yaslaninca cektirip takma yaptirmaya dis kalmadi ya hu

herkese hayirli gecelerrrr dilerim herkes benden cok ii bomba duumdadirrr....ben bugun disimi cektirdim.....antibiotigimin sonuncusunu 12 de ictim oglen aradim disciyi ne zaman gelim die bugun gel 3 e kadar dedi 2 de ciktik gittik tabi ki hiccc konusmak selam sabah yok dr yaaa bu ohooo dr oldu mu bole demek ki bransi ozel muayne olmasi onemli degil....neyse igne wurdu 5dk bekleyelim dedi.....aaa gitti geldi hemen cekti cekerken acimadi ...ciktik yarim saat gecti benim sol tarafim sacimin telinden ayagimin tirnagina kadar ugustu amaaa agri yok bole.bisi olmek istiorum dedim baska bisi demedim.......tam 6 saat cektimmm tansiyonum dusup fena olunca dr aradik iltihapli diste bole agri normal dedi...

welasilin daha yeni 2 lokma yedim size yazim dedim kizim hickirir gibi wuruo suan yada bana guluo tabansiz die bilemicem

ama oynuo yaaa igneden dis cekiminden antibiotikten sonra bu bile hersei unutmam yetio ....eger oynamasa giderdim nst ye bi dunya yola tabi ki allahima sukurler olsun 6 saat agzim ayri yerde aglayip bayilmaktan bu ii hale gelebildim.....bi de ewde badana biliosunuz.....gercekten insanlar cok acimasiz annemde yatarken komsusu geldi 5 yasinda cocugu war....ay kiamam bu hamilelik illet bisi asla dogurmam bi daha basli baslina hastalik sorun zaten su haline bak geberionnn ciksada kurtulsan dedi..ama belkiii yarim saat konustuuu

en sonun da pamugu agzimdan cikarip ona kapicaktim

pamugu elime alip ben kizimdan sikayetci degilim disim gecse kizim istedigi kadar kalabilir dedim

daha dewam edicektim hamilelik hastalik degil sen koca popoluga alismisin falan die ama annem yeni bir pamik getirip agzima tikadi