- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
iyi sanırım teyzesı. yarın dr ye gıtcem bakalım. bugun tekrar bhcg baktırdım. sonucu henuz almadım. kasık agrım var hafıf hafıf. sen nasılsın ne var ne yokgünaydın canım nasılsın bebiş nasl
allah sabır versın canım yenı gordum cok uzuldum ama elden bıse gelmıyo. allah gelecek evlatlarına uzun omur versın. soyle dusun cennette senı beklıcek bı yavrun olcak.sağolun meleğim biz de cok üzüldük ama elden gelen bişey yok
Ben dırek bılgısayarın gecmısınden bulup gırıyorum ya yoksa gıramıyorumkıofff bu ne ya siteye girene kadar ayrı uğraştım hele burayı bulana kadar canım cıktı sonuc da da tesadüfen buldum ne olmuş buraya böle
afrodit düşük yapmıs anladıgım kadarıyla. bu sıtede bısey anlasılmıyokı yafkaygılı ne olmuş ben anlamadım bir arkadaşımızın sıkıntısımı oldu bebişle ilgili
bende yarın gıdıcem ınsallah artıs normaldır tahmınımce 4 haftalık henuz kese gozukmez ama barı artıs normal olsaiyi sanırım teyzesı. yarın dr ye gıtcem bakalım. bugun tekrar bhcg baktırdım. sonucu henuz almadım. kasık agrım var hafıf hafıf. sen nasılsın ne var ne yok
öylemiii geçmiş olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlad nasip etsin tez zamanda inşallahafrodit düşük yapmıs anladıgım kadarıyla. bu sıtede bısey anlasılmıyokı yaf
evet görünmüyor canım gizemli olmak iyidir boşver :))artık sayfada an ıtıbarıyle aktıf olanları da goremıyoruz sanırım
bu ay olmazsa bır daha kı ay ben bır deneyeyim cnm tskkkole canım bır ay kurunude yaptım ben ama zaten zor ıctım helekı havuc suyuylada karısında dahada kotuydu. tek yemesı daha guzel olsu :)
Anladım canım hayırlısı inşallah geçmişolsun tekrardancanım sordum tabıkı gunun gectımı dedı hayır daha var dedım ozaman sorun olmaz dedı..bılemıyorum.3 tane fitil verdı bır tanede mantar ıcın hap.krem.1 tane hapda kocam içecek..kuzum zaten bu aydan umutlu degılım ben dogru duzgun yumurtladıgımdan bıle suphelıyım..mevla nasıp edecekse herturlu eder..allaha sıgınıyorum sadece.cunku bu ılacları kullanmak zorundayım malesef.reglıyken kullanamam zaten.reglıden sonrada rahım fılmı ıcın zeynep kamil hastanesıne gıdıcem.orda arkadas aracılıgıyla calısan bır hemşire bulduk o alacak doktordan randevuyu reglının 8. gunu haber verıcem randevuyu alacakmıs hemsıre o gunde rahım fılmı cekılecekmıs.allah verede ordada ruh saglıgı bozuk calısanlara denk gelmesem dıyorum..
Çok üzüldüm afrodit26, Allah sabır versin. Bir kaç ay kendini, bünyeni iyice toparla. Hayırlısıyla tekrar evlat sahibi olursunuz inşallah, yeter ki kendini yıpratma.merhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum
Tebrik ederim rahis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık
tamam canım birde duayı paylaşayım hep dua ediyoruz zaten ama bunu bilakis yaptım.bu ay olmazsa bır daha kı ay ben bır deneyeyim cnm tskkk
iyi olsun canım benim yükselmiştir Allah'ın izniyle bende canım iyiyim çok şükür 18 nı beklıyorum hafta sonu cok agrım vardı ılk defa boyle bir ağrı yaşadım hıc umudum yoktu ama bu agrılar benı umutlandırıyor canımiyi sanırım teyzesı. yarın dr ye gıtcem bakalım. bugun tekrar bhcg baktırdım. sonucu henuz almadım. kasık agrım var hafıf hafıf. sen nasılsın ne var ne yok
Teşekkür ederim canm onuda denerimkyv de var canım gastrit bisküvi arasına sade lokum yiyiyor iyi geldiğini söylüyor bilgin olsun
Oyy kuzum ne güzel söyledin öyle bebişe zararı olmasın diye Allah mı söyletti :) söylediklerini uygulayacagım canım tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?