• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

i

inşallah tüm bekleyenlere olsun inşallah :)) iyiyim bat geldi çattı kırmızılar bu ay ne kadar gecikecek bakalım geçen ay 5 gündü bu aya bakalım. siz nasılsınız çalışmalar ne durumda ?

inşallah gecikme bebişten olur tatlım

ben koca ile geçen hafta gerildim o yüzden çalışma olmadı pek bir kez
onun için umudum yok özel günleri kaçırdık

Ben testın pozıtıf oldugu kanaatındeyım cnm.ama sen bu ay testı cok kafana takma derım rahat bırak beynini.strese girme.akışına bırak bu ay sıkı calısma yaparsın belki kötü bişi olur üzülürsün cnm
yok tatlım bu ay zaten çalışma yok yani adet olana kadar.. ondan sonra da korunmıcam sanırım ilk aydan olmaz heralde zaten.. biz eşimle çok özleşmişiz dayanamadık birlikte olduk korunmadan o yüzden merakımdan yaptım testi :)

inşallah gecikme bebişten olur tatlım

ben koca ile geçen hafta gerildim o yüzden çalışma olmadı pek bir kez
onun için umudum yok özel günleri kaçırdık

inşallah :) bu gerilmeler bu ay bizdede aşırı oldu neden billmiyorum bu ayın havasından mı suyundan mıdır sıcaklar mı bizi böyle yaptı :( ama oğluş kardeş bekliyor bekletmeyin

inşallah :) bu gerilmeler bu ay bizdede aşırı oldu neden billmiyorum bu ayın havasından mı suyundan mıdır sıcaklar mı bizi böyle yaptı :KK43: ama oğluş kardeş bekliyor bekletmeyin
bu erkekler biraz ağızlarından ne çıkıyor bilerek konuşsalar birşey olmaz da neyse....
yavrum daha çokkk bekler babası böyle olursa

iyi olur canim ben gittigidiyordan aldim 30 lu 5 te gebelik testi var yaninda 30 tl ye aldim

bende ordan alacağım burdaki herkes ordan alıyor duyduklarım 30 tl hiç önemli değil çünkü predictor için benim gittiğim eczaneler 20 tl alıyor artık boş yere para vermekten bıktım :)

bu erkekler biraz ağızlarından ne çıkıyor bilerek konuşsalar birşey olmaz da neyse....
yavrum daha çokkk bekler babası böyle olursa

ağızlarından çıkmasa kırıcılar kırıcı bunlara hala çocuk yapmaya çalışıyoruz bizde bir problem var sanırım ya da aramız böyle gitmesine rağmen bu ne evlat aşkı :))) ahh ahh babalarr bize değil onların karınlarına tekmeyi atsa evlatları belki daha duyarlı olurlardı :)

bende öyle diyordum da olmadı ben korunuyorum diye biliyor insanlar ama ben korunmayı bıraktım onlarda çocuk istemeye başladılar sanki hadi inşallah deyip duruyorlar :) bende kullanmayı düşünüyorum bu ay yumurtlamam da düzensiz olduğundan :KK43: hazır hissetmiyorum derken neler endişelendiriyor seni?
beni de korunuyorum biliyo herkes gerci pekde korunmadığım söylenemez yani ara sıra kaçamak şeklinde denemelerimiz oluyo desek daha iyi olur ya daha cok maddi galiba tek maaş - kira :( ama olsa yine de ihtiyaçlarını karsılarız ama nasip bu zamana kadar bir yılı dolduralım sonra diyoduk ama o da doldu bahane kalmadı :D

Kızlar ben çok kötuyum sabah uzucu bır olayyasadım kendıme gelemıyorum her gun ıse gelırken 10 dakıka yol yuruyorum bugun ben o her zaman yurudugum yoolda tacıze ugradım utanıyorum kendımı kotu hıssedıyorum aglıyorum cok kötu :cry::KK61::KK61:

Bende her ay hafif kasik agrisi oluyor yumurtlama zamaninda klomen kullandigim ayda daha cok agridi adet agrisi gibiydi

doktoru mu bir arasam ona da sorsam iyice emin olsam benimde ağrım adet ağrısı gibiydi dün ve biz bir gece önce ve dun gece birlikte olduk..:KK64:tutar mı acaba ??

beni de korunuyorum biliyo herkes gerci pekde korunmadığım söylenemez yani ara sıra kaçamak şeklinde denemelerimiz oluyo desek daha iyi olur ya daha cok maddi galiba tek maaş - kira :( ama olsa yine de ihtiyaçlarını karsılarız ama nasip bu zamana kadar bir yılı dolduralım sonra diyoduk ama o da doldu bahane kalmadı :D

ev alma gibi niyetleriniz planlarınız var mı maddiyat bence de çok önemli eğer yaşınız planlarınız uyuyorsa bebiş olsun annesi babası canla başla bakar ona illa ki de eğer bi sene beklesek iyi olur vs diyorsan maddi açıdan o zaman öyle düşün en iyi kararı siz bilirsiniz allah hangi zaman hayırlı olacaksa o zaman versin bebişi

Kızlar ben çok kötuyum sabah uzucu bır olayyasadım kendıme gelemıyorum her gun ıse gelırken 10 dakıka yol yuruyorum bugun ben o her zaman yurudugum yoolda tacıze ugradım utanıyorum kendımı kotu hıssedıyorum aglıyorum cok kötu :cry::KK61::KK61:
geçmiş olsun cnm allah bildiği gib yapsın karaktersiz demek bile az bunlara üzme kendini de suclama içine de kapanma

aaa korktun mu allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları çok haklısın üzülme lütfen :((( bende yaşadım bi iki kez hem korkmuştum hemde elim ayağım sinirden titremişti sanki biz kabahat işliyoruz insanda utanma oluyor sen iyi olda onu boşver kahrolası ahlaksız pis insanlar :( tenha bi yol mu :(

Back
X