- 25 Nisan 2013
- 11.360
- 9.244
- 448
Adet bitiminden 3 gün sonra başladım çalışmalara, adet başlangıcından sonraki 10. Gün bende akıntı başladı ovulasyonda cizgi çok silikti ama ben 10, ve 12. Günü de degerlendirdim akintim var diye. Sonra hep 1 gün arayla devam ettik çalışmalara ama ovulasyon testinde hic koyu çizgi görmemiştim ta ki adete 6 gün kala. Çok koyu çizgi çıkınca gebelik testini denedim. Onda da silik çizgi çıktı. Elimde bir ov. Daha kalmıştı onu 2 gün sonra tekrar yaptım yine kopkoyuydu dün sabah gebelik testini yaptım o da kopkoyu çıktı. Yani aslında ovulasyon testi benim gebeliği farketmemde yumurtlamayi farketmemden daha çok işe yaradı. Siz de adet bitiminden sonra düzenli 1er gün arayla çalışın testin en koyu çizgisini beklemeye çalışmadan eğer benimki gibi net cikmiyorsa.
Canım ben teste adetin 10. günü başladım. Önce silikti tabi 2. çizgi her gün aynı saatte yaptım gitgide koyulaştı ve t çizgisi c'nin iki katı koyuluğa çıktı pzts günü yani adetimin tam 14. günü. Ertesi gün yani salı günü yaptığımda t ile c aynı koyuluktaydı. Biz o günler hep çalıştık. Çarşamba bir tek ara verdik dün akşam yine çalıştık ben ovulasyon testiyle yumurtlamamı çok güzel takip ettim. Zaten 30 günde regl olmuştum yumurtlamamda 15. güne denk geldi.