2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sagol canım ya cvp için.her gidişimizde unutuyoruz.bide 1.30 saatlik yol yani.ayrıntılı ultrason var salı gunu.eşimin de gelmesini cok istiyorum.onunda toplantısı varmış insallah ayarlarda oda kızını görur.daha elini karnıma koyup harekeini bile hissetmedi.bi garip oluyorum tuhaf oluyorum diyo.umarım doğuncada böle yapmaz :))

Benimkide yeni yeni hissediyor kızımızı. Bazen arka arkaya tekmeleri ile mutlu ediyor yavrum babasını. Aha gene mi vurdu gene mi vurdu diye geyecanlandığını görmek çok güzel gerçekten. Daha yeni yeni baba olduğunu farkediyor. Ve okadar merak ediyorumki kucağına verdiklerinde ne yapacağını :):1::nazar:

yaz meyveleri çıkar yakında biraz sabretmek gerek ..alışverişlerimizi paylaşalım neler alsak fikrimiz olur belki..ben hastane çıkışı aldım sadece :)

Ben her şeyimi aldım sadece emzirme sütyenleri iç çamaşırı terlik. Odasının lambası gibi birkaç küçük şey kaldı. Fikir almak isterseniz yardımcı olmaya çalışırım. Sterilizatör biberon ısıtıcı almadım gereksiz olduğunu söyledi çevremdeki herkes.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim hep gülsün yüzün
Bu arada ballı süt biraz demişsin ya biraz i kiraz diye gördüm yav😋aklım fikrim boğaz da😊

Canım handrake kıyamam ben de şimdi bakınca kirazlı kurabiye gibi gördüm. Sanki hayatımda kirazlı kurabiye görmüşlüğüm var:)

Eşim de beni ilkkez bıraktı inat ettim gitmem hıc biryere diye o gittikten sonra çok agladim ama iyi oldu hem rahatlatmaya ihtiyacım varmış hem de aklı bende kalsın bu dan sonra planlarını ona göre yapar saksı değilim ben 😂
Valla çok değil 1 1 bucuk ay sonra erik de kiraz da çıkar diye umuyorum zaten havalar bahar havası dogurmadan yeriz çatır cutur Ayy ağzımın suyu akti😊😋😁

Üzülme canım çok iyi yapmıssın. Gidip dinlenince inan daha anlayıslı ve sabırlı döner. Bizim şuan kayaga, dalısa vs gitme sansımız yok. onlar ıstıyorlarsa gıdebılırler ne olacak kı. Ben de kayağa git diyorum eşime, üzülmem gitse. Sağ salim dönsünler de önemli olan o.

Günaydın Kızlar,

Minik kızım benim yorgunluğumdan dolayı çok hareketsizdi. Son zamanlardaki koşturmacalarımdan doğru düzgün ne yemek yiyebildim, ne de dinlenebildim. Dün gece yarısı çok aç uandım hemen ballı süt ile biraz kurabiye yedim, sonra yattım. Kızım sabaha dek kıpır kıpırdı çok sevindim. Bir taraftan da üzüldüm bebeğimi iyi besleyip dinlendiremiyorum diye:(

Neyse pzt. yuvalar açılıyor. Bugun yardıma annem geldi, yarın sabah dönecekmiş ama dayanamadı demek bana geldi yine de, çok sevindim. Akşam da biri yatılı, üç kişiyle görüştüm yardımcı için. Birinden biri olacak inşallah çok umutluyum.

Boya da yapılıyor bugun. Çok yorgunum ama neşelendim herşey yoluna giriyor inşallah artık... Hepinizi öpüyorum.

50 gr şeker yuklemem 83-118 çıktı. Yırttık bundan da galiba;)))

sevindim şekerin çıkmamasına ben kaç gündür zor günler yaşıyorum bu şekerle ...

çok şekerim çok:21::21::21:

Kızlar merhaba hepinize.KK hep diğer sayflarda yazıyordum ama burayı yeni keşfettim eski bir konu zannediyordum...27.Haftamdayım.Kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.Hepimiz sağ salim sağlıklı şekilde alırız inşallah.Ufak tefek bişeyler aldık bizde kıyafet konusunda.Ana kucağı bebek arabası falan araştırıyoruz.KAfamızda netleştiremedik daha eşimle.

:43::43::43:

benimde canım sıkkın.her pazar olduğu gibi bu pazarıda yalnız geçiriyorum.zaman çabuk geçse kızım gelsede yalnızlığım bitse:43:

sinirimden çok kötü bişey yaptım:ssz:

Kızlar merhaba hepinize.KK hep diğer sayflarda yazıyordum ama burayı yeni keşfettim eski bir konu zannediyordum...27.Haftamdayım.Kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.Hepimiz sağ salim sağlıklı şekilde alırız inşallah.Ufak tefek bişeyler aldık bizde kıyafet konusunda.Ana kucağı bebek arabası falan araştırıyoruz.KAfamızda netleştiremedik daha eşimle.
Aramıza hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Arkadaslar aranizda emzirme onlugu soranlar vardi e bebekte bugun icin indirime girmis :)

kızlar evde odada gündüzleri yanımızda yatması için tiny love düşünüyoruz kırmızısından kullanan ya da alan var mıki.güzel olduğıunu duydum sadece pahalı biraz...Araba konusunda hala kararsızlık devam ediyor...Siz neler aldnız?

Back
X