2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hayırlı akşamlar anneler nasılsınız. artık çok ağırlaştığımı hissediyorum.:50:

ben de öyleyim.. bu cocuk resmen dün büyüdü.. yeşil dev hulk gıbı mutasyona ugradı.. bu kadar keskın bı dönus olamazdı yanı.. halbukı ne kdr rahattım.. sımdı yerımden kalkamıyorum :(

günaydın güzel anneler kabus dolu gecenin ardından full uykusuzum eşim nöbetçiydi kızım tutturdu seninle yatacağım gece öksürdü sayıkladı kaç kere kalktım hatırlamıyorum üstüne sol bacağıma giren ve sabaha kadar geçmeyen bir kramp ve kasık ağrısı kabuslarla dolu rüyalar gram uyku uyumadım dönmekten kasık ağrısı şiddetlendi salı dr gideceğim daha haftayaydı randevumuz ama dayanamıyorum idrar yolları enfeksiyonu kasık ağrısı yapamı bilmiyorum ama fena ağrıyor inş doğum sancısı felan değildir korkular bastı cok erken çünkü....

günaydın güzel anneler kabus dolu gecenin ardından full uykusuzum eşim nöbetçiydi kızım tutturdu seninle yatacağım gece öksürdü sayıkladı kaç kere kalktım hatırlamıyorum üstüne sol bacağıma giren ve sabaha kadar geçmeyen bir kramp ve kasık ağrısı kabuslarla dolu rüyalar gram uyku uyumadım dönmekten kasık ağrısı şiddetlendi salı dr gideceğim daha haftayaydı randevumuz ama dayanamıyorum idrar yolları enfeksiyonu kasık ağrısı yapamı bilmiyorum ama fena ağrıyor inş doğum sancısı felan değildir korkular bastı cok erken çünkü....

Günaydın herkese.
Enfeksiyon kasık ağrısı yapıyor canım benim antibiyotikten sonra geçmişti.

Günaydın herkese.
Enfeksiyon kasık ağrısı yapıyor canım benim antibiyotikten sonra geçmişti.
cnm içimi rahatlattın gerçekten gecen beri doğuracağım herhalde diye evham yapıyorum tek taraflı ağrı sol tarıfımda seninde öylemi oluyordu cnm hoş antibiyotik iyi değil ama bebeğe zarar verecekse erken doğumu tetikleyecekse ilaç daha mantıklı geliyor inş bebişime bişey olmaz ....

Son düzenleme:
cnm içimi rahatlattın gerçekten gecen beri doğuracağım herhalde diye evham yapıyorum tek taraflı ağrı sol tarıfımda seninde öylemi oluyordu cnm hoş antibiyotik iyi değil ama bebeğe zarar verecekse erken doğumu tetikleyecekse ilaç daha mantıklı geliyor inş bebişime bişey olmaz ....

Evet canım tek taraflı benimki sag taraftı ama iki trafta da olduğu olmuştu. Bende tereddut ettim canim kullanmadan once ama korkma 4 doktora sordum gebelere bu veriliyor zaten dediler ustunden on hafta gecti bi aksilik cikmadi cok.sukur

Evet canım tek taraflı benimki sag taraftı ama iki trafta da olduğu olmuştu. Bende tereddut ettim canim kullanmadan once ama korkma 4 doktora sordum gebelere bu veriliyor zaten dediler ustunden on hafta gecti bi aksilik cikmadi cok.sukur

saol cnm içim rahatladı fitilmi kullandın hap mı peki cok sordum ama :26:

gunaydi kizlar ilk kez bi pazar bu kadar erken kalktim ya hu kizimin odasi sekillenio artikkk pembe duwarlar beyaz mobilyasi gelicek pembe perde ve hali yaniiii tam bi prenses pembe beyaz uyumu cok hos ve huzur werici ......tawsie ederim ben daha morlu turunculu bi oda istedim renk renk duwarlar ama esim bole ozendi die bole karar werdim ......alah hepimize dilediimizi yapmai nasip etsin......haaa haaayyy hala paketimi almamislar kalani kullanam barim yowww....her an kopabilirim ama sizsiz napicam bilmiorum tek arkadasim sirdasim sizlersiniz psikom bozulur yahu :9: bu gun ilk defa disimi sizlatirmi die dusunmeden su ictim bu nasil bi ozgurlukmus nasil bir lutufmus rabbim cok buyuk......

tatlim benim de kasik agrim var cok normalmiss.....ozellikle sag tarafim arada her iki taraf ama kasik agrisi en onemsiz die okumustum bebekle alakasi sadece bebegin baski yapmasi imis gibi okumustum......

yaslaninca cektirip takma yaptirmaya dis kalmadi ya hu :47: herkese hayirli gecelerrrr dilerim herkes benden cok ii bomba duumdadirrr....ben bugun disimi cektirdim.....antibiotigimin sonuncusunu 12 de ictim oglen aradim disciyi ne zaman gelim die bugun gel 3 e kadar dedi 2 de ciktik gittik tabi ki hiccc konusmak selam sabah yok dr yaaa bu ohooo dr oldu mu bole demek ki bransi ozel muayne olmasi onemli degil....neyse igne wurdu 5dk bekleyelim dedi.....aaa gitti geldi hemen cekti cekerken acimadi ...ciktik yarim saat gecti benim sol tarafim sacimin telinden ayagimin tirnagina kadar ugustu amaaa agri yok bole.bisi olmek istiorum dedim baska bisi demedim.......tam 6 saat cektimmm tansiyonum dusup fena olunca dr aradik iltihapli diste bole agri normal dedi...:47: welasilin daha yeni 2 lokma yedim size yazim dedim kizim hickirir gibi wuruo suan yada bana guluo tabansiz die bilemicem :9: ama oynuo yaaa igneden dis cekiminden antibiotikten sonra bu bile hersei unutmam yetio ....eger oynamasa giderdim nst ye bi dunya yola tabi ki allahima sukurler olsun 6 saat agzim ayri yerde aglayip bayilmaktan bu ii hale gelebildim.....bi de ewde badana biliosunuz.....gercekten insanlar cok acimasiz annemde yatarken komsusu geldi 5 yasinda cocugu war....ay kiamam bu hamilelik illet bisi asla dogurmam bi daha basli baslina hastalik sorun zaten su haline bak geberionnn ciksada kurtulsan dedi..ama belkiii yarim saat konustuuu :47: en sonun da pamugu agzimdan cikarip ona kapicaktim :9: pamugu elime alip ben kizimdan sikayetci degilim disim gecse kizim istedigi kadar kalabilir dedim :47: :47: daha dewam edicektim hamilelik hastalik degil sen koca popoluga alismisin falan die ama annem yeni bir pamik getirip agzima tikadi :47:
Geçmiş olsun canım ve gözün aydın kurtuldum disten. Net paketi almalısınız bak sensiz olmaz buralar ;)
Dinlen canım bol bol..cok sevindim boyle ornekler bana umut oluyo:) denek senin ikiz kardeşlerin var:) 40 a kadar bekleyen hic duymadım bak:) ins bende beklerim hayırlısıyla..

Gecmis olsun canım dişin halloldu bari hemen iyileşir ins....cok özletme kendini..

Evet canım benim ikiz kardeslerim var ben yumurta takibi ile hamile kaldım iki yumurta catlamisti biri tutunmus sağlık olsun Allah olan a ömür sağlık versin
Kardeşlerim haftasında doğduğu için bırak ikizleri normal bebeklerden bile buyuktuler dr şaşırmış hatta inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar kasilma ile resmen tanışmış bulunuyorum kasık ağrısı zaten vardı eğilip kalkarken yataktan kalkarken zorluyor du beni bu sabah kasilma yla uyandım karnım taş kesilmiş normal diye avunuyorum kendimi erken doğumdan çok korkuyorum:(

Hayatta gündüz uyumam, bir haftadır sızıp kalıyorum iki saat sonra uyanıyorum.
Ama oğlan çok yoruyor beni, okuldan geliyor, yemeği, banyosu, oyunu, parkı derken pilim bitiyor. Gece zaten çişi, suyu filan derken uykum sürekli bölünüyor. Sabah ta 7-7.30 gibi eşime kahvaltı için kalkıyorum. Normaldir belki de ama giderek bu haftalarda ağırlaştığımı hissediyorum artık gücüm azalıyor.

Bugün kayınvalidem gelmişti. Oğlumu uyutucam diye yanına yatmıştım. Oğlum kalkmış gitmiş ben uyuyup kalmışım, iki saat uyumuşum kadıncağız evdeyken:))) o derece yani:))
Canım çok iyi yapmışsınız hazır kv evdeyken dinlemişsin, ben artık ya uzanıyorum ya da ayaktayım uzandım mı kalmamıyorum ki bir daha hamam böceği gibi oldum valla çırpınıyorum çırpınıyorum kalkamıyorum valla

selam hamişlerrr musmutlu hafta sonları .... ben işe başladı başlayalı buralara yazamaz oldum :(
Evet ben de seni merak ediyordum işe başladığını da unutmuştum...
Günaydın kızlar,

iki gündür çok mutluyum (kdv dönemi hariç:14:) Dün doktor randevumuz vardı. Anlatmıştım rahimdeki sol damarda darlık vs. var diye kuzumda bir hafta geriden geliyordu ve çok kafaya takıyordum. Artık haftasıyla uyumlu 36,5 cm ve 1139 gr olmuş minişim. diğer kontrollere göre gelişimi çok iyi olmuş maşallah iyi bakmışsınız dedi doktorum. Tabi ben havalarda :1: şekerimiz çıkmadı. kan ve idrar testleri normal. eski sorunsuz günlerime geri döndüm. İçim bi rahatladı ki sormayın. Kızım ya çok inat ya da çok utangaç olacak dün yüzünü hiç göstermedi eli hep suratında. kaşlarını çatıyo bide. Özlemde tavan yaptı bende tam bi sevgi kumkumasıyım şu anda. Buluşma bence süper fikir bende gelebilirm haftasonu olursa. Kendinize iyi bakın annişler. Ben kdv işlemeye geri döneyim :43:
Oy maşallah kuzuya yaaa, annesi ona çok iyi bakmış bebişi kocaman olmuş hemen :)

Geçmiş olsun canım ve gözün aydın kurtuldum disten. Net paketi almalısınız bak sensiz olmaz buralar ;)

Evet canım benim ikiz kardeslerim var ben yumurta takibi ile hamile kaldım iki yumurta catlamisti biri tutunmus sağlık olsun Allah olan a ömür sağlık versin
Kardeşlerim haftasında doğduğu için bırak ikizleri normal bebeklerden bile buyuktuler dr şaşırmış hatta inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar kasilma ile resmen tanışmış bulunuyorum kasık ağrısı zaten vardı eğilip kalkarken yataktan kalkarken zorluyor du beni bu sabah kasilma yla uyandım karnım taş kesilmiş normal diye avunuyorum kendimi erken doğumdan çok korkuyorum:(

Gülmekten öldüm, Allah ta seni güldürsün canım ya. Hakkaten ters dönmüş oğlumun yatağından çıkmak için debelenen hallerim gözümün önüne geldi de:))))))) Oferta'm arabalı yataktan çıkmak çok zormuş di mi canım:)))))

Henüz görmeyenler olabilir. En yakın zamanda İstanbul'da buluşma ayarlıyoruz kızlar.
Kimler İstanbul'da oturuyor, Anadolu-Avrupa yakası ağırlıklı olmasına göre yer ve zaman belirleyeceğiz. Topic te açtık; 2014 Mayıs Anneleri Buluşuyor isminde... Hadi cvp yazın ağırlaşmadan buluşalım...

Son düzenleme:

canım cok gecmiş olsun yavruna inşallh saglıgına kavusur tez zamanda.. bildiğim kadarıyla kalsıyum eksıklıgı kramp yapıyor. vıtamınlreını eksık etme

Dün gece gaz sancısını doğum sancısı sandım yaaa çok komiğim eşime diyorum ki aşkım dakka tut kaç dakka da bir gelio dedim aşkım iki dakka da bir gelio Dio ayy dedim içimden bu son anda olması lazımdı :) neyseki anladım ki midemi bozmuşum:)) ayy çok güldük

canım çok geçmiş olsun. ıgrar yolları enfeksıyonu cok berbat kasık agrısı yapar. drun hemen bır ılaç versin anında geçiyor. ben 18. haftada 1000 lık ntıbıyotık kullandımda öyle gectı. ama kasık agrımda sona erdi.bır de hergün magnezyum içiyorum.ayrıca ne olur ne olmaz dıye ıkı günde bir muz ve hergün soda içiyorum. ıkısınde magnezyum var. ayrıca dr bol bol süt iç yogurt ye dedi. kalsıyum eksıklıgı ve magnezyun eksıklıgı de kasık agrısı yaparmış. bır bunları dene canım.gunde ayrıca 2,5 lt su iç

Back
X