• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

..sizinle paylasayim dedim canlar

Eklentiler

• 20140814_153027.webp
    20140814_153027.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 78
bnde yapıyorm cnm senn gibi yakında pes eder inşallah sanki serbest bıraksa bn hergün soluğu annemde mi alıcm bnmde evim var dediğin gibi gitsm de yemek hazır oluyo o gelmeden de evde oluyorm ama onun annesine ne zmn gitsm oğlanda gelsn aksam deyip bırakmak istemiyo bunu söyleyincede kalıverseydin deyince çıldırıyorm:KK53:
anacım valla kendimden emin olmasam sen acaba benmisin dicem :KK48::KK48: aynen ben de gitmek istemiyorum bize de aynısını yapıyolar gerçi artık cok diyemiyolar çünkü onlar öyle dedikçe ben de nasılsa bayramlarda gelip kalıyoruz yeter diyorum ilk evlendiğimizde bişey diyemiyodum ama baktım azıtacaklar şimdi deyip deyip geçiyorum valla yoksa bas olmaz onlarla daha salı ordaydık bugun yine gelin diyo ben de haftaya inşallah dedim

anacım valla kendimden emin olmasam sen acaba benmisin dicem :KK48::KK48: aynen ben de gitmek istemiyorum bize de aynısını yapıyolar gerçi artık cok diyemiyolar çünkü onlar öyle dedikçe ben de nasılsa bayramlarda gelip kalıyoruz yeter diyorum ilk evlendiğimizde bişey diyemiyodum ama baktım azıtacaklar şimdi deyip deyip geçiyorum valla yoksa bas olmaz onlarla daha salı ordaydık bugun yine gelin diyo ben de haftaya inşallah dedim
ikimizde eskişehirdeyiz ya ondan benziyoruz sanırım:) bide k.pederimin çarsıda dükkanı var ne zmn çarsıya cıksak eşim uğramadan geçmez tmm uğrasn da aksam onlara gideceksek de uğrar önce işimizi bitirelm snr uğrarz derim aksam zaten gitcz derim yok illa uğrayacak snr sen istediğinde babana uğruyosn bn anneme ndn gidemiyorm deyince senn annenmde carsıda olsa gecerken uğra bn özellikle mi gidiyorm diyo amaan neler neler işte herseyi problem yapmamak için üzerini kapatıyorz işte

:KK46:ÇOCUK OLMASI İÇİN:KK46:

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

ikimizde eskişehirdeyiz ya ondan benziyoruz sanırım:KK66: bide k.pederimin çarsıda dükkanı var ne zmn çarsıya cıksak eşim uğramadan geçmez tmm uğrasn da aksam onlara gideceksek de uğrar önce işimizi bitirelm snr uğrarz derim aksam zaten gitcz derim yok illa uğrayacak snr sen istediğinde babana uğruyosn bn anneme ndn gidemiyorm deyince senn annenmde carsıda olsa gecerken uğra bn özellikle mi gidiyorm diyo amaan neler neler işte herseyi problem yapmamak için üzerini kapatıyorz işte
ayynen canım ayynen

Back
X