ikidir kizima kucagima alip yikiyorum tek basima hic aglamiyor kuvete katip yikadigimda hic susmuyor.
Benim kizimda o ise yaramadi malesef bazen cok aglayinca fön makinesini aciyorum ise yaradigi zamanlar oluyor.
Canim usutmekle alakasi yok diyorlar ama bence coook var dedigin gibi bende sicak tuttugum zamanlar normal renginde ama biraz serin havaya ciksak veya ince giydirsem hemen rengi yesili aliyor. Dun 3 kez yesil renkte geldi sicacik kat kat giydirip yatirdim bugun yine normale döndu.
Bu arada baban icin cok uzuldum canim duami eksik etmedim sukurler olsun taburcu etmissiniz Allah baska dert göstermesin.
Ben okudum hatta alintiladimda simdi ne yazim ben bu soruya diye dusundum mantikli bisey aklima gelmeyincede silmek zorunda kaldim... sonucta doktor görucek bence rahat ol birak öylece kendini zorlama derim canm sonucta dikislerin taze.
Bende her magazaya gittigimde kizlarin cicilerine bakiyorum ne zaman buyucekte böyle seyleri alicam ona diyorum :)) sonra yok yok böyle kucucuk cok tatli hemencik buyumesin daha doyamadim bu haline diyorum ama buyuduklerini bile farketmiyoruz ki ancak resimlere bakinca anliyoruz.
Allah razi olsun canm guzel duan icin Rabbim duysun sesini insallah :)
Dun 3 kez yesil renginde gelince korktum usutmekle alakasi yoktur biraz fazla oldu cunki dedim. Ama yinede gece kat kat giydirip uyuttum bu sabah normale dönmustu sukur. Soguklukla alakasi yok diyorlar ama bence cook var.
Bendede artik utanma kalmadi diyordum dogumdan sonra ama zaman gectikce yine utangac ben oldum kimsenin önunde emzirmiyorum....
dikislerimle ilgili de sorun var kesin iltihap veya mantar gibi biseydir gitmeyede cook utaniyorum artik agrisina da dayanamiyorum gidicez mecbur.
Kocami ben kendim öteki odaya yolluyorum kizim agladigi icin uykusunun bölunmesinden rahatsiz oluyormus.....
sanirim 2 haftadir ayri yatiyoruz cok daha rahatim ama kari kocalik diye bisey kalmadi aramizda gurbetlik ulkede yasadigim yetmiyormus gibi kendi evimdede gurbetteyim sanki bir kizimla ben baskada kimsem yok artik. Herkes coook uzak.
Hayirli olsun canim darisi basimiza

40 cikinca annede bebekte cok rahatlar dedi annem dogruymus.
10 gun yada 14 gundur emin degilim.....bende esimle ayri yatiyorum öteki odada uyu kizim geceleri cok agliyo uykunu böler diyorum yalanciktan ve gelmesini engelliyorum cok sogumusum ondan ama ne guzel kocaman yatak bana kaliyor.
kirkinizda Hayirli olsun canim nasil cikardiniz? 40 tas 40 bugday vs kullandinizmi yada basinizi yikayip duami ettiniz?