• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar yarın tekrar hcg ölçtürcem; sağlık ocağından sonuçlarımı alıcam. Cuma günü yaptığım gebelik testini sizler gördünüz,dün gece yarısı tekrar yaptım cıuma günküyle aynı koyulukta hcg değerim artmadımı yoksa diye çok üzgünüm yarın gelmek bilmiyor:(

Ateşim 36.9, hemen yorulmam devam ediyo, cuma akşam ve cumartesi bel-kasık ağrım oldu ama dün ve bugün ağrım yok. Testim koyulaşmadığı için acaba kimyasal gebelik mi diyorum Allahım korusun: ( bu süreç çok zormuş.

Kızlar yarın tekrar hcg ölçtürcem; sağlık ocağından sonuçlarımı alıcam. Cuma günü yaptığım gebelik testini sizler gördünüz,dün gece yarısı tekrar yaptım cıuma günküyle aynı koyulukta hcg değerim artmadımı yoksa diye çok üzgünüm yarın gelmek bilmiyor:KK43:
Ah canim sakin ol... Sadece sakin ol dua et.. hayırlı sonuçlarıni bekliyoruz...:(

Elisa çim geçmiş olsun cnm üzücü bir olay ama artık üzülme dikkat et kendine . Yolunu değistrsen senin için daha iyi olur canım ortalıkta Afedersin hayvan çok Allahın dan bulsun it:KK62::KK62::KK62:

Kızlar dr gttim bugunde duphaston diye bir hap verdi eğer adet olursam ikinci günü gidicem iğne verilcek günlük bakalım ınsaallah gerek kalmaz igneye . Nette baktım duphaston nedir diye kk bazı bayanlar bu ilacla gebe kalmış cunki eğer bebek varsa rahim de tutunma olanağı sağlıyormus yoksa adet oluyormuş sun ole yazıyordu bakalım bende nasıl etki edecek 0:KK31:

Ayniyiz seninle cnm. Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim ama NO yazisi cikti. Ama bende de hala gelen giden yok. Bekliyorum bakalim ne zaman teşrif edicekler :KK66:)))

Hadi bakalım hayırlısı, beraber bekliyoruz demek ki :) Ben de akşam Early alıp yaptım test, benimki de negatifti. Hala kanamam da yok ama. Anlamadım ben bu işten bi şey :@

arkadaşlar mrb.. ani bir kararla bir kaç gün tatile çıktım forumada giremedim dolayısıyla... okuyabildiğim kadarıyla okudum; elisacım öncelikle sana geçmiş olsun basına gelen durumdan dolayı cnm.. onun dışında hamişleri tebrik ediyorum hayırla sağlıkla gelir inş bebişler... bende 18 de test yapacaklar arasındaydım ancak test yapmama gerek kalmadan bugün sabah uyandığımda sancım vardı ve regl oldum.. bu ayda olmadı. artık 4. deneme olacak diyelim..

arkadaşlar mrb.. ani bir kararla bir kaç gün tatile çıktım forumada giremedim dolayısıyla... okuyabildiğim kadarıyla okudum; elisacım öncelikle sana geçmiş olsun basına gelen durumdan dolayı cnm.. onun dışında hamişleri tebrik ediyorum hayırla sağlıkla gelir inş bebişler... bende 18 de test yapacaklar arasındaydım ancak test yapmama gerek kalmadan bugün sabah uyandığımda sancım vardı ve regl oldum.. bu ayda olmadı. artık 4. deneme olacak diyelim..

bende 4. denemem deyim catlatma ignemi olduktan sonra doktor 4 gun beraber lik istedi ve ayriyetten progestan verdi 20 gun kullan dedi 30 tane varmis icinde hic boyle yapan kullanan varmi aramizda ..

iyiyim canm sen nasılsın.. valla batımı ben de merak ediyorum kürtajdan 1 ay sonra olursun dedi doktor bugun 8. gün dün ovu test yaptım bu hafta içinde yumurtam olacak sanırım test biraz koyuya yakındı.. yaklaşık 3 hafta diyorum ama belli olmaz da..
Eski adet tarihinde gelebilir benimki öyle olmuştu canm

Kaygili senin BAT yarinmiydi bugun mu. Senden hala umutluyum nedense

benim geçen ay 5 gün gecikti 15 temmuzda oldu bu aya garanti olsun diye 20 yazmıştım ama dün olmam gerekiyordu bugünde vücudum tamamen adeti bekliyo hazır ve nazır :)) keşke umutlanabilsek :( early testte bende negatfi gördüm :(

Back
X