• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Öyleyse bende senin güzel haberlerini bekliyorum canım. Hadi hayırlısı olsun.

bu ay cinsellik kısmını hayatımdan attım ilişkileri ihtimalleri hiç birini saymıyorum bat gelsin adet olayım ondan sonra uğraşacağım kendimle nadasa vurdum kendimi :):)

Elisa sen hala kafaya çok takıyor vücudunda belirti arıyor ve hatta belirti buluyor üzerine çok düşünüyorsun gibi geliyor kuzum bunları bir kenara bırakabilsen keşke. İnşallah bu sefer sinyaller doğrudur ve güzel haberini alırız ama lütfen çok takma kafana.

Canım benımde normalde goguslerımde hassasıyet olmaz adet öncesınde ama ıkı aydır dolgunlasıyor bende bacak agrısı ve kasık sancısı var ara ara gelıp gecıyor kafanı rahatlatmak ıstıyorsan yap canım ama cıkmazsada uzulme cunku cıkma

Hım bende dolgunlukla bırlıkte ağrıda olması lazım dıye bılıyordum nerden bılım herkesın belırgın belırtısı gogusler ve agrısı olunca arada kasıklarımda sanılanıyor aahhh ahh gelsın sonucu ogrenelım artık hım senın safagı beklerız artık :)
Merak etme azcicik kaldiii :)
En azından öğrenelim de kafamız rahatlasiiin :) şu 18 i bi gelse hayırlısıylaa...:) ah aaahhh sonra 27 28 i benimki... Daha çok var :):)

Hayırdır inşallah kuzum?????

dedemi kaybettik o ara bunları düşünmedim zaten geçende 3 4 gün önce eşimle öylesine aramız bozuldu işte değişik değişik olaylar oldu bebiş dışında her şeyle ilgilendim :) sizin yurtdışı tatili ne zaman bayramda mıydı?

Bu arada ben bir göründüm gidiyorum gene kızlar... Öpüyorum hepinizi.

Elisa dediklerimi unutma tamam mı canım vücudunu dinleme.

Kaygılı kuzucum sende de bir umutsuzluk sezdim sanki kafanı kurcalayan bir şeyler var gibi. Sankiii emin değilsin daha isteyip istemediğinden gibi anlıyorum ben. Önce ne yapmak istediğine karar ver. Sonra mutsuz olmanı istemiyorum. Umutsuz olmakta yok.

Bu arada bendimahi nerelerde?

Opra ne yapıyor?

dedemi kaybettik o ara bunları düşünmedim zaten geçende 3 4 gün önce eşimle öylesine aramız bozuldu işte değişik değişik olaylar oldu bebiş dışında her şeyle ilgilendim :) sizin yurtdışı tatili ne zaman bayramda mıydı?

Aaaaa başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Hayat böyle maalesef birileri ölüyor, birileri doğuyor. Her ölüm acıdır ama hep söylerim allah sıralı ölümler versin.

Merak etme azcicik kaldiii :)
En azından öğrenelim de kafamız rahatlasiiin :) şu 18 i bi gelse hayırlısıylaa...:) ah aaahhh sonra 27 28 i benimki... Daha çok var :):)

Canım ben adet olacagım dıyorum sız benden umutlusunuz hadı bakalım ınsallah ben yanılırım senın de az kaldı canım az gecer zaman :)

Barcelona'yı soruyorsan o 14 Şubat'taydı.

En yakın evlilik yıldönümü şuan için ona da eşim Çeşme Plus otele rezervasyon yaptırmış. 14 Eylül'dede oraya gidiyoruz. Ama daha sürprizinin sürpriz olduğunu sanıyor benim bildiğimi bilmiyor. Bende çaktırmıyorum.

Bu arada ben bir göründüm gidiyorum gene kızlar... Öpüyorum hepinizi.

Elisa dediklerimi unutma tamam mı canım vücudunu dinleme.

Kaygılı kuzucum sende de bir umutsuzluk sezdim sanki kafanı kurcalayan bir şeyler var gibi. Sankiii emin değilsin daha isteyip istemediğinden gibi anlıyorum ben. Önce ne yapmak istediğine karar ver. Sonra mutsuz olmanı istemiyorum. Umutsuz olmakta yok.

Bu arada bendimahi nerelerde?

Opra ne yapıyor?

LOVELYM OPRA ADINA HEMEN HABER VEREYİM SEN ONU İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMİYORMUSUN OPRAMIZ BODRUMDA tatilde canım

Canım ben adet olacagım dıyorum sız benden umutlusunuz hadı bakalım ınsallah ben yanılırım senın de az kaldı canım az gecer zaman :)
Kiyamam adet olursan bir daha belirtilere takılmak yok zaten :):)
Güzelce gün bekleyeceğiz nasipse canim..
Yok eğer geldiyse kuzucuk gelmiştir insaAllah :)

Aaaaa başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Hayat böyle maalesef birileri ölüyor, birileri doğuyor. Her ölüm acıdır ama hep söylerim allah sıralı ölümler versin.

amin canım bencede sıralı ölümler olsun . kafamda bebişe dair sorular yok ama başka şeylere dair umutsuzluk vardı fakat topladım kendimi son günlere göre bugün çok iyiyim :) kendine iyi bak görüşmek üzere hoşça kal :)

Hadi ya, olsun canim, zevksiz ilişkiden hayr gelmez zaten :)
Aşkla gelsin bebeginiz canim :)

Herkeste ağrı olmuyor kiiiz :)
Hadi azciik kaldı sabredelim bakalim... Olmazsa artık önündeki maçlara:):)
Sizin tarih gecince ben şafak saymaya başlayacağım :)

Hadi ya , tut canim tut... Bebis olunca zaten kilo alacaksiiin...;)
canım ben hakkaten yumurtluyorum galiba tavuk olacaz yakında:):) bugün wc ye gittiğimde yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti bugün saat 5 te ovu testini tekrarlıyım bakalım sonuc ne olacak:KK67:

ayyy kızlar delirmek üzereyim daha önce hiç böyle olamıştı şu an canım öyle bi mücver cekiyorki anlatamam sanki yemezsem ölecem gibi vallah acaba hamilemiyim:KK64:

ayyy kızlar delirmek üzereyim daha önce hiç böyle olamıştı şu an canım öyle bi mücver cekiyorki anlatamam sanki yemezsem ölecem gibi vallah acaba hamilemiyim:KK64:
inşaAllah hamilesindir canım:KK46: mesela bana olsa hamile olmazdım çünkü benim oldum olası bi anda canım bişeyler ister hele ki konu kebap oldumu biterim:KK53:

inşaAllah hamilesindir canım:KK46: mesela bana olsa hamile olmazdım çünkü benim oldum olası bi anda canım bişeyler ister hele ki konu kebap oldumu biterim:KK53:
kız can çekmesi var can çekmesi var bu çok farklı geldi gözümün önünden gitmiyor vallah düşünmekten başım ağrıdı

Back
X