• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Adet bitiminden 3 gün sonra başladım çalışmalara, adet başlangıcından sonraki 10. Gün bende akıntı başladı ovulasyonda cizgi çok silikti ama ben 10, ve 12. Günü de degerlendirdim akintim var diye. Sonra hep 1 gün arayla devam ettik çalışmalara ama ovulasyon testinde hic koyu çizgi görmemiştim ta ki adete 6 gün kala. Çok koyu çizgi çıkınca gebelik testini denedim. Onda da silik çizgi çıktı. Elimde bir ov. Daha kalmıştı onu 2 gün sonra tekrar yaptım yine kopkoyuydu dün sabah gebelik testini yaptım o da kopkoyu çıktı. Yani aslında ovulasyon testi benim gebeliği farketmemde yumurtlamayi farketmemden daha çok işe yaradı. Siz de adet bitiminden sonra düzenli 1er gün arayla çalışın testin en koyu çizgisini beklemeye çalışmadan eğer benimki gibi net cikmiyorsa.

Canım ben teste adetin 10. günü başladım. Önce silikti tabi 2. çizgi her gün aynı saatte yaptım gitgide koyulaştı ve t çizgisi c'nin iki katı koyuluğa çıktı pzts günü yani adetimin tam 14. günü. Ertesi gün yani salı günü yaptığımda t ile c aynı koyuluktaydı. Biz o günler hep çalıştık. Çarşamba bir tek ara verdik dün akşam yine çalıştık ben ovulasyon testiyle yumurtlamamı çok güzel takip ettim. Zaten 30 günde regl olmuştum yumurtlamamda 15. güne denk geldi.

günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle
Harika bak afrodit26, çok sevindim canım.

Evet kuzum bilmiyorum ama bu ay dedim ya çok pozitifim bir çarşambada yapmadık diye üzülmüştüm ama iyi oldu eşimi kurutmuştum artık o da dinlendi o yüzden dün çok çok gönderdi spermciklerini. Zaten yumurtanın çatladığı günü değerlendirdik. Bugün okudum yumurta yavaş yavaş çatlamaya başlamazmış çatlama bir anda olur ve 24 saat sonra bitermiş. Ben testte pozitifi tam 14. gün yakaladım. Ertesi günde yani çatladığı günde çalışma oldu. Zaten 29 haziran ve 29 temmuz adet olmuştum tam 30 gün yumurtanın çatladığı tarih 15. gün yani testte pozitifi gördükten bir gün sonra sağlamasını da yaptım doğru. İnşallah bende friendly gibi gelicem size bu ay.

inşallah yani teorik ve prtik olarak her şey tamam :) artık güzel haberlerini bekliyoruz şu an içinde bi bebiş oluşuyo olabilir :) bende 35 günde bir adet oluyorum test olursam 14.günden başlarım yapmaya bu ayki tarihide göreyim ama doktora mı gitsem önce dedim sonra testleri yapıyım hem doktora gidip hemde test yapsam iyi olacak gibime geliyor

Evet kuzum bilmiyorum ama bu ay dedim ya çok pozitifim bir çarşambada yapmadık diye üzülmüştüm ama iyi oldu eşimi kurutmuştum artık o da dinlendi o yüzden dün çok çok gönderdi spermciklerini. Zaten yumurtanın çatladığı günü değerlendirdik. Bugün okudum yumurta yavaş yavaş çatlamaya başlamazmış çatlama bir anda olur ve 24 saat sonra bitermiş. Ben testte pozitifi tam 14. gün yakaladım. Ertesi günde yani çatladığı günde çalışma oldu. Zaten 29 haziran ve 29 temmuz adet olmuştum tam 30 gün yumurtanın çatladığı tarih 15. gün yani testte pozitifi gördükten bir gün sonra sağlamasını da yaptım doğru. İnşallah bende friendly gibi gelicem size bu ay.

inşallah yani teorik ve prtik olarak her şey tamam :) artık güzel haberlerini bekliyoruz şu an içinde bi bebiş oluşuyo olabilir :) bende 35 günde bir adet oluyorum test olursam 14.günden başlarım yapmaya bu ayki tarihide göreyim ama doktora mı gitsem önce dedim sonra testleri yapıyım hem doktora gidip hemde test yapsam iyi olacak gibime geliyor

cnm inş bebişin sennledir tebrik ederrim sen ateş ölçüyosn sanırım bnm ateş yum günü yaklastı düşüyo normal mi
Kuzum ben ateş 1-2 ay ölçttüm hiç anlamadım bıraktım. 1-2 gündür yine ölçüyorum 36.8 36.9larda ama tek bildiğim hamileyken ateşin yüksek kaldığı

inşallah yani teorik ve prtik olarak her şey tamam :KK66: artık güzel haberlerini bekliyoruz şu an içinde bi bebiş oluşuyo olabilir :KK66: bende 35 günde bir adet oluyorum test olursam 14.günden başlarım yapmaya bu ayki tarihide göreyim ama doktora mı gitsem önce dedim sonra testleri yapıyım hem doktora gidip hemde test yapsam iyi olacak gibime geliyor

Evettt canım ve ben bu ay nedense geleceğini tahmin ediyorum bebişimin bana hayırlısıyla ve sağlıkla inş. oluşuyordur. Biz yinede çalışmalara devam.

Iki ay sonra tekrar test yapılacak daha ayrıntılı bi yere gönderecek keçi boynuzu önerdi hayırlısı bakalım
k.boynuzu da sayıyı hareketi artırıyo tabi de kk da okumustum sayıda problem yoksa havuc suyu içsin diye bizde k.boynuzu suyu yapıyorz havucu günde 1-2 tane yiyor dünde zencefil aldık bal tarcın zencefil karıştırdk

Canım ben teste adetin 10. günü başladım. Önce silikti tabi 2. çizgi her gün aynı saatte yaptım gitgide koyulaştı ve t çizgisi c'nin iki katı koyuluğa çıktı pzts günü yani adetimin tam 14. günü. Ertesi gün yani salı günü yaptığımda t ile c aynı koyuluktaydı. Biz o günler hep çalıştık. Çarşamba bir tek ara verdik dün akşam yine çalıştık ben ovulasyon testiyle yumurtlamamı çok güzel takip ettim. Zaten 30 günde regl olmuştum yumurtlamamda 15. güne denk geldi.
Çok güzel o zaman senin şansın bana göre daha yüksek canım bat ne zaman? Test yapıp denedin mi hiç?

Çok sukur hadı hemengecer zaman burda bızlere takıl kan testını görunce rahatlarsın canım sımdı hamıle olanlara sorulan sorular sanada gelıyor canım bu ay neler yaptın nelere dıkkat ettın belırtılerın neydı :-) :-):-)
Canım biliyosun bu sayfada hep beraberdik cumartesi günü kasık ağrım çoktu tüm gün yorulduk diye böyledir dedim belirtim hiç yok gibiydi sadece çok çabuk yoruluyodum kalbim ağzımda çarpıyodu hele bu sabah altı üstü eşime kahvaltı hazırladım nefesimi döndüremedim zor attım kendimi yatağa ; gözaltım hala seyiriyo ve ayeşim yüksek bunun dışında zerre belirti yok ki 5 gün var bata

Çok sukur hadı hemengecer zaman burda bızlere takıl kan testını görunce rahatlarsın canım sımdı hamıle olanlara sorulan sorular sanada gelıyor canım bu ay neler yaptın nelere dıkkat ettın belırtılerın neydı :-) :-):-)
Canım biliyosun bu sayfada hep beraberdik cumartesi günü kasık ağrım çoktu tüm gün yorulduk diye böyledir dedim belirtim hiç yok gibiydi sadece çok çabuk yoruluyodum kalbim ağzımda çarpıyodu hele bu sabah altı üstü eşime kahvaltı hazırladım nefesimi döndüremedim zor attım kendimi yatağa ; gözaltım hala seyiriyo ve ateşim 36.8lerde bunun dışında zerre belirti yok ki 5 gün var bata

Canım biliyosun bu sayfada hep beraberdik cumartesi günü kasık ağrım çoktu tüm gün yorulduk diye böyledir dedim belirtim hiç yok gibiydi sadece çok çabuk yoruluyodum kalbim ağzımda çarpıyodu hele bu sabah altı üstü eşime kahvaltı hazırladım nefesimi döndüremedim zor attım kendimi yatağa ; gözaltım hala seyiriyo ve ateşim 36.8lerde bunun dışında zerre belirti yok ki 5 gün var bata

Bizimde adetin ilk gününden sayarsak 13. 14. 15. 17. günler ilişki oldu. 14. gün testte pozitifi yakaladım ogün ve ertesi günü değerlendirdik, çarşamba yapmadık dün akşamda yaptık.

Sence tutma ihtimali nasıl canım?
Aynı günler çalıştık bence ihtimal yüksek canım sen içini ferah tut

Hey maşallah güzelim daha ne olsun kalp çarpıntısı flaan belirti zaten kuzucugum cok sevındım hayırlı olsun asıl bızde zerre belırtı yok senın dedıgın gıbı mumla arıyoruz belırtıyı :-):-):-)

Kızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymış:( napıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
Hayirli olsun canim insaAllah kandada guzel bir deger cikar

benimde sana yakın zamanlarda oldu ama tamamen şans bi gün var ve o gün o gün olmayabilir :KK66: kısmet ben sanmıyorum yumurtlamam dengesiz :( sen şimdi bunları bırakta akşam kağınıdı eşine nasıl vereceksin iyice düşün :KK66:
Şehirdışı için valiz hazırlıcam bu akşam yola çıkıyoruz bide çantaya patik test ve zarf koyucam babacım iyi eğlenin bu bensiz son tatiliniz olabilir seni seviyorum yazıcam:KK66: ayy bide yoksa kanda umutlanmak istemiyorum

Back
X