2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Geceden beri bakıyorum henüz birsey bulamadım umarım bulurum...

ben de bebek odalarını anlamsız pahalı bulduğumdan, ve hayal ettiğimiz gibi bişeyler bulamadığımızdan; beyaz gardrop ve şifonyer alıp, üzerini kendi tasarladığımız resimlerden yaptıracağımız stickerlarla bebek odasına dönüştüreceğiz. bence sizde yakın bir matbaada puantiye şeklinde stickerlar bastırıp kullanabilirsiniz. istersenizz beyaz üzerine kırmızı isterseniz kırmızı üzerine beyaz :) hem ucuz :21:

Kizlar dr randevumuz guzeldi kizim 30+0 haftalik kilosu 1.750 gram olmus masallah boy 42 cm dedi ben 5kilo aldim normalde bebisi beslemisim idrar yollari icin suda eritmelik ilac verdi kraplar icin magnezyumu 2ye cikarmami soyledi bu arafa kasik agrim icin nts dedi simdi ntsye bagliyim ordan yaziyorum ins sanci cikmaz bizden boyle kuzumu gordum eli agzinda yatiyordu kafa asagidaydi normal dogum pozisyonu dedi

$keskesiz dogum.webp

Tavsiye ederim, imkanınız varsa gitmeye çalışın! :)

Canım boya bu alt tarafta beyaz puantiyeler olsun diyorum belki üste de kırmızı olabilir offf okul boyası gibi oldu ah benim bu kocam öldürecek beni sinirden

Eklentiler

• $20140225_123712.webp
    $20140225_123712.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 59
arkadaşlar merhaba,
bu sabahtan beri özellikle sol tarafımda kasık ağrısı oluyor sanki iğne batırıyorlarmış gibi ve yürüyemiyorum. Daha önce böle bişi yoktu normal mi? endişelenmeye başladım:(

Canım boya bu alt tarafta beyaz puantiyeler olsun diyorum belki üste de kırmızı olabilir offf okul boyası gibi oldu ah benim bu kocam öldürecek beni sinirden

Canım kırmızı üstüne beyaz puantiye desenli duvar kağı al. Kırmızı boyalı kısmın ustunu kaplat.
Haftaiçi izinliydin sanırım hallet gündüz aksama da tataamm oldu işte de, olmaz mı kızar mı

Canım, o bana kendi annemden çok yakındır. Şurada birkaç yılda kendi annemden fazla emeği geçmiştir bana.
Ama şeker hastası, tansiyonu var, panik atağı var en ufak şeyde gecelerce uyumaz, tansiyonu fırlar, hastalıklarımızı bile zorda kalmazsak söylemiyoruz. Ona da birşey olsa Allah korusun ne yaparım ben.
Yine de çok çaresiz kalırsam gelir, en azından oğlumu oyalar çünkü oğlum buaralar tam bir minik haydut:)

kayınvalidenden böyle bahsetmen ne güzel.. benimde kayın validemden Allah razı olsun kendi kızı olsam bukadar yakın ilgili davranır herşeyimde yanımda saolsun iyi günümde de kötü günümde de..

Bende bugün doktordaydım kızım büyümüş koca kız olmuş :) 1kilo 350 gram olmuş boyuda 38 cm.
15 gün önce gittiğimizde ne güzel doğum pozisyonunu almıştı bugun ters duruyo dedi doktor yine başı yukarda duruyo dedi.. daha erken düzelir inşallah.. idrar yollarımda baskı hissediyodum idrar tahlili ve kan tahlili verdim ama üşengeçliğimden ve acıkmış olduğumdan eve geri döndüm sonuçları henüz almadım :32:

rica ederim canım, muayene 80 tl, doğum ne kadar bilmiyorum sormadım hiç, benim çalıştığım kurumun anlaşması %5 çalışan katkısı şeklinde olduğundan pek bişey ödemedim şimdiye kadar, o yüzden doğum da çok sarsmaz bizi diye duşunuyorum... SGK anlaşması nasıl bilmiyorum ama genelde maphrenin tamamlayıcı sigortasıyla geliyorlar, o ekonomik sanırım...5/6 muayene ve doğum 2 bin civarı bişey galiba

teşekkürler canım, muayene ücreti normalmiş.doktorun kimdi memnunsan ben de bi randevu almaya çalışayam doğum ücretini de sorarım. bulduğum yerler 5-6 bin lira civarı,hepsini göze almış durumdayım yeter ki iyi bir yer olsun.

Kızlar dün eşimin acele etmesi ve hevesi sebebiyle duvar kağıdı alacağımız yerden boya alıp çıktık beni dinlemeden boyadı odayı çok demode oldu hiç hayal ettiğim gibi değil oysa ben puantiye yapmak istiyordum...
alt taraf kırmızı üst taraf beyaza yakın bir renk ben kırmızı tarafta beyaz puantiye ler istoyorum sticker bulamadım puantiyeli rulolar vardı koctas ta tavsiye etmediler boya akıtıyor diye

bana bir akıl verin tüm gece rüyamda boya ile uğraştım

Canım ya üzme kendini biraz daha araştır olmadı düz beyaz duvar kağıdı alın yuvarlak kesip yapıştırın. Üzme kendini ben odasını boyayamayacağım bile sanırım.

Kızlar dün eşimin acele etmesi ve hevesi sebebiyle duvar kağıdı alacağımız yerden boya alıp çıktık beni dinlemeden boyadı odayı çok demode oldu hiç hayal ettiğim gibi değil oysa ben puantiye yapmak istiyordum...
alt taraf kırmızı üst taraf beyaza yakın bir renk ben kırmızı tarafta beyaz puantiye ler istoyorum sticker bulamadım puantiyeli rulolar vardı koctas ta tavsiye etmediler boya akıtıyor diye

bana bir akıl verin tüm gece rüyamda boya ile uğraştım

http://www.pratikdekor.com/store/csm015/
canım bak bu tıp bısey buldum.. bulut ama belkı bıraz canlandırır odayı..

http://www.pratikdekor.com/store/kid/page=2/ bu linkten bak bişeyler hepsi duvara yapıştırmak için dekor..

ben de bebek odalarını anlamsız pahalı bulduğumdan, ve hayal ettiğimiz gibi bişeyler bulamadığımızdan; beyaz gardrop ve şifonyer alıp, üzerini kendi tasarladığımız resimlerden yaptıracağımız stickerlarla bebek odasına dönüştüreceğiz. bence sizde yakın bir matbaada puantiye şeklinde stickerlar bastırıp kullanabilirsiniz. istersenizz beyaz üzerine kırmızı isterseniz kırmızı üzerine beyaz :) hem ucuz :21:

Canım ya üzme kendini biraz daha araştır olmadı düz beyaz duvar kağıdı alın yuvarlak kesip yapıştırın. Üzme kendini ben odasını boyayamayacağım bile sanırım.

http://www.pratikdekor.com/store/csm015/
canım bak bu tıp bısey buldum.. bulut ama belkı bıraz canlandırır odayı..

http://www.pratikdekor.com/store/kid/page=2/ bu linkten bak bişeyler hepsi duvara yapıştırmak için dekor..

Fikirlerinizi için teşekkürler kızlar ben de biraz yaramazlık yapıp boyanın üzerinde deneme yaptım iyiki varsiniz

rica ederim canım, muayene 80 tl, doğum ne kadar bilmiyorum sormadım hiç, benim çalıştığım kurumun anlaşması %5 çalışan katkısı şeklinde olduğundan pek bişey ödemedim şimdiye kadar, o yüzden doğum da çok sarsmaz bizi diye duşunuyorum... SGK anlaşması nasıl bilmiyorum ama genelde maphrenin tamamlayıcı sigortasıyla geliyorlar, o ekonomik sanırım...5/6 muayene ve doğum 2 bin civarı bişey galiba

Allah dağına göre kar verirmiş...sen bunun için ağladın bi de kıyamam sana da bebişlerine de...benim eşim böyle yapsa tabağı kafaya yerdi herhalde...bu kadar tahammüllü davranma, azıcık cozut ara sıra gözü korksun:37: biraz cadı olmakta her zaman fayda var;))

işte bu;))

Aynen ya Allah'tan benim eşimde bu yemek konusunda hiç üstüme gelmez bi geçen akşam üç gün aynı yemeği yiyince yemekleri az yap üçüncü güne kalmasın dedi bende ya aslında yarın içinde (4. Gün) biraz var dedim gıcık etmek için. Yüreğine iniyordu :) onun dışında çok bişey demiyor sağolsun. Ya bencede tahammülü davranmamak lazım. Sonuçta çoğu bitti azı kaldı biraz alttan alsınlar. Valla benim şuara sinirleneceğim şeyler oluyor ama kendimi çok Umursamaz görüyorum. Hiç kimse hiç birşey umrumda değil. Gamsız mı oldum iyice bilmem :1::9::8::39:

Son düzenleme:
Günaydıınn anneleerr :)

Benim hiç kanamadı burnum ama normalden daha fazla olmuş,bence ara için rahatlasın:34: Maşallah miniğede :nazar: :)

Çok beğendm :) Sade ve şirin olmuş,ellerine sağlık:46:

Canım çok geçmiş olsun, ilaçla bebeğine ve sana zarar gelmeyecekse mecbur bunu da çekeceğiz. Sen clexane i bırakmıştın sanırım değil mi, ben de onu günde ikiye çıkardım plasenta yaşlanmasından sonra...

Bence artık şu yasaklı meyve mevsimi gelemi yetti gayrı:27:

Canımmm yaaaa inan çok üzüldüm Allha gönlüne göre bir yardımcı verir sana inşallah, ben de nisan da anlaşacağım bir yardımcı ile haftada 3 günlüğüne inşallah senin zorlandığın kadar zorlamz beni...

Anaaaaammmm çok fena güzel annesi ellerine sağlık...

Canım ben daha demin iş arkadaşlarıma dedim ki, bu ne yaaaa ellerim şrek'in elleri gibi olmuş ayaklarım da mamut gibi elmimi büküp kalem bile tutamıyorum, tuzlu yemem ve sevmem lakin nedir bu bende ki şişlik anlamadım gitti :((((((((((

süper olmuş ellerine sağlık:nazar::emir_bebek:

ayyyy çok güzel olmuş eline sağlık melek

canım çookk güzel olmuş:) ellerine sağlık...

Bence güzel olmuş :16:
hepinize çok teşekkür ederiz tatlı hamişlerrr:16:

Kızlar duvarda resim fircalarimla deneme yaptim daireler düzgün değil pek fırça darbesi de belli oluyor görmek için denedim siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• $20140225_132322.webp
    $20140225_132322.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 77
melekim 19

aynı sorunlar bende de vardı yürüyemiyodum falan ama bu gün kontrlm vardı doktora anlattım magnezyum yadı bu seni çok rahatlatır falan dedi bende hareketleri ço aşagıda hissediom falan dedim sanki doğcak gibi hissediodum onu da söyledim bebişin pozisyonu kafa yukarda olcak şekildeymiş altta hissettiklerim ayaklarıymış bu durum da normal dedii ...

sweetseptember

bende ankaradanın ve yeni doktoruma buğün başladım koru hastanesinde meltem aksu çok sevdim kadını sarılasım geldi resmen :9: bebişi uzun uzun inceledi ben sormadan bi sürü şey anlattı 3 defa falan sormak istediğin bişe var mı dedi ben memnun kaldım arkadaşım fiyatlarda makul muayne 77 tl dogum 1750+ 300 epidrl

Back
X