Canım hepsi de güzel ama hepsini ayrı ayrı yorumlamak gerekirse İpek ismini biz çok beğeniyoruz çok zarif kulağa hoş gelen birisim bence hem de kimsenin yadırgamayacağı herkesin hoşlanacağı bir isim listende benim favorim İpek, Eylül ismi birz hüzünlü gelir bana nedense hele de doğanın canladığı neşenin mutluluğun ayı olan mayıs ayında doğacak bir çocuk için Eylül çok karamsar ama güzel mi güzel , Arya gerçekten orijinal bence hem de içinde a harfi bol miktarda var ve sonu da a harfiyle bitiyor dediklerine göre bu tarz isimler karaktere çok olumlu yansıyormuş ve başarılı çocuklar oluyorlarmış, Rana ismi bence Arya ve İpek yanında sönük kalıyor eğer zarif asil yumuşak huylu bir kız istiyorsanız İpek çok yakışır, eğer atılgan başarılı kendi ayakları üstünde duran bir kız istiyorsanız Arya çok yakışır :)
Bende eylül için farklı bi yorum yaptım hattabizim listeyede eklemiştim. :)) hepimiz eylülde öğrendik bebişlerimizi onlar bize eylülün hediyesi ismide eylül olsa güzel olabilir diye geçirdim içimden ama tabiki karar veremedim