2014 mayıs bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldumu?????

12.haftada erkege benziyor sanki dedi ama emin değilim kordonda olabilir dedi 16.haftada kiz dediler nasipse Allah izin verirse bir kizim olucak :)

arkadaşlar ikili de hcg değeriniz ile cinsiyetler uyumlu mu uyumlu olmayanlar var mı

dün bende cinsiyetini öğrenmek için gittim,ama sırtı ekrana dönüktü. cinsiyetini göstermedi.
yinede dr. kemik yapısına göre kız bebek olabileceğini söyledi :) Rabbim sağlık versin kuzularımıza,
herşey welcome yani :))

Evek bende 12+4 deyim haftaya gitcem bir tane oğlum var birde kızım olsun istiyorum ama tabi hayrlısı bakalım haftaya öğrencez kızmı erkekmi inşallah birde göstermeme durumu varmış napalım bizde gösterene kadar bekleris

bir kızım var,birde oğlum olacak inş.Allah gönlüme göre verdi çok şükür.hepimizde sağlıklı sıhatli kucağımıza evlatlarımızı alırız inş.birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.cinsiyetler belli oldu sıra isimlerde.?????

Son düzenleme:
Biz de 12. haftada da ikili teste gittiğimiz de %90 Kız demişti doktor. :)
13. Haftada kendi doktorumuza gittik o da kız olduğunu söyledi. Herkes çok erken öğrendiğimi değişebileceğini söylüyor sürekli.
ama bizimkisi bi o yana döndü bi bu yana :)heryerini göstermişti :)

herkese merhaba arkadaşlar yeni üye oldum öncelikle hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah bizde 18. haftaya girdik 13 haftalıktık doktorumuz ilk baş sölemedi cinsiyeti ben rüyamda hep kız görüyorum bi kez erkek gördüm dedim öle deyince baktı hiç erkek diyesim gelmiyor dedi en son geçen perşembe gittik %90 kız dedi ama asla hazırlık yapma her an herşey olabiliyor dedi çok mutluyuz değişir değişmez allah bilir ama değişme ihtimali olabiliyormuş bakalım 23. haftada renkli ultrasona gircez inşallah orda netleşir birde ben kiloluyum çok sağlıklı bi ultrason görüntüsü alamıyorum cinsiyet konusunda dedi herkese sevgilerr

merhaba ben de en son 13+6 da gitmiştim. daha erken dedi doktorum 16 haftadan önce net söylenmez dedi bakalım.benim bir prensesim var aslında belli olmuştur belki de ama şu aralar da gidemiyorum doktora bu ayın ortası gibi düşünüyorum ozamana netleşir herhalde...Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

ben 16+1 de öğrendim prensesim geliyormuş. ilk gebeliğim. şuan 18. haftamdayım. bi daha gitmedim doktora. inşallah cinsiiyet değişmez :26::26:

bende aranıza yeni katıldım suan 17+5 hamileyim bizimde bebeğimize 13 haftalıkken doktor erkek görüyorum dedi ama 17. haftada kız olduğunu öğrendık ılk bebegımız inşaallah saglıklı hayırlı evlat olur ... ve hepimizin bebişleri sağlıklı olsun insaallah :)

18. haftada ikili test taramasinda birsey görünmedi. 20. haftada ilk kez kiz oldugunu ögrendik ama emin olamadim cünkü doktor bi görüyorum bi göremiyorum deyince inanamadim acikcasi. ein son 23. haftada tekrar kiz oldugunu söyledi ve bende kendim görünce cok sevindim. bir erkek cocuktan sonra br de kizimin olmasina cok mutluyum.

benımkı 25+3 allah ızın verırse bır oglum olucak ıkı tane kızım vardı zaten benım bebegın cınsıyetı 12+5 de belli olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…