Hamilelik, sürekli sağlık sorunları, ev işleri, iş vs derken çok yoruluyoruz, geriliyoruz farkında değiliz.
Koseden'in eşini bilmiyorum ama Oferta'nın eşini kendi eşime çok benzetiyorum. Mesela evde işlere yardımcı olmaması, çocukla ilgilenmemesi gibi. Özellikle zor geçen ya da riskli gebeliklerde, eş yeterince destek olmuyorsa, itiraf edemesek te içimizde bir kırgınlık oluyor ve zamanla sebebini bilmeden öfkeye dönüşüveriyor.
Zaten hormonlar ortada birşey olmasa bile ağlatmaya müsait heran bizi... Eğer bahsettiğim gibi bir sorun yoksa o zaman, evde güzel bir temizlik yaptırın, sirkeli suyla sildirin. (Yapın, silin demiyorum dikkat, 30lu haftalardayız hatırlatırım:) abdest alıp bol bol sizi rahatlatan duaları okutun, en çok ta Nas,Felak,Ayetel Kürsi... Nazar olabilir.
Ben ilk gebeliğimde de, bu sefer de üst üste çok sorunlar yaşamıştım. Boynuma Çevsen duasını kolye olarak astım, hiç çıkarmıyorum. Uğurlu geldi resmen.
Kmin nazarı değecek diyoruz ama maalesef bazı insanlar seviniyor gibi görünse de bazı şeylere kötü gözle bakabiliyorlar.
İnşallah en kısa zamanda hanenize huzur, ferahlık gelir. Öpüyorum sizi çok canlar...