- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
canım hıç kafana takma... uzmeye degmez bu haftana kadar sorun cıkmadı.. ben yenı bır dra baslayınca hep yenıdoğan unıtenız var mı bır de yenıdoğan yogun bakım unıtenız var mı dıye sorarım. gıttıgım tum yerler böyle oldu. yenıdoğan yogun bakım unıtesı cok önemlı..yenıdoğan unıtelerı var ama cogunun yenıdoğan yogun bakımı yok...buna dıkkat et. ayrıca bır arkadasım sırf dogum bır hastanede aşırı pahalı dıye 32. haftasında baska bır hastaneye basladı. bıldıgım kadarıyla çogu hastane 32den sonra takıbını yapmadıgını doğuma almıyor....ben ne olur olmaz dıye burdakı arastırma hastanesıne de ayda bır gıdıyorum. arkadasın akrabası erken dogumda yogun bakım unıtelerı oldugu halde arastırma hastanesı almadı takıbını bız yapmadık dıye. hastane hastane dolaşmışlardı.saolsun bu fıkrı de onlar verdı...benım asıl drum özel kadın doğum hastanesı sadece kadın doğum oldugu ıcın özel ambulansı bıle var. acılı gece acık ve kadındoğumcu süreklı var. hastane secerken bunlara dıkkat et cnm canını da sıkma. öyle asırı pahalıda degıl ben muaneye 45 tl öduyorum
yani degistirmeli ve uzulmemeliyim mi canim anlayamadim...sanirim bu haftada kabul eder dr 27 sonucta haftam ve doruk die bi ozel hastane war ona mi gitsem aradim dogum ucretini solemio ama uffff