Şu cumartesileri işe gelmek çalılşmak yokmu ? Inanın hafta ıcı gec cıkayım gun ıcınde cok ısım olsun hıc sesım cıkmıyor ama cumartesi günü işe gelmeye çalışmaya siniiiir oluyorum. Ne olurdu hamileler en azından 6. ayından sonra 3 gun çalışabılır gıbı bır kanun olsa :) Hemde bır kaç gun evımızde dınlenırdık .
Bu aradaa Hamişler sizin içinde aynı mı merak edıyorum, ben hamıle oldugumu son 20 gundur fark edıyorum , karnımdakı bebişim buyudukce bana baskı yapıyor artık nefes almak zorlastı , bel agrılarım hıc bır sekılde kesılmıyor , yatmak zor hele hele yataktan kalmak cok çoooook zor, çorap gıyebılıyormusunuz ?
Bundan önce geçen 6 ay herşeyı ile bana hiç bir zorluk yaşatmadı diyebilirim sabahtan akşama kadar calışıp akşamları da hala eski tempoyla ev işlerimi rahatlıkla yapıyordum mısafırde agırladım yemekler temızlıkler de yaptım :) Ama kızlar ben solıyorum artık bak burdan da yazıyorum buraya kadarmışşşşş , ben bu saatten sonra zorla bir işe gelir giderim daha da bir şey yapamam galiba artık zorlaşıyor bu iş:)
Rabbim tüm hamileleri kolaylık sabır güç versin ...
3, trimester ıcın kesın yorumum zorluklar ile dolu ...
Sevgiler