o kahvaltı takımını bende gördm ve bayıldım ama alamadım çünkü 1 sene önce schferre dan 2 takım kahvaltı takımı alıp 12 kişiliğe tamamladımmalum annemede şimdi ben bunu istiyorum al diyemedim. iyi günlerde kullan tatlım mutlu lezzetetli sofraların olsun
benim çeyizim bitmiş durumdasadece saç kurutma makinem kaldıgelinliğimide geçen hafta ankaradan aldım prenses modeli dantelli ve inci :) off daha bir sürü teferruat var düşündükçe geriliyorum ben sizde böyle misiniz?
Çok güzeller güle güle kullanın.
Hayırlı olsun canım çeyizciklerin romance günlük yemek takımımız aynı güle güle kullan
Canım sende güle güle kullan, inşallah çoook güzel yemekler,sofralar hazırlarız yemek takımımızla :) günlük yemek takımımızda çok tatlııııııtabi yemek takımları hazır ama ben yemek yapmayı bilmiyorum oda ayrı bir konu ahahah sen nasılsın bu konuda ?
Hhahahah al bendende o kadar herşeyim var tencerelerim yemek takımlarım ama yemek konusunda bilgim yok tek sorun bu
Al al bitmiyo yavrular :)
ben mobilyalarimi begendim bu hafta halledicez insaallah. Gelinlik icin de bu haftasonu gelinlikcileri gezicez. Biraz panik yapmaya basladim aslinda fazla kalmadi. 17 mayista dugunum. Herkes gelinligi halletmis Masaallah :)
ayyneeeennn bitmiyooooooo tatlım :26: Vala bende 2 hafta oldu sanırım gelinliği halledeli canım..Ama sende biran önce bak artık gelinlik işi malum zor bi iş diktirmen gerekirse zaman gerekebilir.3 ay öncesi gelinmesi gerek diyor moda evleri,az zaman kala bırakınca birazda maliyet artıyormuş.. Mobilyalarını nerden aldın canım ? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Aynen oyle canim nisanlim baska sehirde oldugu icin gelemedi artik bu haftasonu hallederiz INSAALLAH :) mobilyayi begendik evgorden alicaz nasip olursa.
Evgörde gerçekten çok güzel mobilyalar var canım bende bayılmıştım ama cesaret edemedik internetten olduğu için güle güle kullan tatlım umarım içine sinernişanlınla ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuz ?
Evgorun kasimpasa subesine daha once gitmistik. Mobilyalar ayni nette oldugu gibi bu sefer anlasma yapmaya gidicez sartlar uyarsa :). Maalesef ayri sehirlerdeyiz(
Hepsi birbirinden güzel canim iyi gunlerde kullan misafir yemek takimini cok begendim ozellikle
Canım çoooooooooooook teşekkürlermisafir yemek takımını bende çok beğenerek aldım canım kareleri çok beğeniyordum aslında ama onlar çok pahalı ya evlilik setine girmiyo hep ayrı satılıyo kare takımlar..sonra bu takımı görünce vazgeçtim zaten kareden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?