Bacaklar sorun olmuyoda bende bikini bolgesi feci yani gorme ihtimalim dahi yok.
aynen cnm katılıyorum sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacaklar sorun olmuyoda bende bikini bolgesi feci yani gorme ihtimalim dahi yok.
bu gece bacağa krap girmesi ne demekmiş öğrendim
çığlık çığlığa uykudan uyandım kalsiyum yada mağnezyum sikliği sanırım diyimi? karnıma kasılma olmadı ama henüz v bebeğim çok hareketsiz yine 2 gündür. günler birbirini tutmuyor hiç
bu arada biberon aldınız mı?
Geçmiş olsun canım. Tuzlu yeme dikkat et tansiyonda çok önemli. Vücudunda aşırı ödem olursa mutlaka doktora git.
bende 0.4 luk kullanıyorum canım. Ama pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmiyorum tüp bebeklerin ondan ilaci kullanıyorum bana dediği normal doğumun hangi gün olacağını nerden bilemeyiz dio hadi iğneyi yaptın sancı başladı kanaması nasıl durdurur dio.canim senin ilacı kullanma sebebin pıhtılaşma mi
Ee şuanda mesleğini yapmıyor musun? Bıraktın mı? Bizim meslek zor. Çocuklarımı ilerde ihmal etmek en büyük korkum![]()
kızlarr şimdi hamile bi arkadaşımdan haber aldım 35. haftadaymış sancıları başlamış hastaneye almışlar iğnelerle falan doğumu durduruyolarmış. inşallah iki hafta daha bekler bebiş. allahımmmmmmmmmm hepimize 38 leri görmeyi nasip et yarabbimm![]()
sabah baacağımı epilasyon aletiyle alayım dedim ne mümkün göbeğimden eğilemedim bile resmen kendimle savaş verdim![]()
arkadaşlar,özellikle şekeri çıkan şeker arkadaşlar örnek yeme listesi var mı sizde acaba,en azından doktora görünene kadar uygulasam diyorum,gerçi hala diyete başlayabilmiş degilim bu son diyip yediğim tatlılar canımı sonra çok sıkıyor ama durduramıyorum kendimi.
50 lik yüklemede 1. saat 156 çok mu fazladır anlamıyorum da,doktor da çok ciddiye almadı beni,kafam çok karıştı,ciddi bir soruna yol açmasın yol yakınken önlemini alayım.
Benimde mayıs 12 gibi bebişim doğucak inşallah .erkekmiş daha yeni gösterdi yaramaz...
Benimde mayıs 12 gibi bebişim doğucak inşallah .erkekmiş daha yeni gösterdi yaramaz...
canım benim 50lik 1. saat 151 çıktı yüksek dedi 100 lük yaptık. endokrinolojiye sevketti. bugun görüşcem dr la diyet listesi verirse paylaşırım sizinledearkadaşlar,özellikle şekeri çıkan şeker arkadaşlar örnek yeme listesi var mı sizde acaba,en azından doktora görünene kadar uygulasam diyorum,gerçi hala diyete başlayabilmiş degilim bu son diyip yediğim tatlılar canımı sonra çok sıkıyor ama durduramıyorum kendimi.
50 lik yüklemede 1. saat 156 çok mu fazladır anlamıyorum da,doktor da çok ciddiye almadı beni,kafam çok karıştı,ciddi bir soruna yol açmasın yol yakınken önlemini alayım.