- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
cok ilgimi cekti.ozel sektormu kamu mu?ben hic bizim bankada bunu yapani gormedim.yarin ilk is insan kaynaklarina soracagim bunu.bugun bile artik calismanin zor oldugunu anladim.
arkadaşlar günaydın,
dün arkadaşımız''''' SweetSeptember kullanıcısından alıntı
kızlar 32.haftada çalışabilir raporu alsak bile başka bir hastalığımız olduğunda, grip vs yine de rapor alabiliyoruz. hamilelik dışında başka bir rahatsızlığımız olduğunda doğum izninden gitmesi gerekmiyor. iş yerinde bir çok arkadaşım son haftaları o şekilde kullandı.'''böyle bir yazı yazmış.bende yanıt döndüm ama SWEETSEPTEMBER sanırım henüz okumadı.
32.haftadan sonra çalışabilir raporu alındıktan sonra başka branş raporu ile doğum süresini evde geçirenler olmuş.nette biraz gezindim.ancak ortak bir kararara varılamamış.kimisi olur kimisi olmaz diyor.
birazdan kendi bankamın insan kaynaklarına sorucam.
eğer bunu işyerleri kabul ediyorsa,çok sevinirim.şuanda bile çalışmakta zorlanıyorum.32.haftadan sonra doğumu beklemek için çalışmanın işkence olacağını düşünüyorum.
konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlardan yardım istyorum.
ve özellikle SWEETSEPTEMBER arkadaşımmmmm.hangi kurumda oldu bu rapor olayı.devlet mi özel sektör mü?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.![]()
kamudayım canım ben, yeni gördüm mesajını. devlet memuruyum ve burdaki bütün arkadaşlarım son haftalarda hep raporluydu. çalışabilir raporunu verdiler ama gripten ya da başka bir rahatsızlıktan dolayı rapor getirdiler. çalışabilir raporu sadece hamilelikten dolayı çalışabileceğini ifade ediyor.başka bir rahatsızlığın olmayacağı anlamına gelmiyormuş.