2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım hıç kafana takma... uzmeye degmez bu haftana kadar sorun cıkmadı.. ben yenı bır dra baslayınca hep yenıdoğan unıtenız var mı bır de yenıdoğan yogun bakım unıtenız var mı dıye sorarım. gıttıgım tum yerler böyle oldu. yenıdoğan yogun bakım unıtesı cok önemlı..yenıdoğan unıtelerı var ama cogunun yenıdoğan yogun bakımı yok...buna dıkkat et. ayrıca bır arkadasım sırf dogum bır hastanede aşırı pahalı dıye 32. haftasında baska bır hastaneye basladı. bıldıgım kadarıyla çogu hastane 32den sonra takıbını yapmadıgını doğuma almıyor....ben ne olur olmaz dıye burdakı arastırma hastanesıne de ayda bır gıdıyorum. arkadasın akrabası erken dogumda yogun bakım unıtelerı oldugu halde arastırma hastanesı almadı takıbını bız yapmadık dıye. hastane hastane dolaşmışlardı.saolsun bu fıkrı de onlar verdı...benım asıl drum özel kadın doğum hastanesı sadece kadın doğum oldugu ıcın özel ambulansı bıle var. acılı gece acık ve kadındoğumcu süreklı var. hastane secerken bunlara dıkkat et cnm canını da sıkma. öyle asırı pahalıda degıl ben muaneye 45 tl öduyorum

yani degistirmeli ve uzulmemeliyim mi canim anlayamadim...sanirim bu haftada kabul eder dr 27 sonucta haftam ve doruk die bi ozel hastane war ona mi gitsem aradim dogum ucretini solemio ama uffff

vallahi anlamıyorum hastane mimarıyım ben, en az 3 adete yenidoğan yoğunbakım zorunluluğu var hastanelerin, boyut arttıkça sayı da artıyor. medikalparklar için çalışıyordum bir dönem, bakırköy de 22 yatak, göztepede daha fazlası var nasıl olmaz anlayamıyorum. sağlık bakanlığı kapatabilir isterse bu hastaneleri. van a a bile 6 yatak çizdik. bursaya inanmadım.

canım varmış galiba, ben yanlış biliyormuşum. ama olmayan da bir çok özel hastane var gerçekten..

canım varmış galiba, ben yanlış biliyormuşum. ama olmayan da bir çok özel hastane var gerçekten..

kızlar kolonya şişesini ve malzemelrini nereen aldınız,yapımı zor değil gibi,ankara dayım ben suluhandan bulurum ama kolonyasını nerden dolturtucaz filan fikir verirseniz sevinirim:16:

benim bildiğim bursada özel hastaneler içinde sadece acıbademde yenidoğan yoğun bakım var. bu nedenle çok çabuk telaşa kapılmamak gerekiyor, baharda, medikalparkda, pembemavide, rentıpda, jimerde, dorukda da yok. allah korusun ama yenidoğan yoğun bakım çok fazla gerekmiyor demek ki, olumlu düşünelim:nazar:

Canim yaniliyorsun medikal park, doruk ve jimerde yeni doğan yogun bakım unitesi var.Ozellikle dorukdaki tam sistem 1. siniflar. Yakinlarim erken dogum yaptigi icin otdan biliyorum.
Bestekiz ben senin yerinde olsam durumun iyiyse doruk yada jimeri tercih ederdim. Eger iyi bir doktor bulabilirim dersende Zubeyde veya sevket yilmaz oneririm. Dedigim gobi ben sevket yilmazda dogum yaptim 2007 de cok memnun kaldim.

anladim kizlar jimer pembe mavi fapan cok pahali doruk bir gomlek daha ucuz die duydum sanirim doruga gidicem benim zaten erken dogum riskim war tabi ki ben 9 ay 10 gun de dogurmak 4 kg cocuk cikarmak isterim fakat kotuleri dusunuorum taaa gemlikten acil esentepeye gitcem erke dogum die bi de baska hastaneye sewk etcek oldu be yolda dogurum zaten ......dorukla ilgili ii kotu bisi bilen war mi tawsie ediceniz dr war mi kizlar hepinize fikirleriniz ici tesekkurlerrr....kapattirr bunlari mimar arkadasim

yani degistirmeli ve uzulmemeliyim mi canim anlayamadim...sanirim bu haftada kabul eder dr 27 sonucta haftam ve doruk die bi ozel hastane war ona mi gitsem aradim dogum ucretini solemio ama uffff

canım 1500 tl gibi bir şey galiba sgk.sı olana, istersen muayane olursun hem dr.u tanımış olursun hem de doğum ücretini sorarsın..

canım degıştırmek ya da degıstırmemek senın kararın. gebelık bu her an herseyle karsılaşabılırız Allah korusun..yenıdoğan unıtesı olmayan bır hastane bana guven vermez bu benım kararım.27 haftada senı her dr kabul eder tum tahlıl test sonuclarını yanında goturursun. bır arkadasım 37. haftasında druna sınırlendı baska drda dogurdu. baska sehırden tasındım demiş. eger drun cok ıyıyse ona devam et ama baska yenıdoğanı olan hastaneyede basla.. sagsalım 36 hafta bıtınce kendı eskı drunda doğum yaparsın..allah korusun beklenmedık bırsey olursa yenıdoğanı olanda yaparsın. canım ılla özel hastaneye bakma uludag unıversıtesı tıp fakultesının mutlaka yogun bakımı vardır..ayrıca mutlaka bursada da arastırma hastanesı ya da kadın doğum hastanesı vardır. arastırma hastanelerınde ve fakultelerde tıtızlıkle çalışıyorlar

canım 1500 tl gibi bir şey galiba sgk.sı olana, istersen muayane olursun hem dr.u tanımış olursun hem de doğum ücretini sorarsın..

canım degıştırmek ya da degıstırmemek senın kararın. gebelık bu her an herseyle karsılaşabılırız Allah korusun..yenıdoğan unıtesı olmayan bır hastane bana guven vermez bu benım kararım.27 haftada senı her dr kabul eder tum tahlıl test sonuclarını yanında goturursun. bır arkadasım 37. haftasında druna sınırlendı baska drda dogurdu. baska sehırden tasındım demiş. eger drun cok ıyıyse ona devam et ama baska yenıdoğanı olan hastaneyede basla.. sagsalım 36 hafta bıtınce kendı eskı drunda doğum yaparsın..allah korusun beklenmedık bırsey olursa yenıdoğanı olanda yaparsın. canım ılla özel hastaneye bakma uludag unıversıtesı tıp fakultesının mutlaka yogun bakımı vardır..ayrıca mutlaka bursada da arastırma hastanesı ya da kadın doğum hastanesı vardır. arastırma hastanelerınde ve fakultelerde tıtızlıkle çalışıyorlar

tamam kizlar ben doruga bi randewu alim artik esimle konusup haklisiniz bi gidim bakim alttarafi 50 tl gider napim

Eşim çiçek göndermiş az önce geldi. Tahmin etmiştim kapı çalınca. Ama kendisi yine geç gelecekmiş. Bende aradım teşekkür ettim çiçekler için ama kendisinin yanımda olmasını tercih ederdim dedim. Yapma böyle çok önemli falan dedi ama bu akşamda yalnızız. Halbuki ben ondan çiçek istememiştim yanımda olmasını istemiştim.:19::50::43:

Eşim çiçek göndermiş az önce geldi. Tahmin etmiştim kapı çalınca. Ama kendisi yine geç gelecekmiş. Bende aradım teşekkür ettim çiçekler için ama kendisinin yanımda olmasını tercih ederdim dedim. Yapma böyle çok önemli falan dedi ama bu akşamda yalnızız. Halbuki ben ondan çiçek istememiştim yanımda olmasını istemiştim.:19::50::43:

bak ne güzel düşünmüş yollamış canım. ne mutlu keyfını cıkar..işi için geç geliyor keyfınden gec gelmıyor ya...olumlu bak..gecte olsa nasıl olsa gelecek..bır guzel sarılırsın o da sarılır bebısıde sever oldu bıttı. bak en azından basbasasınız benım yanımda annem kalıyor. akşamda babam gelıyor sehır dısından:)saglık olsun seneye bebişlerımızle romantık bır salyalı sümüklü gazlı bır sevgılıler gunu kutlarız:))))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9::9::9:

ah ah negüzel benimki hiç kutlamaz nede çiçek alır en azından hatırlamış, bende yanlızın bu akşam geç gelecek bende isterdim hatırlamasını ama nerde şanlısın bak üzülme:31:

Slm kızlar bugün doktor konturolüm vardı ordan geldim biraz önce kızımı gördüm:52: Oyy onu çok özlemişim zamanı gelincede kucağıma alırım inşallah 1300 gr 37 cm olmuş. Suyu çok güzel dedi bide doğum pozisyonuna giriyormuş ters değil dedi normal doğum görünüyor dedi. Ben de toplam da 5 kilo almışım. Mide yanmamın çok olduğunu gaviscon un işe yaramadığını söyledim pulcet adında bir hap verdi günlük aç karnına bir tane iç dedi. Kanım düşük çıktı kan hapına devam dedi. Krampın var mı diye sordu çok şükür bende yok ben günlük bir tane soda içiyorum dedim tamam mağnezyum yazmıyorum dedi. Bebeğimin gelişimi iyi dedi. Kızım ın en erken doğabileceği zamanı söyledi 23 nisan ve 2 mayıs arası her an gelebilir dedi. Işte bugünlük doktor muanemiz böyle geçti. Mutluyum her şey yolunda olduğu için. Sizlerde iyisinizdir inşallah.:52::52::52::52::52:

ay maşallah maşallah kocaman olmuş ne güzel sağlıkla büyüsün inş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ah ah negüzel benimki hiç kutlamaz nede çiçek alır en azından hatırlamış, bende yanlızın bu akşam geç gelecek bende isterdim hatırlamasını ama nerde şanlısın bak üzülme:31:

Evet benimki bi nebze olsun daha iyi ama ben dün gece çaktırmıştım zaten :) unutsaydı ayıp olurdu yani:9:

kızlar geçenlerdede bahsettiğim gibi dün doğum öncesi hazırlık kursumuzun ilk günüydü.. eşimi kattım önüme düştük yollara :)

ve bidaha eşimi getirip getirmemek konusunda tereddütlerim var :44: .. kadın gibi gelene geçene laf etmekten anlatılanların yarısını anladım yarısını anlamadım..

gülsemmi ağlasammı bilemedim .. bide bak iyi dinle eve gidince sınav yapcam diyo bana :1:

çıkışta çok eğlenceli bi kurs olduğunu ve hep beraber gelmemiz gerektiğini söledi :50: kursta kadınların büyük bi çoğunluğunun tek başlarına geldiklerini görünce kendimi çok şanslı hissettim :16:
bide bugun bizim nikahımız kıyılmıştı ama o günün sevgililer günü olduğunu evlilik cüzdanının yanına sıkıştırdıkları gül den anlamıştık artık nasıl heyecan nasıl bi telaşsa :)

canım kocam.. Allah onu başımdan eksik etmesin.. :16: :16:

Slm kızlar bugün doktor konturolüm vardı ordan geldim biraz önce kızımı gördüm:52: Oyy onu çok özlemişim zamanı gelincede kucağıma alırım inşallah 1300 gr 37 cm olmuş. Suyu çok güzel dedi bide doğum pozisyonuna giriyormuş ters değil dedi normal doğum görünüyor dedi. Ben de toplam da 5 kilo almışım. Mide yanmamın çok olduğunu gaviscon un işe yaramadığını söyledim pulcet adında bir hap verdi günlük aç karnına bir tane iç dedi. Kanım düşük çıktı kan hapına devam dedi. Krampın var mı diye sordu çok şükür bende yok ben günlük bir tane soda içiyorum dedim tamam mağnezyum yazmıyorum dedi. Bebeğimin gelişimi iyi dedi. Kızım ın en erken doğabileceği zamanı söyledi 23 nisan ve 2 mayıs arası her an gelebilir dedi. Işte bugünlük doktor muanemiz böyle geçti. Mutluyum her şey yolunda olduğu için. Sizlerde iyisinizdir inşallah.:52::52::52::52::52:

Ayyy canım nasıl başarıosunuz şu 5 kilo almaları yaaaaa seninle doğum tarihimiz aynı bebeklerimiz de hemen hemen aynı ve ben şimdiden 13 kiloyu gördüm ayyy fesatlanıyorum ayol :)) işin şakası tabi arkadaşım sakın alınma ama maşallahhhhhh diyorum yok bacım ben boğazımı tutamıyorum offf offff doğumdan sonra bi de kiloyla uğraşcaz anlicaan

merhaba arkadaslar ...
bende seker cıktı 15 gün diyet verdi sonra yüzlük yükleme yapılacak ...bu 15 gün nasıl bi diyet yapıcam bu durumda olan diyet yapan arkadaslar varsa bana yardımcı olabilirlermi acaba....

:26:
merhaba arkadaslar ...
bende seker cıktı 15 gün diyet verdi sonra yüzlük yükleme yapılacak ...bu 15 gün nasıl bi diyet yapıcam bu durumda olan diyet yapan arkadaslar varsa bana yardımcı olabilirlermi acaba....

Karbonhidratı ve şekeri besinler yemeyeceksiniz canım. Ekmek olarakta kepek ekmeği

Evet benimki bi nebze olsun daha iyi ama ben dün gece çaktırmıştım zaten :) unutsaydı ayıp olurdu yani:9:

aman cnm son krallıklarını yasaınlar yakında pabuçları damda haberleri yok... benimkini çok kıskanırdım uzulurdum geç gelecek falan diye sıkılırdım kendi başıma. oğlum doğdu bir bakıyorum kapı çalıyor akşam olmuş. anlamıyordum evde mi değil mi geç mi geldi erken mi gitti.

Ayyy canım nasıl başarıosunuz şu 5 kilo almaları yaaaaa seninle doğum tarihimiz aynı bebeklerimiz de hemen hemen aynı ve ben şimdiden 13 kiloyu gördüm ayyy fesatlanıyorum ayol :)) işin şakası tabi arkadaşım sakın alınma ama maşallahhhhhh diyorum yok bacım ben boğazımı tutamıyorum offf offff doğumdan sonra bi de kiloyla uğraşcaz anlicaan

canım bende alırdım belki ama ben ilk 6 ayı istifalarla geçirdim o yüzden çok almadım. verirsin yaa sorun etme kucağımıza alalım da inşallah

Back
X