• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bugün izne çıkıyoruz akşam yola çıkıcaz haftasonu şehirdışı gezisine napıyım şimdi pazartesiye kadar eşime söylemeden duramam sanırım. Kadına testi gösterdim pozitif dedi ama kanda görmeden emin olamayız dış gebelik olabilir dedi:(

friendlyyyy inşallahhh yaa bende tam sana soruyordum günlerimiz aynı diye :))) bu ne testi böyle ?

18ini bozmuş oldum üzgünüm:( ama rüyam çok etkiledi hatta sabah uyanır uyanmaz teste gitti elim test yapmamak için hemen wc ye gittim eşimi uğurladım aklımda hala rüya dayanamadım azıcık idrarımla yaptım çıktı hala emin değilim hastane yok canım buraları hiç bilmiyorum eşim gelince yola çıkmadan yaptıralım dicem eşime akşam yaptırırız sanırım öyle deme ben inanıyorum kısa zamanda hepimiz anne olucaz inş

üzülme üzülme biz çok sevindik çokkk inşallah bebişin seninle çok şükür allahım hayırlı sağlıklı bir evlat versin maşallahhhhhh size :)

Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 63
Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?

öyle bi gülümsedm ki testi sorunca sen masum masum illa görünüyo mu diyorsun zavallım inanamıyoo friendly görünüyo ve hamişsinnn allaha çok şükür inşallahhhhh sağlıklı bir gebelik geçir sabah sabah gözlerimi doldurdun kız bu ay adet olacağım ama üzülmeyeceğim sırf sen hamiş çıktın diye :)))

Kuzum aksama kadar senın ıcın ıcını yer eger yakında devlet hastahanesı varsa oraya gııt onlarda yapıyor acılden gırıs yap hem esıne suprız yaparsın ve senınde için rahatlar

friendlyyyy inşallahhh yaa bende tam sana soruyordum günlerimiz aynı diye :KK66:)) bu ne testi böyle ?
İnş kaygılım inşallah sizdende güzel haberler alıcaz ben inanıyorum ilk yaptığım test ovulasyon testinin yanında gönderdikleri laboquck marka çubuğu idrara batırıp yapıyosun az önce yaptığımda ecz aldım

Kızltopikan ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymış:( napıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina darisida tum topike olsun insallah

Güzel bir haberde sizden bekliyoruz kaygılı hanım :-)

yok benim adet belirtileri başlıyo yavaştan göğüsler :(( bugün test aldım çantamda pazartesiye yapıcaz ama hiç ihtimal yok zaten :(( ama hanfendi nin mi birinin tahmini friendly ve elisaydı yani bu durumda iş başa düştü :))

yok benim adet belirtileri başlıyo yavaştan göğüsler :(( bugün test aldım çantamda pazartesiye yapıcaz ama hiç ihtimal yok zaten :(( ama hanfendi nin mi birinin tahmini friendly ve elisaydı yani bu durumda iş başa düştü :KK66:)

Hanfendının dı canım benımde tahmının frıendly dı ama benım kendımden umudum yok canım agrılarımda hafıfledı gectı dıyebılırım canım bende test yapacagım ama dedıgın gıbı ıhtımal yok bızımumutlar eylule tatlım daha ıstıkrarlı calısırız evet cok ısterdım hamıle olmayı suan bunu yazarken umutlar eylule derkenbıle ıcımde bır burukluk oluyor gozlerım doluyor uzuluyorum nedense

İnş kaygılım inşallah sizdende güzel haberler alıcaz ben inanıyorum ilk yaptığım test ovulasyon testinin yanında gönderdikleri laboquck marka çubuğu idrara batırıp yapıyosun az önce yaptığımda ecz aldım

canım kısmette varsa olurda bu ay yok ben öyle düşünüyorum bi dahaki ay laboquck tan bende alıcam :)) bierde ayın 5i 7si ilişki olmuşmuydu sizde sence?

Hanfendının dı canım benımde tahmının frıendly dı ama benım kendımden umudum yok canım agrılarımda hafıfledı gectı dıyebılırım canım bende test yapacagım ama dedıgın gıbı ıhtımal yok bızımumutlar eylule tatlım daha ıstıkrarlı calısırız evet cok ısterdım hamıle olmayı suan bunu yazarken umutlar eylule derkenbıle ıcımde bır burukluk oluyor gozlerım doluyor uzuluyorum nedense

benim olmuyor yani yeterince dikkat etmedim zaten ne bekliyorsun ki diyorum kendime :( üzülmek yokta haziranın sıcağına kaldık nasıl doğurucaz iyi mi :D:D:D

benim olmuyor yani yeterince dikkat etmedim zaten ne bekliyorsun ki diyorum kendime :( üzülmek yokta haziranın sıcağına kaldık nasıl doğurucaz iyi mi :D:D:D

yanı canım benımde soyle oldu yumurtlama donemıne kadar dıkkat ettım hep yattım yastık koydum sabah banyo yaptım kasık agrısını cok cektıgım gunun bır gun oncesınde ılıskı olmustu onlada olurmu bılmıyorum olmadı gıbı gelıyorda gercı Olsunda canım doğururuz ne yapalım hem kısa kadar bebıs kendını toplamıs olur canım ama nedense bu ay gecen aya göre daha bır burukluk var halbukı bu ay hıc umudum yok gecen ay daha umutluydum kısmet canım artık

Normal devlet hastanesinin aciline mi yoksa kadın doğum hastanesimi ? Bnm bat 20 ağus 5 gün var daha 2 tane ecz gebelik testi aldım onları da yapayım hala emin olamıyorum inş sende diğer arkadaşlarda hamilesinizdir çok istiyorum ve şu an hala gözüm seyiriyo:KK66:
tatlım bence hamilesin hayırlı olsun :)

Kızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymış:( napıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok

Canım inanmıyorum hamilesin. Tebrik ederim çok net bir silik çizgin var bebek geliyor. İnşallah bana da gelir çalışma günlerimiz aynıydı.

Back
X