2014 Mayıs Gelinleri Çeyizleriii :)

fiyatı uygunken al canım daha sonra fiyat artabilir çünkü bende çok önceden aldım boyum benimde seninki gibi uzun ve nişanlımla aramızda pek fark yok o yüzden çıtı pıtı bişicik olsam giyinim ama boy varken kazulet olmak istemedim

ahaha aynı benimde canım, nişanlımla aramızda 5cm vardır en fazla ee durum böyle olunca kısa topuklu ayakkabı arıyorum fellik fellik,hoş aramızda daha çok fark bile olsa deve gibi olmaya gerek yok yinede giyemem hep özeniyorum topuklu giymeye ama Allah boy vermiş:26: giyince çok aşırı oluyor sonra çok dikkat çekiyor

Merhaba,

Bende ağustos geliniyim. bayağı bi tamamladım çeyizimi elektirik süpürgesi ile fırın kaldı büyük olarak bide ufak tefek şeyler var. Daha eksik çıkmazsa tabi :)

İnşallah hepimiz mutlu oluruz :) Şuan gurbetteyim ailemin yanına gideceğim inşallah :) Netten bakıyorum forumdan takip ediyorum ama görmeden olamayacak. Şimdi Çanakkaledeyim ve burda pek seçenek yok. Ankaraya gidince bakacağım. Tek korktuğum konu gelinlik satınalmak zorundayım vaktim yok çünkü

canım ben alttaki balık model bolerolu gelinliği çok beğendim 1.450 tl olan, birde onun yanındaki 2.250 tl olanda çok güzel gerçekten. Ve fiyatları inanılmaz iyi yaa
Tşkler canım cvp için :) Fiyatlar gerçekten çok iyi Ankaraya gittiğimde gidip deneyeceğim inşallah:) Gelinliğe karar vermek çok zor ( Hepsi yakışıyor aslında denemiştim bir kaç model buda güzel buda güzel hepsini alalım :)

ahaha :) Canım sanslısın o zaman..bana hiç bir gelinlik yakışmadı,çünkü üstümde durmadı gelinlikler 38 bedenden başlıyomuş zaten gidince oraya senin vucut tipinede uygun olan birşeyler öneriyorlar,bana balık model önerdiler ama tabi benimki üzerime göre dikiliyor..

Canımcım ben 36 bedenim ve denediğim gelinlikler 36 bedendi hep, ki 34 beden bile var. Gördüm gelinliğini inşallah dilediğin gibi olur ...

Canımcım ben 36 bedenim ve denediğim gelinlikler 36 bedendi hep, ki 34 beden bile var. Gördüm gelinliğini inşallah dilediğin gibi olur ...

Ciddimisin inanmıyorum koskoca İzmirde 38'den küçük beden gelinlik yok.. Birde Türkiyenin heryerine İzmir Çankaya kemeraltından dağıtılır gelinlik yani merkezi burası toptancılarını gezdim ben.. Muhtemelen mağazalar model alıp ölçüleri kendi fln yaptırıyorlar herhalde tüh yaa üzüldüm şimdi :26: gerçi zaten istediğim gibi gelinlikte hazırda bulamamıştım ben

Üzülme canım sen istediğin modeli diktiriyorsun önemliolanda bu :) Ayakkabı baktınmı kızlar yazmışlar İncide çok güzel ayakkabılar var :) Ben daha birşey alamadım siz alın bari :))

Üzülme canım sen istediğin modeli diktiriyorsun önemliolanda bu :) Ayakkabı baktınmı kızlar yazmışlar İncide çok güzel ayakkabılar var :) Ben daha birşey alamadım siz alın bari :))

Bende bakmamıştım işte küçük topuklu birşey arıyordum boyum deve gibi olmasın diye sonra burdan kızların tavsiyeleriyle İnciye gittim dün orda buldum istediğim gibi :) Yarın gidip satın alıcaz.. Evet İncide harika modeller var ya bayıldımm bittiimmm vala boyum bu kadar uzun olmasaydı benim alacağımdan çok daha güzel gelin ayakkabıları var ama hep platform.. Senin boyun uygunsa bence öyle tercih et

Merhaba,

Bende ağustos geliniyim. bayağı bi tamamladım çeyizimi elektirik süpürgesi ile fırın kaldı büyük olarak bide ufak tefek şeyler var. Daha eksik çıkmazsa tabi :)

Merhaba canımm neler aldın bakalıııııımm :) Vala bende tam herşeyi tamamladım oh bitti diyorum çıkıyor yine bişiler,özellikle mutfak gereçlerinde bitmiyor vala,dün aklıma sebze oyacağı geldi dolma yapmayı düşünürken patlıcan oyacağı ahaha ne kadar ayrıntı var.. ama büyük eşyalar bitince insan rahatlıyor :)
sen neler aldııııııııın

Canım bendede boy problemi var çok topuklu giyemem o zaman eşimden uzun oluyorum Birde rahat olması çok önemli netten alıcaktım inciden kararsız kaldım

Canım bendede boy problemi var çok topuklu giyemem o zaman eşimden uzun oluyorum Birde rahat olması çok önemli netten alıcaktım inciden kararsız kaldım

Canım ben bu modeli denedim dün: http://www.inciayakkabi.com/?urun-24451-kadin-love-etc gerçekten inanılmaz rahattı,topuğuda tam istediğim gibiydi,diğer modeller çok fazlaydı topuğu bizim gibi selviler için ilk önce gitmeden bende internet sitesinden bakmıştım İnci'nin,bu modeli gözüme kestirmiştim zaten topugundan dolayı,ama kesinlikle canlı görünce burdakinden daha güzel bir ayakkabı ve çok güzel duruyor çok naif sade kibar tam gelin ayakkabısı boy problemi varmış sendede bence bunu bi dene derim canım.. Benim ayağım 40 numara birde,büyük kocaman yani o yüzden her ayakkabıda kesinlikle rahat edemiyorum hatta bazen bazı 40'lar küçük bile gelebiliyor:26: ama bu ayakkabıyla müthiş rahat ettim. Yarın gidip satın alıcam,aldıktan sonrada fotografını çeker koyarım istersen

Ben topuklu giymek istiyorumm (http://www.inciayakkabi.com/pinfo.asp?pid=17876 bunu beğenmiştim numara yok, senin beğendiğin en ideali bence. Ara boy hiçbirşeyi sevmiyorum aslında ya hep ya hiç :) Bu modele bayıldım ne kadar rahattır tartışılır ama çook güzel http://www.enyenigelinlikmodelleri.net/desenli-gelin-ayakkabilari Şimdiiden hayırlı olsun ayakkabıların mutlulukla giyy :)

bunu diktiriyorummmmmm ( tesettür versiyonunu )

Son düzenleme:

Canım senin beğendiğin İncideki de gerçekten çok güzel bir ayakkabı.tükenmiş zaten. ama belki gelebilir takip et sen bence. Ben öyle karikatürlü pek sevmiyorum daha sade dantelli gelin ayakkabıları daha kibar geliyor bana ve boyum olmasa kesiiiin incideki o topuklulardan alırdım ama malesef deve gibi oluyorum Saol canım inşallah seninde istediğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…