2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından
canım ben aşılarımı oldugumda bir sonraki randevu şu o zaman gelin demişti ama bende gitmeyeceğim çünkü hiç bir şey yapmıyor. soru soruyor kendi oraya yazıyor. beni aydınlatıcı bir çalışması falan olmuyor kendi dr. yaptıklarını benden öğrenip yazıyor gıcık oldum. ondan bende gitmicem bu ay.

benim hemşirem tansiyona bakıyor.kalp atışlarını dinletiyor.normal olup olmadığını sölüyor.idrar tahlili mutlaka yapıyor.ödem varmı yokmu bakıyor.o ay dikkat etmem gerekenleri sölüyor.bilmiyorum en azından benim içimi rahatlatıyor.bide eşlerimiz iş arkadaşı.güvenerek gidiyorum.

benim hemşirem tansiyona bakıyor.kalp atışlarını dinletiyor.normal olup olmadığını sölüyor.idrar tahlili mutlaka yapıyor.ödem varmı yokmu bakıyor.o ay dikkat etmem gerekenleri sölüyor.bilmiyorum en azından benim içimi rahatlatıyor.bide eşlerimiz iş arkadaşı.güvenerek gidiyorum.
keşke benim hemşiremde öyle olsa ama değil :50:

Bende vitaminleri düzensiz alanlardanım ..........acaba bebek için bir sıkıntı olurmu demekten kendimi alamıyorum ama.....

canım ben aşılarımı oldugumda bir sonraki randevu şu o zaman gelin demişti ama bende gitmeyeceğim çünkü hiç bir şey yapmıyor. soru soruyor kendi oraya yazıyor. beni aydınlatıcı bir çalışması falan olmuyor kendi dr. yaptıklarını benden öğrenip yazıyor gıcık oldum. ondan bende gitmicem bu ay.

gitseniz daha iyi olur.Ben dün gittim tansiyona bakıldı,kilo kontrolü yapıldı.Kalp atışlarına bakıldı.Hastanede yaptığım tahlilere bakıldı.Bebek doğunca 5.günde getirmem gerektiği söylendi.Gitmekten bişey kaybedilmez.

Bende vitaminleri düzensiz alanlardanım ..........acaba bebek için bir sıkıntı olurmu demekten kendimi alamıyorum ama.....

canım bence bundan sonra bari kullan.nolacak sanki 2 yudum suyla atacaksın.ben cevizi sevmeyen biri olarak hergün midem kötü ola ola 4-5 tane yiyorum.onu yemek sevmeyene zor geliyor ama herşey bebeğim için.şurda ne kadar kaldıkı biraz sabır diyorum kendime.kaldıki vitamin daha önemli sandığımız gibi dengeli beslenemeyebiliriz.alınmalı diyorum benim fikrim

Aynen canım ama ben bu konuyu baya bi araştırdım bazı kaynaklarda hamilelikte alınan vitaminin zeka gelişimi üzerinde çok büyük faydaları olduğu yazıyor, bazı kaynaklardaysa gereksiz ve aşırı vitamin kullanımının ilerleyen zamanlarda bazı hastalıklara yol açabileceği yazıyor. Ne öyle ne böyle yani ondan diyorum her kafadan bir ses diye ama benim aklıma yatan hergün kullanmayıp, gün aşırı ya da ihtiyacım olduğunda kullanmak oldu tabi bildiğimden kesinlikle değil etrafımda çok doktor var herkes ayrı birşey söylüyor ben de ortasını buldum diyelim :)

güzel anneler merhaba,

bebek şekerleri için etiketlerden bahseden arkadaşlar olmuş. Ben çok güzel bi site buldum ve inanılmaz çeşit var. zazzle.com baby stickers dan bakabilirsiniz. Yarın eminönüne gideceğim bebek şekerleri ve diğer ihiyaçlar için bakmamı istediğin bişey var mı?

kızlar isimleri düşündüünüz mü
anket falan açabiliyormuyuz?

ben ediz ile alperay isminde çok kararsızım sizce hangs güzel.

Bence Ediz :) KEsinlikle Ediz :) İlk isim önerimdi eşime hamileliği öğrendiğimde ama hiiç sevmediği biri varmışta flnda bakarız araştırırız demişti,ama bizim minik zaten kızmış :) Asaf,Ediz,Erkin çok beğendiklrim..

kızlar bişey soracağım dün sağlık ocağından ebe aradı aşılarım tam vurulmayacak bana ama konrole çağırıyor bikaç gündür dayanılmaz kraplarım var kızımı bile okuldan almaya zor gidip geliyorum sağlık ocağı biraz uzak dolmuş vs yok giden eşimde arabayla gitmiş off gitsem mi gitmesem mi tansiyonuma bakıyor bişeyde yapmıyor yolda kramp girerse diye korkuyorum sizide cağırıyorlarmı sağlık ocağından

Zaten aşıların 2 tanesi gebelik dönemine denk geliyor..Onlarda bitti artık..Bende en son gittiğimde Mart'ta kontrolünüz var,son yaptırdığınız tahliller,şeker yüklemeniz vs herşeyle gelin dedi..Mart'ta gideceğim..Bence git belki zorlanacaksın ama sonuç olarak minik doğduğunda takiplerini aşılarını yine onlar yapacaklar bari eksik bilgileri olmasın ellerinde:34:

Cnm renkli yada normsl cikti alirsin zor bisey degil ama erken yaptiracaksan isimi belliyse ismini yazirsanda olur tarih olmasin dersen

valla kızlar, ben bebek süslerini keçeden kendim yapıyorum. mıknatısını,tülünü, kurdelesini de netten sipariş vermiştim. yazısını sadece bebeğimin ismini yazdırdım ve yanına nazar boncuğu eklettirdim. zaten kurdelasını da nazar boncuklu seçmiştim. doğum tarihinin çok da olması gerektiğini düşünmüyorum kendi adıma. zaten yakın aile dışındakiler genelde bir süre atıyorlar malesef nikah, bebek süslerini vs.[/QUOTE]

canım ben ızmırde yasıyorum kemeraltında hersey var. ama benım 10 dkdan fazla ayakta durmam yasak bir de kemeraltı cok kalabalık. hangı sıteden aldın canım ben de ordan alayım.. ben bakıyorum. sadece keçe satıyorlar. ben senınkı gıbı mıknatısı tulu boncugu hepsı bıryerden gelsın ıstıyorum. fıyatları nasıl.keçeyı kendımız alıp yapsak cok uyguna gelır bır de daha güzel yaparız. 5 mm keçe en uygunu oluyor.nette satılan hazır keçe süslerı 2-3 mm çok ınce

Tünaydın anneler umarım gününüz güzel geçsin birbirinizi germeyin boşverin herkesin kendi düşüncesi kendi hayatı vs vs.

Bu arada şeker hastası annişler akşama ne yemek yapsam ya. Canım bişey istemiyor inadına makarna istiyor :( öneride bulunun please.:ssz::50::56: işten çıkınca yapacam haa pratik önerilerde bulunun.

benmde bu salı gitmemi söylediler ama sanırım gitmem, rutin kontrol çünki, biey yok, zeni zorlayacaksa gitme bence.

Düzenli kullanmıyorum canım sadece çok yoğun çalıştığım ve iyi beslenemediğim zamanlarda alıyorum,2 doktor değiştirdim ben ikisi de vitamin vermedi beslenme düzenimi anlatınca (malum biraz koca boğazlıyım da :) ) ama doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum umarım çocuğuma olumsuz bir yansımaı olmamıştır. Amannnn bacım bu hamilelik değişik bişi zaten her kafadan ayrı ses çıkıo ne yapacağımızı şaşırdık valla allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

vitamin çok öenmli değlmiş zaten, ama demir ilacı çok önemli die biliyorum, sen brde iyi yiyormuşsun maşaallah.

kızlar bebeğin hareketlerini vajina bölgesinde hsseden var mı?

Ben çok yorulduğumda hissediyorum:26: Ütü yaptım mesela dün uzunca,sonra hemen uzandım..Çok aşağıda oluyor,çok garip hissediliyor o zaman hareketler..
Sana da doktorun minik aşağıda demiş ya o geliyor şimdi aklıma,kontrole kadar az daha dikkatli olayım bende..

Back
X