Canım çok teşekkürler yaa vala içim rahatladı,bakıyorum bakıyorum heep kocaman topuklu gelin ayakkabıları bi tane normal yada kısa topuklu bulamamıştım kara kara düşünüyordum. Çok güzel gerçekten bayıldımmmgüle güle giy canımm,bende yarın inşallah gidip alacağım oohh süper olduuuu
fiyatı uygunken al canım daha sonra fiyat artabilir çünkü bende çok önceden aldımboyum benimde seninki gibi uzun ve nişanlımla aramızda pek fark yok o yüzden çıtı pıtı bişicik olsam giyinim ama boy varken kazulet olmak istemedim
Canım süpersiiiiiiiiin yaaa baktım şimdi İncide vaaarÇok teşekkür ederiiiiiim :)
Canım hayırlısı olsun çok mutlu olursun inşallahEvet senin için baya zor olucak,bence sen herşeyi beğen seç bi alması kalsın,bi ay kala bide seçmek için gezerseniz işin içinden çıkamazsınız tatlım çünkü. Sende mi gurbete gitçeeen :26:
http://www.bukombin.com/kombin-748938
Kızlar sizce hangisi ? Çok kısa bir süre kaldı ayrıca karsızlıklar abidesiyim
Tşkler canım cvp için :) Fiyatlar gerçekten çok iyi Ankaraya gittiğimde gidip deneyeceğim inşallah:) Gelinliğe karar vermek çok zorcanım ben alttaki balık model bolerolu gelinliği çok beğendim 1.450 tl olan, birde onun yanındaki 2.250 tl olanda çok güzel gerçekten. Ve fiyatları inanılmaz iyi yaa
Tşkler canım cvp için :) Fiyatlar gerçekten çok iyi Ankaraya gittiğimde gidip deneyeceğim inşallah:) Gelinliğe karar vermek çok zor( Hepsi yakışıyor aslında denemiştim bir kaç model buda güzel buda güzel hepsini alalım :)
ahaha :) Canım sanslısın o zaman..bana hiç bir gelinlik yakışmadı,çünkü üstümde durmadı gelinlikler 38 bedenden başlıyomuşzaten gidince oraya senin vucut tipinede uygun olan birşeyler öneriyorlar,bana balık model önerdiler ama tabi benimki üzerime göre dikiliyor..
Canımcım ben 36 bedenim ve denediğim gelinlikler 36 bedendi hep, ki 34 beden bile var. Gördüm gelinliğini inşallah dilediğin gibi olur ...
Ciddimisin inanmıyorum koskoca İzmirde 38'den küçük beden gelinlik yok.. Birde Türkiyenin heryerine İzmir Çankaya kemeraltından dağıtılır gelinlik yani merkezi burası toptancılarını gezdim ben.. Muhtemelen mağazalar model alıp ölçüleri kendi fln yaptırıyorlar herhalde tüh yaa üzüldüm şimdi :26: gerçi zaten istediğim gibi gelinlikte hazırda bulamamıştım ben
Üzülme canım sen istediğin modeli diktiriyorsun önemliolanda bu :) Ayakkabı baktınmı kızlar yazmışlar İncide çok güzel ayakkabılar var :) Ben daha birşey alamadım siz alın bari :))
Merhaba,
Bende ağustos geliniyim. bayağı bi tamamladım çeyizimi elektirik süpürgesi ile fırın kaldı büyük olarak bide ufak tefek şeyler var. Daha eksik çıkmazsa tabi :)
Canım bendede boy problemi var çok topuklu giyemem o zaman eşimden uzun oluyorumBende bakmamıştım işte küçük topuklu birşey arıyordum boyum deve gibi olmasın diyesonra burdan kızların tavsiyeleriyle İnciye gittim dün orda buldum istediğim gibi :) Yarın gidip satın alıcaz.. Evet İncide harika modeller var ya bayıldımm bittiimmm vala boyum bu kadar uzun olmasaydı benim alacağımdan çok daha güzel gelin ayakkabıları var ama hep platform.. Senin boyun uygunsa bence öyle tercih et
Canım bendede boy problemi var çok topuklu giyemem o zaman eşimden uzun oluyorumBirde rahat olması çok önemli netten alıcaktım inciden kararsız kaldım
Canım ben bu modeli denedim dün: http://www.inciayakkabi.com/?urun-24451-kadin-love-etc gerçekten inanılmaz rahattı,topuğuda tam istediğim gibiydi,diğer modeller çok fazlaydı topuğu bizim gibi selviler içinilk önce gitmeden bende internet sitesinden bakmıştım İnci'nin,bu modeli gözüme kestirmiştim zaten topugundan dolayı,ama kesinlikle canlı görünce burdakinden daha güzel bir ayakkabı ve çok güzel duruyor çok naif sade kibar tam gelin ayakkabısı boy problemi varmış sendede bence bunu bi dene derim canım.. Benim ayağım 40 numara birde,büyük kocaman yani o yüzden her ayakkabıda kesinlikle rahat edemiyorum hatta bazen bazı 40'lar küçük bile gelebiliyor:26: ama bu ayakkabıyla müthiş rahat ettim. Yarın gidip satın alıcam,aldıktan sonrada fotografını çeker koyarım istersen
Ben topuklu giymek istiyorumm(http://www.inciayakkabi.com/pinfo.asp?pid=17876 bunu beğenmiştim numara yok, senin beğendiğin en ideali bence. Ara boy hiçbirşeyi sevmiyorum aslında ya hep ya hiç :) Bu modele bayıldım ne kadar rahattır tartışılır ama çook güzel http://www.enyenigelinlikmodelleri.net/desenli-gelin-ayakkabilari Şimdiiden hayırlı olsun ayakkabıların mutlulukla giyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?