Örnek liste vermedi bana doktorum sadece tatlı ve karbonhidrat yasak dedi. Uyamadım bi türlü o ayrı mesele. Senin 156 çok yüksek değil aslında ama açlık 107 yüksek canım. Benim 50 gr yüklemede tokluk 207 çıktı ama açlığım 70-80 arası bişeydi. Bu konuda kıstas ne bilemedim açlık mı önemli tokluk mu aceba ? Benim açlıklarım hep 90 altında çünkü. Tokluklarım 120-150 arası ama yasaklı şeyler yediğimde. Örneğin sabah 3 dilim etimek, beyaz peynir, zeytin, salatalık, papatya çayı yedim sonrada canım istedi minicik petito çikolata var ondan 1 tane yedim tokluğum 105 geldi bende şaşırdım doğrusu
Oferta evet canım banada Dr 140 altında olacak dedi ama bazen olamıyor işte dayanamıyorum.ben 160 üstünde çıkarsa çok panik olup vicdan azabı çekiyorum :18:
canım seni bulmuşken sorayım benim şeker ölçümünü şu şekilde yaptılar: aç karnına sabah parmaktan delip kan alıp ölçtüler şekeri,bir de kolumdan kan aldılar o da hemogram içinmiş.
sonra bir saat sonra yine parmaktan kan aldılar ölçtüler bir de idrar tahlili verdim.
ama doktorum öyle umursamazki mesela tahlil sonuclarında bazı degerler normal aralıgın altında ve üstünde cıktı beni bilgilendirme gereği bile duymadı ayak üstü baktı yolladı.
hiç güvenim kalmadı anlayacagın.
bir de son bişey açlık yüksek cıkmıs ya,ben bir gün önce yediklerimi kontrol altında tutmayı bırak coştum resmen 5 tane kadar muz yemiştim,çikolatalar tatlı şeyler saymıyorum bile,acaba o etkilemiş midir 12 saat aç kalsam bile etkiler diye düşünüyorum.