canım fıtık agrı yapıyor mu benim belim hamilelikten öncede vardı biraz ağrırdı ama hiç baktırmadım fıtık felan olabilirmi acaba dedim sağ bacağımı hissetmiyorum cünkü suan resmen ağlatıyor kasılmalar hat saffada ağrılarım var kuyruk sokumundan başlıyor parmak ucuma kadar oluyor fıtığın belirtisi nasıl dr anlar mı ki emar felan çekinememde
agrı yapmaz mı.. vucudun agırlık merkezınde sinir sıkışması işte.. fenadır.. kilo verip pilates yapınca geçmişti.. ama şimdi hamilelikle birlikte iş güç yapınca ve devamlı oturduğum için ağırlık bel ve sırtta.. doğal olarak diskler ayrılıp, disklerin kaymasını sağlayan sıvının dısarı taşmasına sebep oluyor..senınkı de cok yuksek ıhtımal fıtıktır canım.. çunku uyusma yapar..
İngiliz karbonatını nerden bulucam peki, ilk defa senden duydum böyle bir karbonat çeşiti olduğunu. Bende bir sorarım doktoruma ama Soda içebiliyorsak eğer karbonatın da bi sakıncası olmaz gibi geliyor banada.
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun, inş. bende de işe yarar.
eczaneden bulabılrsın canım 3.5 tl :)
kesin işe yarayacak goreceksın.. hiçbir kötu etkısı yok.. bıraz tansıyon yukseltebılır ama cok onemlı oranlarda ve surelerde olmuyor.. ıctıkten hemen sonra 5-10 dk hıssedersın belkı.. cok sıkıntı yaparsa sadece yatmadan once ıc..
Fıtık için Allah yardımcın olsun canım, bizim meslke hastalığı sürekli mouse kullanıp çizim yapmaktan sağ elimde sinir sıkışması ve omzumda kireçlenme var ona bile inan dayanamıyorum. Benim de midem geçen hafta çok kötü bulanıyordu idrar yolu enfeksiyonum artmıştı, ialçalrımı düzenli kullandım şimdi en azından öğürmüyorum sen de doktoruna bir danış istersen. Çarpıntı için; benim kalp kapakçığımda sarkma olduğu için hep çarpıntım vardı hamilelik zamanında çok daha fazla arttı, kendi ilacımı kullanmama da izin vermedi doktor idare etmeye çalışıyorum çarpıntım başlayınca hava nasıl olursa olsun hemen açık havaya çıkıyorum ya da bulundupum yerin penceresini açıyorum belki sana da temiz hava iyi gelebilir..
benım calıstıgım yerde pencere de yok! geberıyorum havasızlıktan.. şimdi aldım 3 gun raporumu actım evde camları sonuna kadar.. valla kendıme geldım :)
senn de Allah yardımcın olsun canm.. onu bılıyorum annemın ıkı elınde de vardı.. sureklı ev temızlemekten ve de masabaşı işte çalışmaktan.. bardak dusuyordu elınden haberı bıle olmuyordu.. amelıyat oldu sımdı ıyı ama bayagı ılerlemıstı onunkı umarım senınkı de oyle olmaz..
valla su kadarını soylım dr a gıdınce derdımı anlatmayı hıc sevmıyorum.. oyum var buyum var suyum var deyınce sankı bosa konusuyomusum gıbı hıssedıyorum.. "onu yap bakalım nolcak.. bı takıp et bakalım nolcak" dıye verılen cevaplar sınır edıyor benı! kardesım gunde mılyon tane gebeyle karsılasıyosun.. elbet vardır benım gıbı bıtane!!(ki 100 lerce varIZ) Deki idrar yolundandır hemen test yaptır sonucuna bakar ılac yazarız de vs vs.. sinir gelio her dr a gıttıgımde.. bende "hıcbıseyım yok olan hersey normaldır zaten "deyıp cıkıyorum ..
şimdi de dr dan geldım .. beyın cerrahı.. fıtıklarım ıcın gıtmıstım yazdım sabah sıze de..
adam prof sallamıyokı.. 50 senedır dr sa zaten 5000 kısı gormustur benım gıbı..
neyın var dedı.. normal dogum yapmak ıcın sızden "fıtıkları normal doguma engel degıldır " raporu ıstıyorum bı derdım yok dedım
tamam dedı verdı.. bir de özel hastane..
adamın umru degıl.. acaba gercekten fıtıklarım normal dogum ıcın uygunmu degılmı...
baslarım bole hıpokrat yemınıne onlar benı insandan saymıyosa ben onları hıc saymam..
kafama gore iş yaparım bole.. ceremesını de cekerım.. gram umrumda degıl..
benım ıcın onemlı olan 3 gun raporumdu onu da hallettım

5 gun evdeyım yaşasınnn !!!