2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlarr ; gecen gun uc arkadas konusuyorduk biri digerine sen hamilemisin dedi oda yok kiz oyle bisey dedi. Bence var dedi digeri sende hamile surati var dedi. Sasirdim kaldim sonra kiz test yapti hatta dun yapmis testi cift cizgi cikmis yarin kana gidecek.. ama bu hamile surattan bisey anlamadim bende olsam benide soylerdi heralde(

Canım baz
canım bazılarının testlerini yaptıktan birkaç saat sonrada yumurtanın catladıgı goruluyormus oyuzden kimse riske atmaz bu durumu yani pozitif gördüğün gün ve ertesi gün silikleştiğinde yani yumurta catladıgı günde ilişki öneriyorlarsen bu gınden basla çalışmay

Kızlar benimde bacaklarda sızlanma gibi ağrılar var hatta dün gece ağrıdan uyuyamadım.sol kasığımdada var ağrı.regliye 7 gün kaldı benim.aslında yumurta tahminine göre 6 gün kaldı. Benim bat 18 de olabilir.gerci ağrı sızı hepsi regli belirtisi.rahimde hissediliyor dokununca :) kıymıjılar gelioo aş kaydı

Belirtilerini bebişe yoralım öyle olsun inşallah

Belirtilerini bebişe yoralım öyle olsun inşallah
Yormakla olsa keşke cnm.annem derdi ki reglim birkaç gün geçince benim ağzımın tadı değişirdi anlardım hamile olduğumu.ağız tadı değişen olmuşmudur hiç acaba? Bende hiç belirti yok sadece azcık memelerim şişti.kasık ve bacak ağrısı var okadar.onlarda regli belirtisi zaten.vucut ısım zaten yumurtayı pozitif gordugumden beri sadece bugun 36.5 e yükseldi.diğer günler hep düşüktü.gecen ayki ölçümlerim yumdan sonra hep yüksekti açıkcası.sadece bu ay düşük gidiyor hep.tek fark bu gecen aydan.oda niye hala anlamış degılım

Bende de hiç belirti yok beklemekten başka çare olsa keşke

Bende de hiç belirti yok beklemekten başka çare olsa keşke
Mevlam herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.afrıdite cok üzüldüm aynı durumda bizde olabiliriz allah yaşatmasın kimseye böyle üzüntü zor gerçekten.ama hayatta herşey unutulur daha yeni mutluluklarla.hepimize versin mevlam dolsun kucaklarımız inş.kaldı şurda 6 gün teste :) 7 . Gün sabahı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz valla.patlama yapın sayfada kızlar hadi göreyim sizi

Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin sana bana tüm isteyenlere inş. 18.ağustosta hep beraberiz canım hepimizinki aynı ihtimal kaçışın yok:)

duydum canım dün hastaneye gidince doktor ultrasondan baktı bebeğe kese bozulmamış dedi kalp atışını da duyduk ama olmadı
Çok geçmiş olsun kötü ama iyi yanından bakıyorum ben dışardan, içinden mümkün değil biliyorum ama : 1. Sen hamile kalabiliyorsun 2. Düşük sonrası çok hamile kalan okudum ben bu forumda

Günaydın kızlar.. Ayın 18 ine 6 gün kaldı ama hala belirtisizim. Gerçi dün eşim balkonda sigara içip gelince çok yoğun aldım kokuyu, eşim dün gece sarılınca oo sen yanıyosun dedi az önce ateşimi ölçtüm 36.8, hep ağlamak geliyo içimden çok alınganlaştım, ve dudağımın yanında küçük küçük 4-5 tane sivilce çıktı kasık bacak bel ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…