Evgörün sadece İstanbulda şubesi olduğu için bizim gidip görme şansımız olmadıtüh ya o zaman gören birini bulsaydım senin gibi alabilirdim o zaman:26: bizde ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla canım hemde otobüsle 8 saatlik bir uzunlukta... Sendemi gurbete gidiceksin benim gibi evlenince ?....
Hepsi birbirinden güzel canim iyi gunlerde kullan misafir yemek takimini cok begendim ozellikle
Hangi markanin bu
Sen aldin mi mobilyani?
Allah kavustursub canim yacok da uzakmissiniz..
Ben de gurbete gidicem. Fazla bi zaman da kalmadi zaten.. Dusundukce icim daraliyo hem de mutlu oluyorum sevdigime kavusacagim icin :)
Aldım canım normal mobilya mağazalarında hiç bişi beğenemedim,beyaz ağırlıkta bir ev istiyordum hayalimdeki oydu ama hangi markaya gittiysem doğtaş,istikbal vs.. hiç beyazdan eser yok herşey çok ağır geldi modeller renkler ağaç fln sevmedim,işte Evgörde çok güzel beyaz mobilyalar vardı,Country yatak odaları vardı muhteşeem bayıldım ama almaya cesaret edemedim,bende en sonunda heeerşeyimi İkeadan aldım bembeyaz bir evim oldu heheh :)
Bende düşündükçe bi kötü oluyorum,korkuyorumda birazcık çünkü aileme çoook uzak olucam ha deyince gelemem az değil 8 saat yol:26: ama napalım sevdiklerimize evimize kendi hayatımıza kavuşucaz bizdesenin nasıl gideceğin şehir ailene ne kadar uzaklıkta ?
Ahaha aynen ya en ince ayrıntıya kadar düşünüp alıyoruz ama kullanabilecekmiyiz bakalım:26: ben internetten umutluyum ama her ayrıntıya kadar anlatan yemek siteleri vs var artık baka baka yapçam şuan makarnadan başka bişi bilmiyorum :26:
aslında bende de belirli bir model yok :) kimi gelinliğin eteğini kimisinin işlemesini kimisininde başka bi yerinin begendimKesinlikleee saç makyaj gece uykularım kaçıyo valla,bir an önce karar verip bir kuaförle anlaşmak istiyorum saç ve makyaj olaylarında ama karar veremedim :/ sadece buda değil evle ilgili şeyleride bir anda aklıma eksik bişi geliyor off eksikler bitmiyor vallahi.. Canım gelinliğin hayırlı olsun prenses modeli çok güzel gerçekten daltel ve incide gelinliğe inanılmaz yakışan şeylerbenimde gelinliğim sırf dantel ama benimki balık modeli..Birde çok zayıf olduğum için hiç bir gelinlik üstüme olmadı (gelinlikler 38 bedenden başlıyormuş ben 32-24 bedenim ) o nedenle dikiliyor.. Modacıya elimde resimle gittim : dikilen gelinliğim bu Eki Görüntüle 984428
Sende gelinliğini göstersene tatlım bizee
Ben de mobilyalarimi beyaz begendim :) hep oyle istiyodum dedigin markalarda da yok hic beyaz guzel mob.
Ikeadaki seyler cok guzel oluyo ya iyi yapmissin gule gule kullan canim :)
Aileme 5 saat uzaklikta olucam..
Ben hiç makarnada yapmadım desemaynen canım valla bende artık internetten bakarak öğrenicem bi kaç kere internetten bakarak pilav yaptığım oldu unutuyorum ama olsun yine bakarım
aslında bende de belirli bir model yok :) kimi gelinliğin eteğini kimisinin işlemesini kimisininde başka bi yerinin begendimbu nedenle gelinliğim dikiliyor ayrıntı olarakta eteklerinde inciler belinde drapesi olacak belinde drapeyi özellikle istedim aklınızda bulunsun beli sardıgı için dantelden daha zayıf gösteriyor Eki Görüntüle 986343 Eki Görüntüle 986344 Eki Görüntüle 986345 işte begendiklerim bunlar :) kolları fakir kol yakası kayık yaka olcak onlar eklenicek vs vs
gelinçeleronu bunu boşverinde ben ayakkabı ne giycem gelin ayakkabısı alan var mı yada düşünen var mı marka vs ben böyle altın sarısı yok taşlı şeyler değilde hem gelinliğin altına giyebilecegim başka zamanda kullanabileceğim zarif ama şık bir ayakkabı istiyorum bana fikir verin :)
Ahahaha Ebruuuu bende unutuyorum vala ahaha nasıl gelinleriz biz böyleeeeeebende biz evlenmeden bi yemek tarifi defteri hazırlayalım kendimizeee
Evet canım drape kesinlikle zayıf ve kibar gösteriyor çok iyi bi seçim yapmışsın bende bayılmıştım drapeli modellere,ancak ben çok zayıfım bi de beğendiğim gelinlik modeli sırf dantel olduğu için drape yok benimkinde.. Tatlım bu fotolardaki gelinliklerde çok güzel ama 3. resimdekine bayıldımmmm harikaaaçok güzel olacak gelinliğin canım
Ben almadım daha,daha hiç bakmadım bileeebi de ikinci gelinlik provamda ayakkabımla birlikte gelmemi istediler ikinci prova Martta çok ta kalmadı napçam bilmiyorumm, bide benim boyum uzun 1.75 malum o nedenle platform yada çok yüksek topuklu giyemem deve gibi oluyrum yoksa ay kısa topuklu nerden bulcam ben yaaaaaa
Canım kısa topuklu için inci nin sitesine bakabilirsin
aynen denenmiş olsun ama rezil olmayalım sonra
Ne güzel hepiniz biryerlerden başlamışsınız.Benim düğünde 8 mayısta ,bizde ayrı şehirlerdeyiz. Daha hiçbirşey almadık, 1 ay kala elim ayağıma dolaşacak
Canım süpersiiiiiiiiin yaaa baktım şimdi İncide vaaarÇok teşekkür ederiiiiiim :)
benim gelin ayakkbım o canım inciden aldım tavsiye ederim kısmetse bende 0onu giyeceğim çokta rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?