- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Yerim ben o süpriziRabbim bizede nasip edermi
eder tabi etmez mii :)) inşallah olacak hepimizin allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin bizlere :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim ben o süpriziRabbim bizede nasip edermi
Kızlar bişi soracam bu konuda bilgisi olan lütfen cevaplayabilirmi?
şimdi ben spirali haziranda çıkarttırdım.ve hazirandan bu yana adetin 2 gün önceden elisa gibi çamurumsu kahve akıntı ile başlıyor önceleri yumurtlama akıntısı olarak bilmiyodum ama öyle yumurta akı akıntım vardı ama şimdi hiç yok acaba yumurtalar çatlamıyo mu bilgisi olan var mı bu konuda_??
yok değil normalde düzenliydi de ben ertesi günü hapı alıp bozduktan sonra biraz istikrarsız gidiyo geçen ay iyice sapıttı:)
evet yumurtlama zamanını buldum çalıştım ama akıntı hiç yoktu çatlamamişmidir diyosun?Şeffaf akıntın gelmiyorsa yumurta olgunlaşmıyor yada çatlamıyor olabilir. Yada akıntıyı sen farketmiyorsundur. Ovulasyon testi kullanıyormusun
eder tabi etmez mii :)) inşallah olacak hepimizin allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin bizlere :)
EVET EVET İNŞALLAH YA :)Aminn canım İnşallah şu bebişler olsun bak can sıkıntısı kalıyormu 7/24 uğraşıcaz onlarla
evet yumurtlama zamanını buldum çalıştım ama akıntı hiç yoktu çatlamamişmidir diyosun?
Hımm anladım. Bakalım bekleyeceğiz birkaç gün daha mecburen. Olmadı kan veririz sonra.
Yumurta oluştuğunda şeffaf akıntı oluyor çatladığında oluyormu bilmiyorum benim yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım oluyor çatladı diye düşünüyorum
anladım sağol cevabın için canım doktora gitmek şart oldu şu çamurumsu akıntıdan çok korktum doktora görünsem fena olmaz.Yumurta oluştuğunda şeffaf akıntı oluyor çatladığında oluyormu bilmiyorum benim yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım oluyor çatladı diye düşünüyorum
Bende burdayım, bi varım bir kaçıyorum...:):)çocuğum olur diye korkup hap aldığım o ayın pişmanlığını yaşıyorum şimdi(( ne kötü oldu
bekleyeceğiz benimki gelir ben eminim seninki belki bbeiştir umudum var içimde :)
Canim ne kadar doğru bilemedim ama geçen au yumurtam çatladı çünkü baya yumurta akı akintim geldi... Sonra da adetinin başında çamur gibi kahve akinti geldi bir buçuk gün sonra adetim sokuldu... Yani bilemedim ne kadar doğru...:SBir arkadaşım çamurumsu akıntı için olgunlaşmadan çatlamadan atılan yumurtalar demişti.
çocuğum olur diye korkup hap aldığım o ayın pişmanlığını yaşıyorum şimdi(( ne kötü oldu
bekleyeceğiz benimki gelir ben eminim seninki belki bbeiştir umudum var içimde :)
Bende burdayım, bi varım bir kaçıyorum...:):)
Canim her şeyin hayırlısı... O zaman öyle yapmışsın. Şimdiden sonra yapmayacaksin çalışma yapip Rabbime birkacagiiizzz...
Kız bu arada demin sol kasık bölgeme batmalar girdi oturmak zorunda kaldım... Sonra sağ girdi azcik... Geçti...ama arada yokluyor hafif hafif... Hayırlısı Rabbimden... Goguslerimin sizisi ve koltuk altına doğru acisidevam rediyor... Ayrıca senin gibi benim de etrafı kabardı kabarcik sivilce gibi...:)
çocuğum olur diye korkup hap aldığım o ayın pişmanlığını yaşıyorum şimdi(( ne kötü oldu
bekleyeceğiz benimki gelir ben eminim seninki belki bbeiştir umudum var içimde :)
anladım sağol cevabın için canım doktora gitmek şart oldu şu çamurumsu akıntıdan çok korktum doktora görünsem fena olmaz.
O haptan ben de içmiştim evliliğimizin ilk yıllarında, bundan birkaç ay öncesine kadar çocuk istemiyodum ben. Yeni yeni istemeye başladım. Korunmadan 2. Denememiz bu. Yaşım ilerledi ya ondan dolayı zor olur benimki diyodum bakalım ne olacak. 35 yaşımdayım ben, 5 yıllık evliyim, sen?
Canim ne kadar doğru bilemedim ama geçen au yumurtam çatladı çünkü baya yumurta akı akintim geldi... Sonra da adetinin başında çamur gibi kahve akinti geldi bir buçuk gün sonra adetim sokuldu... Yani bilemedim ne kadar doğru...:S
Bizde eşim yüzünden geç kaldık ilk sene doğal yollarla korunduk ben uyardım onu her isteyen hemen çocuk sahibi olamıyor
Yardımcı olabildimmi bilmiyorum :)) bir problem varsa zaman kaybetmemek adına bir doktora görünmekte fayda var canım. Bende 7 ay korunmadan denedim olmadı doktora gitmeye karar verdim eşime kalsa yine gerek yoktu ama iyikide gitmişim yumurtalıklarımda tembellik varmış ilaç kullanıyorum. Boşa gitti 7 ay![]()