- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
lutfen kendini uzme.drlar test sonuclarinin labaratuvar ortamindaki hatalardan etkilendigini soyluyor.ve detayli ultrasonda hic bir sey ciknamasi riski %80 oraninda daha azaltiyormusbenim de mayıs 15'te doğumum olacak inş.ama malesef hiçbirşeye hevesim yok.dörtlü testim bozuk çıktı.ayrıntılı usg de bişey çıkmadı ama hep içimde bi şüphe var.daha hiç bişey almadım bile.bazen iyiyim aklıma gelince de çok üzülüyorum.
Günaydınlar herkes umarım çok güzel sevgililer günü geçirir :) benim eşim unutacak gibi geliyor bana hayırlısı
unutsun o kadar da onemli degil.ya da ben onemsemiyoeum.esim sevgililer gununde bana parfum al dedi ben onu bile almadim.sonra birlikte seceriz
Masallah canim mutlulugunuz daim olsunKızlar az önce güvenlık kargocuyu getirdi.Allah allah netten sipariş vermedim ki dedim. bir baktım eşim kırmızı gül yollamış. Kartta da sakın koklama aşkım oğlanın yuzu güllü olmasın yazıyor:) bir de kutu ıcınde aventınelektrıklı sut sagma makınesı çıktı bır de cd hazırlamış:) annem yanımızda oldugu ıcın böyle yaptım utanırım yoksa yazmış. izledım ağla ağla ıcım cıktı. krononolojık sıralamayla resımlerımız sevgılı oldugumuz gunler nısanlı evlı gunler...tedavı sürecındekı resımler gebelık kan testı sonucu oğlanın ultrason göruntulerı..hastanede yattıgım günler...offfff içim şişti ağlamaktan..ben bugun sevgılıler gunu oldugunu unuttum.. canım kocam ıyı kı mücadele edıp senle evlenmişim herseyımız zor oldu bebegımız bıle...