şimdiiiiiiiiiii ELİSA ABCDEF elalem çalışır eve gelir eşinin ailesnie yemek yapmak zorunda kalır ya da eşlerin ailesi en baştan beraber yaşayacağız der ya da onu yap bunu yap der bziimkiler yemek yapıyorr bi ton laf ediyoruz ayıp değil mi bizeee elisa eşinle yemeğinizi yiyin çayınızı için bazı akşamlar içmeyin eve gidin yorgunuz deyin

sağolun elinize sağlık deyin ABCDEF kayınvaliden yaşlıymış sende annen yapamasada rahat edemezsin benim eşim tatile gittiğinde keşke annemde böyle rahatlık görse diyor ne yaptıysan gönder ona da olsun bugün var yarın yok çok görme iki tane fazla yap onlarda yer eline sağlık güzel olmuş derlerse senden mutlusu olur mu ben eşim demeden götürüyorum ayrıca kayınvalidem çok sıkboğaz ediyo ama ben yemek yemeyi sevdiğim için söylenmeden yiyorum

kadın mutlu oluyor keşke oğlumda senin gibi yese diyor çok zorlayınca midem ağrıyo benim daha valla yersem gece rahatsız eder diyorum

BARDAĞIN DOLU TARAFI OLMAZSA İKİ SENEYE AYRILIRIZ EŞLERİMİZDEN O YÜZDEN YAŞASIN İYİ TARAFI GÖRMEK