ah kızlar kayınvalidemle başım dertte. dün akşam yemeğe gittik. bebeğime kıyafetler almış, hep erkek bebek kıyafetleri. doktorumuz kız dedi. kızımız olacak ama sevgili kayınvalidem erkek olacak diyor inatla. ve etrafındaki herkes de bu düşüncelerine çanak tutuyor. sonra da önemli değil sağlıklı olsun da diyor dalga geçer gibi. aslında çok iyi bir insan ama bebeğin cinsiyetine gelince neden böyle davranıyor anlamış değilim. aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
aslında çevreden duydukları işte. birinin 8. ayına kadar kız demişler erkek doğmuş, öbürüne doğana kadar erkek demiş doktor kız doğmuş vs vs vs.. beraber gittiğimiz de oldu doktora. zaten doktorlar net görmeden söylemiyorlar ki. benim doktorum %90 kız dedi, sonra detaylı ultrasonda radyolog da kız dedi. sanki çok önemli cinsiyeti! dün o kıyafetleri görünce şok oldum ama yine de kalbi kırılmasın diye 'anne çok tatlı hepsi teşekkür ederiz' falan dedim. aman kimsenin kalbi kırılmasın ama benimki kırılsın. daha önce de ben yokken eşime mobilya için erken hele bir doğsun öyle alırsınız demiş. gel de üzülme...
valla okurken şaşırdım bu ne inatmış ya.hayırlısını isteyeceğine hayret bişey.
Yok anacım sözleşmem yenilenmedi daha, şimdi de seçimi tutturdular seçimden sonraymış bari işten çıkarmasalar birşey almaya korkuyorum gerçekten. Eşimin maddi durumundan dolayı çok takmamaya çalışıyorum ama herşey para değil ki seviyorum ben işimi devam etmek istiyorum, öyle bir kv var ki bende evde kaldığımı duyduğu andan itibaren beni her sabah, her öğlen ve her akşam taciz ve eziyet eder. O yüzden tek desteğim işim, bazı eksiklerimi kapatmak da yardımcı oluyor çok şükür, inşallah çıkarılmam işten hayırlısıyla.
canım inşallah isle ilgili herşey gönlünce olur iyi düşünde iyi olsun benim başıma gelenleri hatırlasana.
selamlar kızlar test sonuçlarım çıktı maalesef şekerim çıktı
açlık 81 max 105 bu normalmiş
1 saat 163 max 180
2 saat 166 max 155
3 saat 154 max 140
bu değerlere bakarak beni endokrinoji bölümüne sevk etti onların kontrolünde diyet yapıcakmışım geçmezse insilün dedidiyet yapmak istemiyorum.
sabahtan beri aç karnına kan aldırmaktan kolum mosmor oldu resmen. rabbim hiç birinize yaşatmasın. bizden haberler böyle birde perşembe aşımın 2. dozu var onu düşünüyorum kara kara(
ahh canım aramıza hoş geldin.diyet le düşer inşallah bende kaç gündür şekerle etkin mücadeledeyim.
artik size ii haberler hic getiremiorum cok uzgunum....mide yanmam beni uykumdan uyandirio resmen kasilio yanarken midem bu nasil sac tipi anlamadim((( seker mevzum aldi basini gidiyorrr....kendi kadin dogumcumun onerdiigi dahiliciye ulasim zor die gitmedim burda gittim bugun dr dedi ki ben sana bu 75 lik yuklemeye gore hic bisi yapamam hamileliklerde 100 luk istuorum 100 luk yaptir....beynimde vurulmusa dondum bu arada bu islemin 80 yada 65 gibi bi rakam tuttugunu ogrendimmm.....labaratuarci da kollarima bakti odem ve beze yapmis kolun 3 gun falan dinlensin dedi......ben simdi napiyim sizce fikirleriniz cok onemli dr umla ayni hastanede olan dahiliciye gidip kendimi ona teslim edim bu dr mi dewam edim...birde dr um derse ki bna 75 lik kafi di neden bnm haberim yok 1 haftada bu kadar seker yuklemesi falan die tepki gosterirse...dr 15 te bir takip eder dahiliyeci deyince 45 dk lik yol die girmedim orda dahiliciye...sizce ne yapmaliyim birde 75 lik te okadar deger yuksek degil ki bi daha yaptrim hemde 100 luk....
((
benim doktorumda 75 lik yaptırdı bence sen kadındoğumcunun önerdiği ile devam et.uzakmış yol biraz gerçi ama.