Aynen tatlım hersey çok heyecanlı olacak az kaldı tatlım bak yarın salı şunn şuraında ne kaldı
rabbimin izniyle olucak ben de inanıyorum hepimiz içinSende yeni sayılırsın canim, insanlar seneler uğraşıyor, merak etme olacak hayırlı zamanda:)
canım bazılarının testlerini yaptıktan birkaç saat sonrada yumurtanın catladıgı goruluyormus oyuzden kimse riske atmaz bu durumu yani pozitif gördüğün gün ve ertesi gün silikleştiğinde yani yumurta catladıgı günde ilişki öneriyorlarsen bu gınden basla çalışmayCanım sağol merak ettiğim bu akşam ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı? Bazı yerlerde silikleştiği gün yani ertesi gün ilişki olmalı deniyor ve çoğu kişide ertesi gün olan ilişkiden hamile kalmış bizde dün çalışma olmuştu bugünde olmalı mı yoksa yarın mı olmalı?
canım ben burdayım :)Ay ben bu forumda kimler online görmüyorum artık. Mogami blummm nerdesiniz canlarım ya???? İhtiyacım var benim size.
İnşallah vardr cnmevardrst: 36469559 .!.:Evet canım düzenli bir çalışma olmadı kısmet tabi ama çok umudum yok ama ağrılarım olunca biraz düşündürüyor
Belirtilerini bebişe yoralım öyle olsun inşallahKızlar benimde bacaklarda sızlanma gibi ağrılar var hatta dün gece ağrıdan uyuyamadım.sol kasığımdada var ağrı.regliye 7 gün kaldı benim.aslında yumurta tahminine göre 6 gün kaldı. Benim bat 18 de olabilir.gerci ağrı sızı hepsi regli belirtisi.rahimde hissediliyor dokununca :) kıymıjılar gelioo aş kaydı
Yormakla olsa keşke cnm.annem derdi ki reglim birkaç gün geçince benim ağzımın tadı değişirdi anlardım hamile olduğumu.ağız tadı değişen olmuşmudur hiç acaba? Bende hiç belirti yok sadece azcık memelerim şişti.kasık ve bacak ağrısı var okadar.onlarda regli belirtisi zaten.vucut ısım zaten yumurtayı pozitif gordugumden beri sadece bugun 36.5 e yükseldi.diğer günler hep düşüktü.gecen ayki ölçümlerim yumdan sonra hep yüksekti açıkcası.sadece bu ay düşük gidiyor hep.tek fark bu gecen aydan.oda niye hala anlamış degılımBelirtilerini bebişe yoralım öyle olsun inşallah
Bende de hiç belirti yokYormakla olsa keşke cnm.annem derdi ki reglim birkaç gün geçince benim ağzımın tadı değişirdi anlardım hamile olduğumu.ağız tadı değişen olmuşmudur hiç acaba? Bende hiç belirti yok sadece azcık memelerim şişti.kasık ve bacak ağrısı var okadar.onlarda regli belirtisi zaten.vucut ısım zaten yumurtayı pozitif gordugumden beri sadece bugun 36.5 e yükseldi.diğer günler hep düşüktü.gecen ayki ölçümlerim yumdan sonra hep yüksekti açıkcası.sadece bu ay düşük gidiyor hep.tek fark bu gecen aydan.oda niye hala anlamış degılım
Mevlam herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.afrıdite cok üzüldümBende de hiç belirti yokbeklemekten başka çare olsa keşke
Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin sana bana tüm isteyenlere inş. 18.ağustosta hep beraberiz canım hepimizinki aynı ihtimal kaçışın yok:)Mevlam herşeyin hayırlısını versin arkadaşım.afrıdite cok üzüldümaynı durumda bizde olabiliriz allah yaşatmasın kimseye böyle üzüntü zor gerçekten.ama hayatta herşey unutulur daha yeni mutluluklarla.hepimize versin mevlam dolsun kucaklarımız inş.kaldı şurda 6 gün teste :) 7 . Gün sabahı hayırlı haberlerinizi bekliyoruz valla.patlama yapın sayfada kızlar hadi göreyim sizi
Zorla erken gebelik testimin kanına gireceksiniz dimi :) bakarız duruma göreAllahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin sana bana tüm isteyenlere inş. 18.ağustosta hep beraberiz canım hepimizinki aynı ihtimal kaçışın yok:)
amin canım cok sağolafroditcim cok uzuldum.. Rabbim her seyin hayirlisini versin... saglikli yavrular nasip etsin...
icimden bir ses elis sen hamilesin diyor ama insaAllah Rabbimden hayirlisi :)
inşallah ugurlu gelir canımbende gecen ay laboquick almıstım bu ayda degişiklik olsun diye surelab aldım bakalım ugurlu gelecekmi bu ay
Çok geçmiş olsun kötü ama iyi yanından bakıyorum ben dışardan, içinden mümkün değil biliyorum ama : 1. Sen hamile kalabiliyorsun 2. Düşük sonrası çok hamile kalan okudum ben bu forumdaduydum canım dün hastaneye gidince doktor ultrasondan baktı bebeğe kese bozulmamış dedi kalp atışını da duyduk ama olmadı
Günaydın canım ağlamaklı ve alınganım adet belirtilerini şiddetle yaşıyorumKızlarrrrrrrr günaydın kızlar nasılsnız bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?