2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bu gece bacağa krap girmesi ne demekmiş öğrendim
çığlık çığlığa uykudan uyandım kalsiyum yada mağnezyum sikliği sanırım diyimi? karnıma kasılma olmadı ama henüz v bebeğim çok hareketsiz yine 2 gündür. günler birbirini tutmuyor hiç

bu arada biberon aldınız mı?

Canım bende de 1 kere oldu kramp bi de ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum bu yüzden hergün 1 muz yiyip 1 bardak süt içiyorum yatmadan önce şeytan kulağına kurşun 30 haftayı tamamlamak üzereyim kramp kasılma falan hiç birşey yok çok şükür doktoruma sorduğumda devam et dedi muzda magnezyum ve potasyum varmış kramplara iyi geliyormuş, tabi ki içebiliyorsan magnezyum daha ii ama bu da bir öneri aklında bulunsun :)

Bu arada ben biberonları Avent ten aldım toplam 4 tane biberon aldım 2 cam 2 plastik umarım memnun kalırız

kızlar deneyimli bir anne olarak biberon konusunda kızım 15 günlük mamaya başladı dr brown's tek geçeriz gaz yapmama özelliği var başka marka kullandığımda o gece uyuyamıyordu kızım tavsiye ederim ateş ölçerde anıldan tavsiye edin derim kulalk zor oluyor uyurken felan koltuk altıda zor oluyor anıldan biz plusmed marka aldık gece ışığı vardı ışığı açmadan ölcüyoduk kızım 5 yaşında eşim hep der su aleti çıkarandan allah razı olsun cok lazım oluyor

Geçmiş olsun canım. Tuzlu yeme dikkat et tansiyonda çok önemli. Vücudunda aşırı ödem olursa mutlaka doktora git.

sağol canım.aslında tuzu yok denecek kadar az kullanıyorum ama ödem başladı sanki son iki haftada.çok değil ama inşallah böyle devam etmez.

deneyimli çalışan annelerden fikir ihtiyacım var.doğum iznini 16 değilde 8 hafta yapsam işe başlasam ne oluyor? endi isteğimle iznimi kesebiliyormuyum.

bende 0.4 luk kullanıyorum canım. Ama pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmiyorum tüp bebeklerin ondan ilaci kullanıyorum bana dediği normal doğumun hangi gün olacağını nerden bilemeyiz dio hadi iğneyi yaptın sancı başladı kanaması nasıl durdurur dio.canim senin ilacı kullanma sebebin pıhtılaşma mi

pıhtılaşmam yokcanım.benim iki tane düşüğüm vardı. dr um üçüncüye hamile kalır kalmaz tedbir amaçlı iğne ve hap başlıycaz dedi.
ben yumurtlama düzensizliğinden hamile kalamıyordum.olduğunda da düşük yapıyordum.
çok şükür hamileyim ve iğneden mi bilemiyorum bugünlere kadar gelebildik.tamamına da ereriz inşallah.
ben de çok korkuyorum ani veye erken olacak normal doğumdan.
ama drlarım böyle deyince tamam diyoruz artık.
ayrıca dr um bende kansızlık olduğundan normaldense sezaryende daha fazla kan kaybedildiğini söyledi.

Ee şuanda mesleğini yapmıyor musun? Bıraktın mı? Bizim meslek zor. Çocuklarımı ilerde ihmal etmek en büyük korkum:53:

yok şuan muhasebe işiyle meşgulum.hem masa başı hemde kadrolu olunca hemşireliğe hiç düşünmeden elveda dedim.çok zor bi meslek.gecesi gündüzü yok

kızlarr şimdi hamile bi arkadaşımdan haber aldım 35. haftadaymış sancıları başlamış hastaneye almışlar iğnelerle falan doğumu durduruyolarmış. inşallah iki hafta daha bekler bebiş. allahımmmmmmmmmm hepimize 38 leri görmeyi nasip et yarabbimm:49:

kızlarr şimdi hamile bi arkadaşımdan haber aldım 35. haftadaymış sancıları başlamış hastaneye almışlar iğnelerle falan doğumu durduruyolarmış. inşallah iki hafta daha bekler bebiş. allahımmmmmmmmmm hepimize 38 leri görmeyi nasip et yarabbimm:49:

benimde bir arkadaşım 32 haftada sancılandı sorunda stres kaynanası geleyim sizde kalayım doğuma kadar demiş eşiyle tartışmışlar gece sancısı olmuş 10 gün hastanede yattı sonrada evde iğne oluyordu ama 39 girdi hala doğurmadı iğneyle durduruyolar ama herkese aynımı oluyo bilmiyorum suyu gelince alıyorlar sanırım allah hayırlısıyla en azından 37. haftayı doldurmayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar, bebişler ve siz iyisinizdir umarım.
bugün sabahtan beri geçmişi okuyorum yeni bitti.
geçen eşimle yaşadığım buhranda destek veren herkese çok teşekkür ederim,geçti şükür barıştık,zaten alıştık ta bir iyi bir kötü. oğlum doğsun görür ama o:)
bu arada şeker yklemesi yaptırdım,doktorum ağzında sakızıyla beni dahiliyeden bir doktor arkadasına yönlendirdi sonra izinli oldugunu görünce bir kaç gün sonra gel dedi,yine ağzında sakız gayet lakayıt ayak üstü yediklerine dikkat et filan dedi ve yolladı.
sonuçlarım şöyle: 50 lik yüklendi
açlık 107
tokluk 1. saat 156

doktor 100 lük ten filan da bahsetmedi. oferta inisülene başlamışsın canım,acaba değerlerin nasıldı?

arkadaşlar,özellikle şekeri çıkan şeker arkadaşlar örnek yeme listesi var mı sizde acaba,en azından doktora görünene kadar uygulasam diyorum,gerçi hala diyete başlayabilmiş degilim bu son diyip yediğim tatlılar canımı sonra çok sıkıyor ama durduramıyorum kendimi.

50 lik yüklemede 1. saat 156 çok mu fazladır anlamıyorum da,doktor da çok ciddiye almadı beni,kafam çok karıştı,ciddi bir soruna yol açmasın yol yakınken önlemini alayım.

arkadaşlar,özellikle şekeri çıkan şeker arkadaşlar örnek yeme listesi var mı sizde acaba,en azından doktora görünene kadar uygulasam diyorum,gerçi hala diyete başlayabilmiş degilim bu son diyip yediğim tatlılar canımı sonra çok sıkıyor ama durduramıyorum kendimi.

50 lik yüklemede 1. saat 156 çok mu fazladır anlamıyorum da,doktor da çok ciddiye almadı beni,kafam çok karıştı,ciddi bir soruna yol açmasın yol yakınken önlemini alayım.

Örnek liste vermedi bana doktorum sadece tatlı ve karbonhidrat yasak dedi. Uyamadım bi türlü o ayrı mesele. Senin 156 çok yüksek değil aslında ama açlık 107 yüksek canım. Benim 50 gr yüklemede tokluk 207 çıktı ama açlığım 70-80 arası bişeydi. Bu konuda kıstas ne bilemedim açlık mı önemli tokluk mu aceba ? Benim açlıklarım hep 90 altında çünkü. Tokluklarım 120-150 arası ama yasaklı şeyler yediğimde. Örneğin sabah 3 dilim etimek, beyaz peynir, zeytin, salatalık, papatya çayı yedim sonrada canım istedi minicik petito çikolata var ondan 1 tane yedim tokluğum 105 geldi bende şaşırdım doğrusu :1:

Oferta evet canım banada Dr 140 altında olacak dedi ama bazen olamıyor işte dayanamıyorum.:6: ben 160 üstünde çıkarsa çok panik olup vicdan azabı çekiyorum :18:

canım benim 50lik 1. saat 151 çıktı yüksek dedi 100 lük yaptık. endokrinolojiye sevketti. bugun görüşcem dr la diyet listesi verirse paylaşırım sizinlede

Back
X