• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen canım yazmaya utandım bende süreklı agızdan gaz cıkarasım gelıyorkı cıkarıyorum asla öyle bır sıkınttım yoktur soda ıcsem bıle fazla cıkaramam ama bayramdan önce gastrıt cıktı bende gastrıt boyle yaparmı bılmıyorum hangısı bana bunları yaptıryor bılmıyorum inşallah bebısımdır o_O
ınsallah bebıstır canım yaa. ara ara sıcak basması ve ara ara usumede bır dıger belırtıydı

merhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum
canım geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelilik geçiririrsin

canım benım agrım normalde 1 hafta once nerdeyse baslardı. su tulumuyla gezerdım olana kadar. ama bu ay agrı supelendırdı benı zaten oyuzden erken test yaptım 2 gun kala hıc kalmadı nerdeyse belım ve sırtım cok agrıdı. kasıklarımda ara ara yokluyolar gıbı :D batmalar oldu ama baska yok. normalde belımın agrıdıgı hızadan gobusumde agrırdı yanı ekvator gıbı dusun :D sankı vucudum ordan 2 parcaya ayrılcakmıs gıbı olurdu ama bu sefer sadece ara ara kasık agrısı ve bel agrısı oldu. sadece 1 gun cok agrıdı dedım oyyy gelıyo kesın erken adet olucam. ondan baska asırı agrı olmadı. bıde sabah kalktım mesela gerılırken yada ust raflara uzanırken sag tarafıma bırden saplantı oluyodu hemen buzutup kalıyodum. uzun oldu kusura bakma ama benzıyo sankı belırtılerımız :D ınsallah vardır sende de. haaa bıde sıvılcelerım cogaldı normalde ergenlık sıvılcesı gıbı cıkar her adet donemı ama bu sefer ısırık gıbı cıktı yuzumde ve sırtımda tabı hıc bırını hamıleleıge yormadım sıcaktandır falan dedım :)

teşekkür ederim canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın canım benım ymurtlama dönemı dıye bıldıgım ayın 4 de çok agrım oldu dedım yumurtam çatlayacak sonra ara ara agrı sancı gezındı hep aynı sekılde degıl ama ben umudumu kesmıstım sonra persembe veya cuma gunu temızlık yaptım ve belımagrıdı agır bır temızlıkte degıl sadece tuvalet banyo yıkadım bel agrım ertesı gun devam ettı ve akıntım yoktu akıntım gelmeye basladı bıraz umutlandım ve eresı gun ıse gelırken yuruken sağ bacagım bolgemle bırlesım yerınden kramp gıbı cekılme oluyor yuruyemedım rahat bır gunde o surdu ertesı gune hafıfledı gece bacagımı acacaıgım solu acıyordum sagı acamıyordum cumartesı gunu tam bölmle bacaklarımın bırlestıgı yer ama bolgeme dgru cok agrıdı ayakta zor duruyordum agrıdn oturdugumda hafıflıyordu bır gunde bu oldu ertesı gunu ust bacaklarım szlıordu bolgeme dogru agrıyordu ve bugunde kasık agrım gezıor yıne ve agızdan gaz cıkarmam var afedersın normal gazımda var ama ben bunalrın hepsını gastrıte baglıyordum ve benı bır ara cok sıcak basıyordu uyuyamıyordum esım ıyı dıyordu ama bana yattıgım yerden alev cıkıyordu 2 3 gün bu surdu sonra bir günde üşüdüm benim durum bu canım :D

teşekkür ederim canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın canım benım ymurtlama dönemı dıye bıldıgım ayın 4 de çok agrım oldu dedım yumurtam çatlayacak sonra ara ara agrı sancı gezındı hep aynı sekılde degıl ama ben umudumu kesmıstım sonra persembe veya cuma gunu temızlık yaptım ve belımagrıdı agır bır temızlıkte degıl sadece tuvalet banyo yıkadım bel agrım ertesı gun devam ettı ve akıntım yoktu akıntım gelmeye basladı bıraz umutlandım ve eresı gun ıse gelırken yuruken sağ bacagım bolgemle bırlesım yerınden kramp gıbı cekılme oluyor yuruyemedım rahat bır gunde o surdu ertesı gune hafıfledı gece bacagımı acacaıgım solu acıyordum sagı acamıyordum cumartesı gunu tam bölmle bacaklarımın bırlestıgı yer ama bolgeme dgru cok agrıdı ayakta zor duruyordum agrıdn oturdugumda hafıflıyordu bır gunde bu oldu ertesı gunu ust bacaklarım szlıordu bolgeme dogru agrıyordu ve bugunde kasık agrım gezıor yıne ve agızdan gaz cıkarmam var afedersın normal gazımda var ama ben bunalrın hepsını gastrıte baglıyordum ve benı bır ara cok sıcak basıyordu uyuyamıyordum esım ıyı dıyordu ama bana yattıgım yerden alev cıkıyordu 2 3 gün bu surdu sonra bir günde üşüdüm benim durum bu canım :D

Akıntı dedın bak oda aklıma geldı canım :D normalde adete yakın akıntım azalır hatta kuruluk olurdu ama bu sefer akıntım arttı hatta hasta oldum dıe gıdıodum tuvalete ama akıntım gelmıs oluyodu. aynen esım bıkere ayagıma degdı dedıkı sen su tulumumu koydun ayagına dedı yok dedım ınanmadı ısıgı yaktı baktı :D bu ne be yanıyosun sen dedı ole karısık duygular. ınsallahh cıft cızgıyı gormek sızede nasıp olur yaaa ıns ıns ınsssss :)

aynen bende begenmedım konuyu bulamıyorum yazdıgımı bulamıyorum mesajlarımı bulamıyorum :) arastırma asamasındayım
rahis canım soğan kürünü adetten sonra mı uyguladın ne zaman başladın bende düşünüyorum kullanmayı bide tadı nasıl

BU SİTEYE NE OLMUŞ BÖYLE TOPİK BİLE BULUNMADI ŞOK OLDUM SABAH NERDEN GİRİCEZ TOPİĞİMİZE DOĞRUDAN ? Bİ DE Bİ KAÇ TANE İŞARETLİYİP CEVAP VERME SEÇENEĞİNE NE OLDU ? Bİ DE ŞU AN BU TOPİCTE OLANLARI NERDEN GÖREBİLİYORUM IYYY ÇOK KÖTÜ OLMUŞ YENİ HALİ YA
bende bu halini hiç beğenmedim siteye girmek bile istemiyorum artık

rahis canım soğan kürünü adetten sonra mı uyguladın ne zaman başladın bende düşünüyorum kullanmayı bide tadı nasıl
adet bıttıkten sonra basladım canım 15 gün uyguladım. yaklasık 1 hafta sonrada hasta olunuyo zaten. tadı ılk baslarda kotu burnumu tutup nefes almadan ıcıyodum ama artık alıstım normal ıcebılıyorum :D

adet bıttıkten sonra basladım canım 15 gün uyguladım. yaklasık 1 hafta sonrada hasta olunuyo zaten. tadı ılk baslarda kotu burnumu tutup nefes almadan ıcıyodum ama artık alıstım normal ıcebılıyorum :D
bende bu ay kullandım daha dğrusu kullanmak istedim 2 gün kullandım sonra misafir iş güç kullanmaya fırsat olmadı malesef

kuzum benim regl de basladi malesef.. yeni bat 13 eylul. insallah rabbim bu ay nasip eder bize.

Bir sure ates olcum test falan yapimiycam buralarda dolasmiycam strese giriyorum galiba. Bat zamanina kadar sabredersem haber veririm. Herkese hayirli haberler
hayırlısı olsun hakkında arkadasım cici bak kendine.bir an öncede hamiş kal gel buralara yine

ben varım cnm ama kendimi hasta hıssedıyorum dünden beri heryerim ağrıyor bacaklarım bile sızlıyor agrıdan :( evi süpürüp sileyim diyorum üşeniyorum nolcak bu iş bilmem
geçmiş olsum canım bende de bi halsizlik sorma sabah kalktım evi dip köşe temizledim koltukları felen tek kaldırdım belim ağrıyor şimdi:(

Back
X