2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba kızlar...

29 haftalık olan anneler bebekleriniz kaç gram?
benim kızımda bu haftaya kadar herşey normaldi ama bundan sonra kilo alması geriye gitmişti. sanırım bu bebeğimde öyle olacak 1 hafta ilerden giderken şimdi geriye düşmüş. clexane iğne vuruluyordum detaylı ultrasondan sonra onuda kesti doktort coraspine başladım umarım bu sefer bebeğim nıormal kiloda doğar

canım benimki 28+4'te 1520 gr çıktı, bi 10 gün ilerde dedi ama hep öyleydi... ben de şekerden ötürü iri olmasından korkuyorum ama doktor normal dedi...bu haftalarda önde veya geride olması doğum kilosu için belirleyici olmaz sonlara doğru net bir fikrimiz olur demişti

sen de sıkma canını inşallah sağlıkla, normal kilolarda doğar bebeklerimiz

Özel göztepe echomar hastanesine gidiyorum doktorum gülşen hanım ilgili bir bayan,biraz kuralcı ama iyiliğim için olduğundan yediklerime dikkat ediyorum.

canım göztepe echomar epidural sezeryan fiyatları konusunda bilgin var mı acaba bende orayı düşünüyorum daha kesin değil ama.

merhaba kızlar...

29 haftalık olan anneler bebekleriniz kaç gram?
benim kızımda bu haftaya kadar herşey normaldi ama bundan sonra kilo alması geriye gitmişti. sanırım bu bebeğimde öyle olacak 1 hafta ilerden giderken şimdi geriye düşmüş. clexane iğne vuruluyordum detaylı ultrasondan sonra onuda kesti doktort coraspine başladım umarım bu sefer bebeğim nıormal kiloda doğar

Cnm ben 28+0 gittigimde 1.250 gramdi

kizlar doguruom sandim awm nin ortasinda derin nefes almaya falan basladim aaa acaba normal dogum sancisi bu kadar basit mi falan die dusundum....bilmiorum benim kiz kafa asa surati da gorunur durumdaydi bilmiom heralde ayagi asa dondu bi sag bi sol taaa asa kasigiminda altinda yumrtaliklarim sanki bir batio sanki itio duruo itio duruo arabada oturamadimm yatirdim koltuu gezmemin icine etti bunun acisini sorucam onaaaa....simdi iim bisi kalmadi

Herkese mutlu pazarlar.. Kızlar ben hastanede dağıtmak için bebek kolonyası yapmak istiyorum. Ama sticker nasıl yapacağız üstüne. Bilen anlayan varmı.. Bi el atıverin bilenler :34:

Bebek kolonyasi nasil oluyor tatlim.siselirmi sekilli oluyo.tam cozemedim ama tulun icine koyup, agzini baglayip hosgeldin yazisini ustune zimbalayabilirsin

Gülmekten öldüm, Allah ta seni güldürsün canım ya. Hakkaten ters dönmüş oğlumun yatağından çıkmak için debelenen hallerim gözümün önüne geldi de:))))))) Oferta'm arabalı yataktan çıkmak çok zormuş di mi canım:)))))

evet zor cidden bende oğlanla keyif yapayım dedim dedimde çıkamadım yanlar yüksek kendi alçak valla göbekte kocaman olunca debelendim epeyce. :1:

:4:

Ne kadar güZel kendini en güvendiğin kişiye emanet edeceksin. :)

evet çok şanslıyım.

Bebek kolonyasi nasil oluyor tatlim.siselirmi sekilli oluyo.tam cozemedim ama tulun icine koyup, agzini baglayip hosgeldin yazisini ustune zimbalayabilirsin

$image.webp

İstediğim aslında böyle bişey ama şişelere yapıştırmak için bu hoşgeldin yazısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvarlak şekilde bunu yapabilirsem gidip kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alıcam. Yokmu bilen biri:50::50::50:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 992480

İstediğim aslında böyle bişey ama şişelere yapıştırmak için bu hoşgeldin yazısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvarlak şekilde bunu yapabilirsem gidip kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alıcam. Yokmu bilen biri:50::50::50:

çok güzelmiş canım ama ben nasıl yazacağını bilemiyorum.nasıl olduğunu öğrenirsen haber ver.grafikerlere sor bence

Eki Görüntüle 992480

Sticker basan siteler var canım. Netten arat bir sürü yer var, 15 Tl'ye ik günde istediğin stickeri gönderiyorlar.
Sen kolonya ve şişeleri nereden hallediyorsun, biraz bilgi verir misin cnm?

:26:bu gün eşimle kahvaltıya gittik. 3 dilim köy ekmeği yedim yanında reçeller ballar yedim hep tatlı ama hepsi doğal şeyler. 1 saat sonra tokluk şekerime baktım ve dıdı dıdım 127 geldi. Demekki benim şekerimi doğal olmayan şeyler yükseltiyormuş bunu anlamış olduk. :) mutlu pazarlar :)

Afiyet olsun çok sevindim keyifli bir öğün geçirmenize. İnşallah artık hep böyle olur, buna da Mayıs Annelerinin düşünce gücü ile şekeri yenmesi denir;)))

Eki Görüntüle 992480

Link verilmiyor ozelbaskilar.com sitesine bak cnm ben oradan bastıracağım hem oğlumun dgünü , hem de kızmın doğumu için inş...

kizlar doguruom sandim awm nin ortasinda derin nefes almaya falan basladim aaa acaba normal dogum sancisi bu kadar basit mi falan die dusundum....bilmiorum benim kiz kafa asa surati da gorunur durumdaydi bilmiom heralde ayagi asa dondu bi sag bi sol taaa asa kasigiminda altinda yumrtaliklarim sanki bir batio sanki itio duruo itio duruo arabada oturamadimm yatirdim koltuu gezmemin icine etti bunun acisini sorucam onaaaa....simdi iim bisi kalmadi
Kızım bi taneyle fenalık geçiriyorsunuz biz napalım? :) :29:

ben bir de 4 hafta gerideyim canım senden, seni sollarım kesin :1: ben de sağlıklı şeyler yiyorum, tatlıyla çok aram olmadı hiçbir zaman o da kahvaltıda reçel bal vs yani. çok nadiren tatlı canım isteyip yedim, ekmek de akşamları pek yemem ama nasıl oldu anlamadım. dediğin gibi yok ceviz, fındık, meyve, süt, yoğurt derken abarttım herhalde biraz. doğumdan sonra veririz, dimi? veririz verirzzzzz :1:

Bence de veririz tatlım yaaaa zaten bebişlerin peşinde koşarken mutlaka eriyeceğiz bence biraz dav kendimiz dikkat etsek olur gider üzülmeyelim bence :)

Back
X