol kalmadi tup bebek dahil tam tedaviyi 3 ay biraktik derken yaz mevsiminden dolayi.... agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim hastanede hamile oldugumu ögrendik :27: cok komik bir gundu cokta guzeldi habersiz geldi benim bebis insallah hayirlisiyla saglikli da gelsin :16:

Kiz kardesimide turkiyeden yanima getirttim eltilerimin hepsinde kizda var oglanda kardesim oglan cocuklarinin masallahi var bu ailede ama kizlari cok cirkin kiz evladi bu kadar istemedikleri icin Allahta guzel bir kiz nasip etmemis bu aile diyo insallah seninki bunlarinkine cekmez diyo bende korkuyorum insallah cekmez hani guzellerde her cocuk gibi ogullarina göre cirkinler biraz iste:30:

insanlar durmadan konuşuyor ve susturamıyoruz. ben 14 kilo aldım. 50 ile hamile kaldım şimdi 64 oldum ama kafama takmıyorum. hoşuma bile gidiyor. tombalak oldum. boyum da uzun değil. enim boyum bir olacak yakında. hele son iki aya girdim ki 25 kilo ile bitiririm herhalde. :9:

benim de kızım olacak. herkes beni teselli ediyor. ayıpsız kusursuz olsun da kız olsun ne olacak diyorlar. oysa ben hep kız istiyordum. bu erkek çocuk olayını da hiç anlamış değilim. ayrıca ayıp kusur ne demek? allah korusun özürlü olursa bu ayıp mı oluyor kusur mu oluyor? kayınpederim diğer torunu da kız olduğu için üzülmüş. bu da erkek olaydı demiş. allah lütfetmiş bir torun daha verecek inşallah lafı mı edilir?

neyse doğumla hiçbir şey bitmeyecek. daha zor günler bizi bekliyor kızlar. sütün yetmiyor, aç bu çocuk, onu öyle yapma, öyle emzirme, su verelim, emziğini bala batıralım gibi bir sürü şey duyacağız. inek sütü bile vermeye kalkışan olacak, hıçkırıyor diye bir aylık bebeğe mandilina yedirmeye çalışan da olacak. kendimiz mikrop kapmasın diye öpmeye kıyamazken millet ellerini yıkamadan şapur şupur öpecek. üstüne bir de lohusa psikolojisi eklenecek. ooooo işimiz çok zor. :31:

ahaha karistirdim oglan meraklisi bizimkiler kiz demisim:16: burda yeni oldugum cok belli ediyorum:1:

Bizimkilerde kiz meraklisi kendi annem dahil cinsiyetini annem sor diye tutturdu zaten simdiye kadar 1 kez ultrasyona girdim 17+5 iken ondada buyuk ihtimal kiz dendi ben cok sevindim ama annem hala gecen soruyor kesinmi yanilma olabilirmi belkide yanilmistir Allah ne verirse raziyiz vs dedi zoruma gitti insallah yanilmamistir dedim bende :1: sanki kiz da olsa oglanda olsa kendi bakicakmis gibi konusuyorlar halbuki annem torunu dogucak göremicek bile turkiyede degilim diye neden böyle seyler söyluyorlar ki :19:
annem neysede kaynanam gidip gelip Allah oglan nasip etsin diye dua ediyor oturuyor dua ediyor kalkiyor ediyor hayirlisi olsun bende diyorum esimde dahil hepsinin erkek bebek takintisi var Allah yardimcim olsun ne diyim 3 bucuk sene denemedigim yol kalmadi tup bebek dahil tam tedaviyi 3 ay biraktik derken yaz mevsiminden dolayi.... agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim hastanede hamile oldugumu ögrendik :27: cok komik bir gundu cokta guzeldi habersiz geldi benim bebis insallah hayirlisiyla saglikli da gelsin :16:

Kiz kardesimide turkiyeden yanima getirttim eltilerimin hepsinde kizda var oglanda kardesim oglan cocuklarinin masallahi var bu ailede ama kizlari cok cirkin kiz evladi bu kadar istemedikleri icin Allahta guzel bir kiz nasip etmemis bu aile diyo insallah seninki bunlarinkine cekmez diyo bende korkuyorum insallah cekmez hani guzellerde her cocuk gibi ogullarina göre cirkinler biraz iste:30:

hay Allah iyiliğini versin suratımda bi sırıtmayla bitirdim yazını :) kız kardeşine hak verdim Allahın gücüne gider kız çocuk istememek ne demek ömürleri çocuk hasretiyle yanıp tutşan bunca insan varken şükretmesini bilmek lazım.. kim ne derse desin kız olsun çamurdan olsun diye bi laf var anneye yoldaş arkadaş olur kız çocukları kendimden biliyorum :)

bizimki iki taraf içinde ilk torun ve kız :) ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bile kız olcak bak görürsünüz diyodum analar hisseder :)

kızlar n11de bır bebek odası begendım. canlısını magazada gormustum.cok begendım ama netten almaya korkuyorum. netten mobılya alanlar oldu mu. fıyatı bayagı uygun ucretsız kargo cesaret edıp netten mobılya alan oldu mu

Kızlarrr bugün iş arkadaşımın bebeğini görmeye gittik dün doğum yaptı, çok minik bişey ya, uzun zamandır yeni doğmuş bebek görmemiştim, çok heyecan verici bir şey, heveslendim valla :52:

aldığım şeylerin büyük geleceğini düşündüm o kadar minik doğuyorlar ki :9:

65 le kaldım şuan 77 yim canım bide dikkat ettim hep etmesem halim ne olurdu düşünemiyorum, ondnda korkuyorum zaten

hımm anladım canım. yapacak birşey yok yaa. ne yapacaksın dikkat ettiğim halde böyle diyorsun. hayırlısı bakim verirsin doğumdan sonra inşallah. sıkma canını.

kızlar n11de bır bebek odası begendım. canlısını magazada gormustum.cok begendım ama netten almaya korkuyorum. netten mobılya alanlar oldu mu. fıyatı bayagı uygun ucretsız kargo cesaret edıp netten mobılya alan oldu mu

Ben almadım ama şunu söylemek isterim,arada çok fiyat farkı varsa boşuna değildir..Mobilyacıda bile beğendiğimiz modelin aynısını 2 farklı fiyatta satıyorlar malzeme farkından,ve ciddi anlamda gözle görülür bir fark var açıkçası:34: Ama bilgileri dahil herşeyi yazıyorsa dikkat edilmeli..Mağazadakinin malzeme olarakta birebir aynısıysa ya da o kadar önemli değil derseniz düşünülebilir..

http://www.wei-b.com.tr/urun-detay.asp?uDt=266

kızlar şu oyun parkına bir bakar mısınız lütfen.

Akşam eşimlede uzunca inceledik canım,hoşumuza gitmişti rengi ve kullanımı açısından, hep istediğim küçük beşiklerden alırım önce madem sonrada park yatağı kullanırım dedim ama eşim bugün mağazaya gidip gördü ve malzeme olarak çok basit durduğunu söyledi(genel park yataklardan)..Aklınızda olsun:34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, benim bebiş son zamanlarda sol kasığıma doğru vuruyordu baya hareketliydi fakat 2 gündür bende de vajene doğru vuruyor. hatta hareketleri geçen haftaya göre azaldı. (26 bitti bugün)
bende bebeğin pozisyon değiştirdiğini düşünüyordum. acaba erken doğum riski falan bende de mi var :(

Canım ben netten araştırmıştım. Bu haftalarda çoğu anne adayı hareketleri aşağıda hissettiğini söylemiş. Aslında normal bir durum. Ama ben daha önce kürtaj olduğum için doktorum daha sıkı takip ediyor. O yüzden en ufak bir rahatsızlıkta gidiyorum.

Hareketleri aşağıda hissettin diye korkma hemen.

Doktorum dolaşmamı, ayakta durmamı yasakladığı için bende bebeğim için internetten birşeyler bakayım dedim. Çanta, hastane çıkışı felan aldım. Dün geldi kargom. Gidip gelip bakıyorum ya. Sadece kıyafetlerini görmek bile beni mutlu ediyor. Bir de kucağımıza alsak nasıl bir mutluluk olur tahmin edemiyorum. Ne güzel bir duyguymuş. Rabbim hepimize sonuna kadar devam ettirip hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

Ben almadım ama şunu söylemek isterim,arada çok fiyat farkı varsa boşuna değildir..Mobilyacıda bile beğendiğimiz modelin aynısını 2 farklı fiyatta satıyorlar malzeme farkından,ve ciddi anlamda gözle görülür bir fark var açıkçası:34: Ama bilgileri dahil herşeyi yazıyorsa dikkat edilmeli..Mağazadakinin malzeme olarakta birebir aynısıysa ya da o kadar önemli değil derseniz düşünülebilir..

Akşam eşimlede uzunca inceledik canım,hoşumuza gitmişti rengi ve kullanımı açısından, hep istediğim küçük beşiklerden alırım önce madem sonrada park yatağı kullanırım dedim ama eşim bugün mağazaya gidip gördü ve malzeme olarak çok basit durduğunu söyledi(genel park yataklardan)..Aklınızda olsun:34:

uyarın için teşekkür ederim. çok benzer bir model massimo ricco da var. modelin adı tiglio s706, renklerini diğeri kadar beğenmedim ama daha kaliteli midir bilmiyorum.

Arkadaşlar,

İstanbul-Çekmeköy'de oturuyorum. Çok ama çok acil olarak yatılı ya da haftada 5/6 gün çalışacak güvenilir bir yardımcıya ihtiyacım var. Lütfen yardımcınız ya da tanıdığınız birileri varsa benim için sorar mısınız?

Lütfen aklınızın bir köşesinde olsun, zor durumdayım.

Selam hamiş anne adayları ; size şeker yüklemesi sonucumu dıyabet tanımı ve yapılanları aktaracagım.
Ben seker yuklemesını bundan 15 gun once yaptırdım ve sonuca gore aclık +1. saat +2. saat değerlerim sınırların hep uzerınde cıktı .Kadın doğum doktorum hemen endokrinoloğa yönlendirdi 15 gündür bir endokrin kontrolündeyim.
İlk muayenede endokrinoloğ doktor 1 hafta duzenlı sabah oglen akşam yemeklerden once aclık ve 1 saat sonra tokluk olcumlerımı yapıp tekrar gelmemı bu donemde dıyet yapmamı ve sonuca gore ınsulın kullanıp kullanmamamıza karar verecegımızı belırttı, bu arada da bır beslenme uzmanına gorunerek de dıyabet ıcın beslenme programı almamı ıstedı .
50 TL kadın dogum doktorumuzun muaynesı + 100 TL endokrınolog muaynesı +80 TL dıyetısyen yanı beslenme uzmanı olmak uzere bır bedel odedım. neyse............
1 hafta duzenlı olarak aclık tokluk kan aldık seker olctuk parmak uclarım delınıp desılmekten hassaslaştı artık kapak falan acamıyorum ellerım bır tuhaf oldu ama bu da yetmedı :(

Şeker olcumu sonuçlarıma gore sabah aclık sabah tokluk degerlerım hep yuksek dıger ogunlerde sorun yok , ve doktorum sabahları3 doz olacak sekılde ınsulın kullanacagımın mujdesını verdı :( ınanın hamılelelığimin başından berıdır sınırsız sy-tressız uzulmeden tertemız zamanlar gecırmıstım kı su gestasyonel dıyabet hamılelık dıyabetı tanısı konulup ınsulın kullanmam gerektıgı bellı olana kadar.

Bu hafta salı gununden berıdır yanı 4 gundur ınsulın kullanıyorum . Bu donemde seker olcumlerım her ogun ıcın 3 kere olmak uzere gunde 9 sefere cıkarıldı . sabahları kahvaltıdan once 3 doz ınsılun yapmamam ragmen seker olcum degerlerımde hıcbır degısıklık yok , yarın tekrar endokrınıme gorunmeyı dusunuyorum .

Tum bunların yanında hamılelıgımızn basından berıdır tek ıstedıgım seyın tatlı oldugunu aclıga dayanamadıgımı da beşlkırtmek ıstıyorum . Inannın bana tum gun dıyetımı kontrol etmek ıcın kendımle mucadele edıyorum . her yemekten ac kalkıyorum , aynı zamanda calısıyorum iş yerınde ac ac durup akşam eve gıdınce ellerımle sahane sofra hazırlayıp ye me mek ıcın kendımı tuı tu yo rum . Yatagıma yatıp uyuyana kadar aklımdan cıkolata parçaları , reklamlardakı nutellalar , dızılerdekı yıyecek soflararı vb. bır cok etken ağlatacak hale getırıyor .
15 gundur agzıma tek lokma tatlı , karbonhıdratı yuksek besım , pılav makarna vb atmadım. dı re nı yor rum kızlar ...
Oglusum ıcın oda beklıyor bebegımım aaaaannnnnneeeeeeeeeeeeee dıye bagırıyor bagırıyor acım dıyor da ben bır sey gonderemıyorum bılıyorum :)

Şaka maka kızlar ama şeker hastası olmak ne demek azıcık anladım . Böyle bizimki şlimdi geçiçi bir dönem , kalmış gerıye 3ay ben oğlum için dayanırım tabıkı ınsulınde yaparım tatlı da yemem dıyetıme dıkkat ederım ama , omur boyu dıyabet ıle yaşamak hiç ama hiç kolay bir sey değilmiş. Allah tum hastaların acıl şifasını versin kimseyi nefsiyle mücadeleye sokmasın amiiinnn...
İste bu benım şeker yüklemesı durumu.............
geçmiş olsun, benimde değerlerim yuksek ama 2 hafta ölçum yaptım normaldi. şimdi sabahları artmaya başladı hatta bu sabah açlık120 çıktı ki yuhhhhh dedim kendime elbette kahvaltı sonrası tokluk 160 civarı. neyse biraz daha dikkat edicem bu hafta bakalım sınırları asarsam ben de dahiliyeye gidicem tekrar.

Doktorum dolaşmamı, ayakta durmamı yasakladığı için bende bebeğim için internetten birşeyler bakayım dedim. Çanta, hastane çıkışı felan aldım. Dün geldi kargom. Gidip gelip bakıyorum ya. Sadece kıyafetlerini görmek bile beni mutlu ediyor. Bir de kucağımıza alsak nasıl bir mutluluk olur tahmin edemiyorum. Ne güzel bir duyguymuş. Rabbim hepimize sonuna kadar devam ettirip hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı naip etsin.. bende omuz bezini asıyorum omzuma geziyorum öyle evde deli gibi :)

iyi akşamlar güzel anneler
bu ara pek giremiycem pazar günü oğlumun doğum günü var hazırlıklarla boğuşuyorum arada bir hiç yapmasamıydım diyorum ama kardeşim olucak beni unutuyolar diye boynu bükülsün istemedim çıktık bi yola işte şu pazarıda bi atlatsam Allahtan yarın kadeşim gelicekte yardım edicek...

bide şu insanların cinsiyete takmalarını anlamıyorum.. bebeğin cinsiyeti ne diyolar erkek diyorum olsun oda can ne yapcan diyende var
aaa diye şaşıp kalanda olsun ne yapcam bi özürü olmasında erkek olsun diyende...:47: hey Allahım yarabbim ilk çocukta erkekya ondan bu sözler sizine be sanki doğurup sizemi vericem diycemde denmiyo işte

uyarın için teşekkür ederim. çok benzer bir model massimo ricco da var. modelin adı tiglio s706, renklerini diğeri kadar beğenmedim ama daha kaliteli midir bilmiyorum.

Görmekte fayda var,bazıları kumaşları açısından güzel..:34: Şuan tamamen dönüp tekrar istedğimiz modeli yaptırmyı düşünüyoruz :) Böyle hergün farklı bir kararla biraz zaman gececek sanırım:9:

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı naip etsin.. bende omuz bezini asıyorum omzuma geziyorum öyle evde deli gibi :)

Okuyunca gözümde canlandırıp öyle içten gülümsedim ki :)))
Çünkü bende bir tulum yatırıyorum omuzuma bide poposunu tutuyormuş gb hayal ediyorum pışpışlıyorum:9:

iyi akşamlar güzel anneler
bu ara pek giremiycem pazar günü oğlumun doğum günü var hazırlıklarla boğuşuyorum arada bir hiç yapmasamıydım diyorum ama kardeşim olucak beni unutuyolar diye boynu bükülsün istemedim çıktık bi yola işte şu pazarıda bi atlatsam Allahtan yarın kadeşim gelicekte yardım edicek...

bide şu insanların cinsiyete takmalarını anlamıyorum.. bebeğin cinsiyeti ne diyolar erkek diyorum olsun oda can ne yapcan diyende var
aaa diye şaşıp kalanda olsun ne yapcam bi özürü olmasında erkek olsun diyende...:47: hey Allahım yarabbim ilk çocukta erkekya ondan bu sözler sizine be sanki doğurup sizemi vericem diycemde denmiyo işte

Sağlıkla nice mutlu yaşlara erişsin minik sevenleriyle,sevdikleriyle inşallah..
Öyle insanlara bende çok kızıyorum ama artık duyunca ya da denk gelince,sonradan Allah onada o kadar akıl vermiş elindekinden etmesin diyorum sadece :) Ne yapalım..:31:

Tatlışlar ben boyle hergün foruma girer girer okurum , arada bir de girer herseyi yazarım ...
Canımın bir tanesi oğluşumuz için yatak odamızda yanıma koymak ıcın sallanabılen sevımlı mı sevımlı resmını de koydugum beyaz bebek besıgını aldım . İlk etap park yatakları arastırdım , hatta bu arada bır tanıdıgımızda bır park yatak verdı bıze eve gelınce actım kurdum ama ıcıme hıc sınmedı begenemedım bır turlu cadır gıbı birsey kuzumu ılk olarak ona yatırmayı ıstemedım. Bu besıklerın boyle cıbınlıklerı falan sevımlı ve etkıleyıcı geldı bana :) Bu da bılmıyorum ama muhtemelen 4 ay falan kullanılır sonra yatabılırmı bılemedım ....

Bunun dışında bebek arabasını ılk olarak 3 hafta oncekı anne cocuk fuarında ınceledıklerımın arasından secmıstım Casual marka travel sıstem belkı travel sıstem arabaların ıcınde en ekonomınık fıyatlı olanlarından bır tanesı . Portbebe kısmı cıkarılıp kalan saseye anakucagı takılarak pratık olan modellerden ... Usttekı port bebe yada anakucagı alındıktan sonra kalan kısım oldukca kucuk bagaja atılabılıyor.
Bu benım ılk cocugum olacak hıc bır konuda deneyımlı bırısı degılım ve etrafımda yakın zamanda cocuk yetıstırmıs bu konularda fıkır alabılecegım kımse yok , bende google sayesınde herseyı ama herseyı arastırarak alıyorum :) Şu an ıcın dogru kararlar verdıgımı dusunuyorum umarım haklı cıkarım :)

Eki Görüntüle 967211 Eki Görüntüle 967211 Eki Görüntüle 967211 Eki Görüntüle 967212

arabayı almadıysan şöyle bir şey ekleyebilirim. anakucağı kullanımı max 8 ay suruyor. sonra arabaya geçiceksiniz. yeni bir otokoltuğu alıp arabanıza bağlayacaksınız. o durumda bu ikiye ayrılan arabalar çok yer kaplayabiliyor. tek parça katlanan arabalar daha kullanışlı olabilir.

minik kuzu diye bir marka duymuş muydunuz kızlar dha önce? minik kuzu organik yazarsanız google da çıkar. %100 organikmiş. kendi sitesinde de unnadoda da indirimde. nasıldır? %100 organik deyince iyi olur gibime geldi ama ne dersiniz? bunlarda alan var mı daha önce?

Tatlım yaklasık 15 gundur sabahları aclık sekerım /110/130 / 150 arasında seyredıyor ( bu arada bunu oncesı akşam tokluk 100-110 cıkıyor )
kahvaltıdan 1 saat sonra ( kahvaltım ıkı dılım tam bugday ekmegı beyaz peynır yesıl bıber domates vb sekersız tarcınlı cay ) 190 lara ucuyoruz:)

Benım anlamadıgım aksam tok 100 cıkan deger arada hıc bır sey yenmemıs olmasına ragmen sabah 150 ye fırlıyor hıcbır matemetıksel degerı yada mantıgı yok :(

Sunu ıtıraf edıyom gectıgımız cuma gunu aglayacak kadar kotu ve sınırlı hıssettım ve akşam unlu tatlıcılardan bırınde buldum kendımı 2 dılım dıyabetık baklava yedım yemeden once yedıkten 1 saat ve 2 saat sonra bırde ertesı sabah olacak sekılde merakla da baktım ınan bana 15 gunluk degerlerın en dusuklerı cıktı bılıyormusun .Sunu anladım stres cok onemlı bır faktoır:)

Bırde sen benı o ıkı dılımı yuvarladıktan sonrakı gulumsemeyle ve acık zıhınle bır gorucektın :) Gözümün önü acıldı bılıyormusun nasıl bır mutluluktı :)

O nedenle tatlım cok da kasmamayı dusunuyorum , bırazda mutlu olmaya ıhtıyacımız var ... değilmi ........

Aynen canım yemek benim için bir tutku adeta yemediğim zaman okadar mutsuz oluyorumki anlatamam. Bu yüzden diyetinden uyamadım hatta bunundoktorumada söyledim ama anlayışla karşıladı sadece biraz daha dikkat et ozaman dedi. Bundan sonrada bişey olmaz inşallah Allah yardımcımız olsun.

Back
X